Leiligheter i Brussel

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

12

Leiligheter i Brussel

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Leiligheter i Brussel – rimelig ferieutleie

Belgias hovedstad er en lagdelt affære, byen roses for å være et uvanlig historisk sted som ligger skulder til skulder med byråkratiske beretninger. På overflaten virker byen forretningsmessig og moderne med boligblokker i kommunistisk stil, bygninger med glassfasader og et minimalistisk design. Men grav litt dypere og du finner en multikulturell by rik på personlighet, lommer av majestetisk art-nouveau arkitektur og en middelalderhistorie som kan konkurrere med en hvilken som helst annen europeisk by. Se det store palasset, den pittoreske plassen midt i sentrum med like fasader, opplev forseggjorte museer og nyt en av de mange livlige kaféene og barene mens dagliglivet surrer forbi i de travle gatene. Byen tilbyr en klassisk kultur og en sidestilt atmosfære som er helt unik. Kom under huden på byen i en av våre leiligheter i Brussel, de spenner seg fra førsteklasses byleiligheter til uvanlig rimelige utleieobjekter.

Uvanlige statuer og et sammensurium av museer – hva bør du gjøre i Brussel

For å utforske alle disse landemerkene og mere til, sjekk inn i en av våre leiligheter i Brussel som ligger spredt rundt om i byen.

Uvanlige severdigheter rundt i byen

Brussel er kanskje en forretningshovedstad men den har en humoristisk og lekende side i tillegg. Ved siden av de stive blokkene og de tilsynelatende endeløse rekkene av kontorer, finner du noen få severdigheter som injiserer en skvett humor inn i byen. Du har skulpturen av en «Katt på sykkel» av Alan Sechas som vagler flamboyant på utsiden av Galeries Royales St Hubert som tilbyr en etterlengtet fotomulighet for turistene.

Så har man byens besettelse av urinerende statuer, inkludert den verdenskjente «Manneken Pis», selve ikonet av Brussel, blant andre. Hold øynene oppe når du vandrer rundt, spesielt om du støter på en av fontene, ettersom du sannsynligvis ser en bronsestatue med sildrende vann som renner ut.

Om tissende statuer og merkelige katter ikke helt er din greie, da vil kanskje byens kjærlighet til tegneserier få smilet frem. Gjennom hele Brussel finnes det hundrevis av butikker som selger tegneserier og relaterte artikler, i tillegg til store veggmalerier med scener fra karakterer som Tin-Tin gjemt i de svingete gatene.

Oppdag alle disse uvanlige severdighetene og mere til mens du bor i en av våre leiligheter i Brussel som dekker hele byen.

Leiligheter i Brussel – Overnatting i Brüssel

Overnatting i Brüssel

Brüssels blanding av industriell sjarme og art nouveau arkitektur reflekteres i overnattingsmulighetene som gir deg flere sider av byen i ett og samme besøk. Brede bulevarder er omkranset av fasjonable hoteller med ornamenterte fasader, rimelige luksusleiligheter til leie finnes på ethvert hjørne, og romslige vandrerhjem tilbyr en overkommelig måte å se byen på. Mye av overnattingsmulighetene i Brüssel ligger i historiske bygninger med eldgamle historier, men her det også mye moderne design overstrødd med sofistikert stil og en samtidspersonalitet som Brüssel er viden kjent for.

Den beste måten å komme seg rundt i Brussel

Brussel er svært enkel å navigere i, med en integrert buss-, metro- og trikkesystem som går fra tidlig morgen til sent på kvelden. Alle de store landemerkene er knyttet sammen via disse rutene, i tillegg kan du utforske videre utenfor byen med langdistanselinjer. Å reise med trikk er kanskje den mest autentiske måten å se byen på, tøff gjennom de historiske gatene og se verden suse forbi, men alle disse transportmetodene tilbyr en bra måte å komme seg rundt i byen på. I rush-tiden er det best å ta undergrunnen om du skal et sted raskt, men vær oppmerksom på at all pendlertransport er travel på denne tiden av dagen. For å reise enkelt så kan du kjøpe et transportkort som kan brukes på trikk, buss og undergrunnsbane som betyr at du kan ombestemme deg i siste liten.

I tillegg til standard former for transport, så er Brussel også unik i det at de har egne veier kun for rulleskøyter. I sommermånedene etter kl. 19 er veien stengt for trafikk for å gi vei for ivrige rulleskøyteentusiaster.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre