Leiligheter i Beograd

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

55

Leiligheter i Beograd

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Iglesia de San Marcos 14 Leiligheter
Plaza de la República 12 Leiligheter
Teatro Nacional 11 Leiligheter
Templo de San Sava 9 Leiligheter
Zeleni Venac 3 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Beograd, Serbia få en evaluering av 4.2 om 5 basert på83 muligheter. Reserver din leilighet fra US$24/ natt.

Leiligheter i Beograd – rimelig overnatting

Beograd er en by med en tragisk fortid, arrene er vevd inn i byens gater. Et litt rufsete sted med mye sjel, men sikkert og visst ikke bare undergang og tungsinn. Beograd har faktisk gjennomgått noen store endringer de siste årene, noe som har elevert byen til et kulturelt og trendy knutepunkt i Øst-Europa. Beliggende langs elven Donau har byen et stilblandet utvalg av severdigheter og attraksjoner. I hjerte av byen finner du festningen Kalemegdan som ligger omringet av gågater fylt med fasjonable barer og restauranter. Lengre inn i byen vil du oppdage en overflod av museer og gallerier som ligger side om side med gammel ottomansk arkitektur og et sammensurium av samtidsbygninger. Beograd er nå en av byene i Europa der ting skjer, og du kan oppleve alt hva byen har å tilby fra vårt utvalg av leiligheter i Beograd, inkludert en rekke billige ferieutleiesteder og stilfulle små leiligheter i byens sentrum.

Festninger og fascinerende historie – ting å gjøre i Beograd

Se gjennom var samling av leiligheter i Beograd for å finne det perfekte stedet å bo i sentrum av der alt skjer.

Leiligheter i Beograd – Overnatting i Beograd

Lev som en lokal i Beograd

Beograd har mange attraksjoner som trekker turister, men det er også en veldig uhøytidelig by med en vennlig lokal atmosfære. Få grep om byen som en lokal med å se igjennom mengder av markeder, innendørs og utendørs – pløye bodene med frisk frukt, grønnsaker og hjemmelagde suvenirer. For å utforske byen som en lokal, lei en sykkel og bruk den til å komme deg rundt til hovedattraksjonene, kjør deg vill i de små sidegatene og nyt det hele fra et annet perspektiv. Områdene rundt elven Sava er perfekt for sykling, det er mange broer som krysser over elven og gir et spektakulært utsyn over byen. Det finnes også en ny sykkelsti i Beograd som går rundt Ada-innsjøen, her får du litt natur midt i byens urbane kjerne.

Med vårt utvalg av leiligheter i Beograd får du oppleve livet i byen som en lokal.

Overnatting i Beograd

Overnatting i Beograd er like opp og frem som byen i seg selv. Serbias hovedstad er et pulserende knutepunkt for nattelivselskere og kultursøkende, byen har derfor økt i popularitet de siste årene. Hotellene er sidestilt med et utvalg av minimalistiske, hvitmalte kunstgallerier som tilbyr luksuriøs men billig overnatting, og det er mange førsteklasses vandrerhjem som kaster seg på byens ungdommelige energi. I tillegg til disse er det et stort antall leiligheter og feriehybler til leie, som gir besøkende en mulighet til å utforske byen fra et lokalt perspektiv.

Å være i Beograd, komme seg inn og rundt om i byen

Beograds Nikola Tesla flyplass ligger 20 km utenfor sentrum, ca. 30 minutter med bil eller 45 minutter med buss. Det finnes flere måter å komme seg fra flyplassen til hjerte av byen, noen er mer kosteffektive enn andre.

Det er en minibuss som går til og fra flyplassen, hovedtogstasjonen og sentrum. En tur med denne gir deg en god visuell introduksjon til byen samtidig som det er en av de billigste måtene å komme seg inn til byen. Alternativt kan du ta en taxi på utsiden av terminalen om du ønsker en rask tur til din destinasjon. Du kan også ankomme byen via tog fra omkringliggende land.

Å komme seg rundt i Beograd er enkelt også med et effektivt utvalg offentlige transporttjenester. Det finnes regelmessige bussruter som tar deg trygt til overnattingsstedet ditt etter du har kost deg på byen en natt. Du kan få et BusPlus-kort som vil spare deg for tid og penger om du planlegger å bruke mye kollektivtransport, det er også alltids en mulighet å ta beina fatt. Mange av de de større severdighetene ligger innenfor gåavstand fra hverandre, da får du muligheten til å utforske alt hva byen har å tilby i sakte tempo.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre