Leiligheter i Amsterdam

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

46

Leiligheter i Amsterdam

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Van Gogh Museum 3 Leiligheter
Anne Frank House 3 Leiligheter
Rijksmuseum 3 Leiligheter
Dam Square 3 Leiligheter
Vondelpark 2 Leiligheter
De Wallen 1 Leilighet
Leidseplein 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Amsterdam, Nederland få en evaluering av 4.3 om 5 basert på322 muligheter. Reserver din leilighet fra US$92/ natt.

Leiligheter i Amsterdam - Boutique Sentrumsleiligheter

Amsterdam er en koselig by, med massevis av svingete gater, høye og smale hus, og mange broer som lar deg krysse de smale kanalene som går gjennom byen. Å vandre gjennom markedene, forbi alle design-led cafeene, og de mange motebutikkene er som å gå tilbake i tid til en verden der brosteinbelagte gater dominerte bybildet og vennlige fjes fantes rundt hvert eneste hjorne. Byen er også rik på kunst og design, med et stort utvalg gallerier, studioer og museer som viser den kreative atmosfæren i byen. Gjør som lokalbefolkningen og lei deg en sykkel, sus gjennom labyrintene av kule og svingete gater, kjør ved siden av trikken, over de buede broene... Etterpå kan du nyte den intime atmosfæren og slappe av i en av våre leiligheter i sentrum av Amsterdam, enten du leier en av våre billigere leiligheter eller om du velger en dyrere variant.

Leiligheter i Amsterdam - Overnatting i Amsterdam

De beste nabolagene i Amsterdam

Som fleste store byer så består Amsterdam av flere forskjellige nabolag, hver enkelt med sin egen personlighet og særpreg. Vi har for eksempel 9-Straatjes, et lite område i sentrum som er full av smale gater med særegne butikker og cafeer. Amsterdam-Centrum ligger i et lignende område og er den mest travle delen av byen. Området har en overflod av museer, livlige barer og butikker i høy klasse som er en stor hit blant både turister og lokale. Også har vi De Pijp, som er lignende 9-Straatjes, men med færre turister. Her vil du finne mange markeder og lokale og selvstendige butikker. Jordaan er et av de mest likte nabolagene i byen, her bor mange unge kreative sjeler, og du finner mange up-and-coming barer og mye gatekunst. NDSM-Werf er lik Jordaan i det at det er et kreativt senter, og hjemmet til mange artister, musikere og studenter. Så har vi Oud-Zuid, den rikere delen av byen som forsyner de med litt dyrere smak og luksusønsker.

Uansett hvilket nabolag som frister deg, så har vi det perfekte utvalget av Amsterdam leiligheter for deg.

Vårt utvalg av leiligheter i Amsterdam er spredt utover hele byen, og vi har mange leiligheter tilgjengelig i og rundt områdene nevnt over.

Overnatting i Amsterdam

Steder å overnatte i Amsterdam er like mangfoldige som byen i seg selv. Fra vandrerhjem i gamle bygårder langs kanalen, og koselige B&B som strutter av kultur og moderne nederlandsk design – til førsteklasses hoteller gjemt vekk i de kronglete gatene, overnattingsmulighetene i Amsterdam dekker de fleste situasjoner. I tillegg til overkommelige luksushoteller og historiske gjestehus som oser av gammel sjarme, er det mange rimelige leiligheter spredt rundt alle hovedattraksjonene – som gir besøkende muligheten til å utforske byen som en lokal innbygger.

Ankomst, og hvordan komme seg rundt i Amsterdam

Amsterdams Schipol flyplass ligger veldig nær sentrum av byen og er derfor lett tilgjengelig via et utvalg av offentlige transportmetoder. Det enkleste er å hoppe på et tog, noe som tar ca. 20 minutter. Alternativt kan du velge å ta en av bussene som går fra utsiden av terminalen direkte til diverse deler av bysenteret. Ellers finnes det en travel rekke med taxier like ved flyplassen der du kan finne en rask og billig taxi direkte til dit du vil.

Mange besøkende ankommer Amsterdam fra et av nabolandene via det landsdekkende veinettet i denne delen av Europa.

Amsterdam har et godt utvalg av offentlige transportmetoder, inkludert en trikk som går gjennom det meste av byen, et flertall busser, og et omfattende og effektivt togtilbud som går til de ytre delene av byen og til nærliggende landsbyer. Takket være kanalene finnes det også transportalternativer på vann, men den definitivt beste måten å komme seg rundt på er med sykkel – en klar favoritt blant lokalbefolkningen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre