Leiligheter i Benalmádena

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

134 Leiligheter funnet
sortér etter:
Pris
Avstand til sentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Benalmádena, Spania få en evaluering av 3.9 om 5 basert på17 muligheter. Reserver din leilighet fra US$24/ natt.

Leiligheter i Benalmadena – spesiell ferieutleie

Benalmadena som ligger i den tradisjonelle regionen Andalucia sør i Spania, er en populær turistdestinasjon takket være sine fantastiske strender og sitt spekter av morsomme aktiviteter for hele familien. Langs kysten ligger det mange barer, klubber, restauranter og kafeer man kan hygge seg med, mens Puerto Deportivo (fritidshavn) er et fast favorittsted for å hive seg nedpå, slappe av og nyte utsikten. Lengre opp fra sjøen ligger gamlebyen i Benalmadena som tar deg tilbake til en tradisjonell spansk livsstil med trange gater, familieeide spisesteder og mye av det typisk tradisjonelle spanske. Benalmadena er også kjent for sin 33 m høye buddhistiske stupa – men samme hva målet ditt er, så vil våre leiligheter i Benalmadena ta godt vare på deg under oppholdet ditt.

Å komme seg til Benalmadena fra flyplassen

Den nærmeste flyplassen til Benalmadena er Malaga flyplass, du kommer hit enkelt med taxi. Det er den mest populære måten å reise på fra flyplassen, ettersom turen tar bare ca. 20 minutter og er forholdsvis rimelig. Det er bra dersom du har mye bagasje, eller ønsker å bli satt av på dørstokken – raskt og uten stress.

Alternativt finnes det en buss som går fra Malaga flyplass til Benalmadena. Busstasjonen ligger rett på utsiden av ankomsthallene på flyplassen, der bussen går hver halvtime. Dette er den billigste måten å komme seg inn til Benalmadena på, men reisen tar ca. 1 time så det er definitivt ikke den raskeste måten.

Det går også tog fra Malaga flyplass til Benalmadena. Toget går langs kysten gjennom Fuengirola men stopper på en håndfull turistdestinasjoner underveis, inkludert Benalmadena. Togstasjonen ligger midt i sentrum av byen så det er enkelt å finne veien til din endelige destinasjon når du ankommer.

Livet i sjøen og fantastiske hager – ting å gjøre i Benalmadena

Som du ser er ikke Benalmadena bare en badeby. Faktisk er det mange kulturelle- og historiske severdigheter å utforske, i tillegg til artige utflukter for hele familien. Våre leiligheter i Benalmadena er den perfekte basen for å utforske alt som tilbys.

Leiligheter i Benalmadena – Overnatting i Benalmadena

Det pulserende nattelivet i Benalmadena

Akkurat som den tilbakelente livsstilen på stranden er Benalmadena kjent for sitt pulserende natteliv som trekker mange tilreisende fra hele verden. Her ligger et utvalg stilige barer og klubber man kan sjekke ut – alle med sin egen personlighet og opptredener.

I sentrum av Benalmadena ligger Kiu, feriestedets største nattklubb som avholder flere temakvelder og tre enorme dansegulv som spiller en blanding av danse-, liste- og latinomusikk. I inngangspartiet ligger en disko-bar, men gå lenger inn og du oppdager en livlig nattklubb med elegant design.

El Elefante ligger også nede i sentrum av Benalmadena ved siden av Bonanza-plassen. Denne enorme nattklubben har flere DJ’er hver kveld hele uken, i tillegg til uvanlige forestillinger som hypnotisører og magikere.

Hvis du ønsker å dra ut i nærheten av den pittoreske marinaen så kan Boals Ice Bar anbefales, den aller første baren på Costa del Sol der alt er laget av is. Det er en spesiell måte å tilbringe natten og nyte en finsk-inspirert kveld med kalde drinker og rungende musikk. Alternativt kan du dra til Banana Café, en klubb med en ungdommelig atmosfære som dundrer ut alt slags musikk i løpet av natten. Den er berømt for sin lange cocktail-liste og sitt unge, trendy klientell.

Nede ved havna ligger Peacock Tavern med en hage i tropisk stil og levende musikk. Et perfekt sted for familier som ønsker å få mest ut av en sen ettermiddag. Wyn’s Bar er også en fast favoritt langs denne delen av promenaden, der du kan hygge deg med stand-up og andre særegne opptredener.

Våre leiligheter i Benalmadena ligger over hele byen, så du vil alltid ha en bar, nattklubb og restauranter i nærheten for underholdning på kvelden.

Overnatting i Benalmadena

Overnattingsmulighetene i Benalmadena består hovedsakelig av feriehoteller på grunn av strendene og den tilbakelente ferie-atmosfæren. I tillegg til høyblokkhoteller med svømmebasseng og spa finnes det også hybelblokker ved stranden med fantastisk utsikt og romslige rom. Det er også gjestehus og autentiske små B&B i gamlebyen, der du kan dykke ned i den spanske tradisjonelle atmosfæren og bli kjent med områdets rike historie. For de som ønsker litt mer uavhengighet på reisen er det et stort utvalg leiligheter og ferieutleier som fungerer som en flott base for å utforske feriestedet på dine egne vilkår.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre