Leiligheter i Athen

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

191

Leiligheter i Athen

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Athen, Hellas få en evaluering av 4.1 om 5 basert på435 muligheter. Reserver din leilighet fra US$34/ natt.

Leiligheter i Aten – den beste ferieutleien

Aten stiger opp fra fortiden, markerer begynnelsen på menneskets sivilisasjon og utstiller antikke artefakter som har gjort verden til det den er i dag. Men det er også en by i forandring – ikke bare fastkjørt i historie, myter og legender. Aten er faktisk på vei opp og frem med et levende kunst- og kulturmiljø og har en velplassert fot i den moderne verden. En kosmopolitisk ansiktsløftning synes i ledende designer-kaféer og butikker, en moderne restaurantkultur og høyteknologiske bygninger – alt sammen i skyggen av storslåtte eldgamle monumenter som vokter over byen som vise gamle beskyttere. Få mest ut av byens to sider med en av våre leiligheter i Aten. Sjekk ut vårt utvalg av stilfulle ferieutleieobjekter og billige små leiligheter med utrolig utsikt over den antikke byen.

Antikkens verden i dag – hva bør man gjøre i Aten

Våre leiligheter i Aten finnes rundt alle disse berømte landemerkene og gir deg lett tilgang til alle de store severdighetene.

Overnatting i Athen

Athen markerer stedet der antikkens sivilisasjon begynte, her er tusenvis av år gammel historie for turister å dykke ned i. Mens attraksjonene er fantastisk historiske, så er mye av overnattingsmulighetene moderne med luksuriøse fasiliteter. Under Akropolis ligger stilfulle hoteller fylt med samtidskunst og moderne fasiliteter, mens særegne gjestehus er gjemt bort i den gamle delen av byen. Andre steder finner du vandrerhjem myntet på byens yngre publikum – som søker mot de trendy barene og det pulserende nattelivet, mens leiligheter spredt rundt omkring i byen gir lokal innsikt til Athens livsstil.

Leiligheter i Aten - Overnatting i Athen

Kronglete gater og livlige torg – bydelene i Aten

Aten består av flere bydeler som hver og en har sin egen personlighet og ting å gjøre. Plaka er den mest besøkte der den ligger i skyggen av Akropolis. Her er det en labyrint av kronglete gater fylt med koselige kaféer, små butikker og fargerike neoklassiske bygninger. Videre er det Monastiraki, en bydel som ligger i utkanten av agoraen som huser flere loppemarket gjennom hele uken. Omkranset av imponerende arkitektur og mange butikker, får du et blikk av Atens fortid og nåtid i Monastiraki.

Bydelen Psirri pleide å være et øde landskap, glemt til fordel for mer populære områder av byen. Nå derimot er det et levende distrikt som våkner til live etter mørkets frembrudd. Her finner du mange trendy nattklubber, gallerier og restauranter spredt langs gatene, stedet oser av en urban sjarm du vanskelig finner andre steder.

Så har vi finanssenteret Atens Cosmopolitan, en bydel i utvikling som nylig ble stengt for biltrafikk og gitt en ansiktsløftning. Det er et knutepunkt for aktivitet, her finner du alt i fra spesielle gallerier til antikke museer, gammel arkitektur og moderne spisesteder.

Våre leiligheter i Aten finnes i alle disse bydelene så du virkelig kan få følelse med byens atmosfære.

Ankomme Aten – å komme seg fra flyplassen til sentrum

Eleftherios Venizelos internasjonale flyplass i Aten ligger veldig nære sentrum, hvilket betyr at det er enkelt å komme seg dit alt skjer. Du kan hoppe på undergrunnen som tar deg til Syntagma-torget eller bydelen Monastiraki, eller du kan reise med ekspressbussen som går jevnlig mellom flyplassen og Syntagma-torget.

Alternativt er det mange drosjer som venter på utsiden av terminalen der du kan få en raskt og ganske billig tur til ditt bestemmelsessted. Det er faktisk mulig å gå fra flyplassen og inn til Aten, da får du sett mye fint på veien, turen tar en stund – best å ikke bære for mye bagasje.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre