Leiligheter i Berlin

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

183

Leiligheter i Berlin

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

O2 World 27 Leiligheter
Das Reichstagsgebäude 11 Leiligheter
Checkpoint Charlie 11 Leiligheter
Museumsinsel 8 Leiligheter
Potsdamer Platz 5 Leiligheter
Fernsehturm 4 Leiligheter
Alexanderplatz 1 Leilighet
Olympiastadion 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Berlin, Tyskland få en evaluering av 4.1 om 5 basert på1311 muligheter. Reserver din leilighet fra US$36/ natt.

Ferieleilighet i Berlin – vi har de beste leietilbudene

Berlin er en travel og urban metropol med et yrende kunst- og kulturliv, og har en sær blanding av samtidsarkitektur og kommunistisk byggeskikk.Turistene strømmer hit for å besøke byens overflod av spesielle designerbarer, kaféer og restauranter, byens samling av historiske monumenter, unike kunstgallerier og ikke minst; et non-stop fargerikt natteliv. Det finnes noe for enhver smak i Berlin, enten du ønsker å dykke ned i byens turbulente historie, se kunstverk som setter følelsene i sving på «East Side Gallery» eller rett og slett bare hygge deg. Samme hva du håper å oppleve på reisen, vi har det beste utvalget av romslige leiligheter, korttidsleieobjekter og stilfulle topp moderne «boutique apartments», så du trenger ikke bekymre deg for ikke å finne et perfekt sted å bo. Se igjennom vårt utvalg av leiligheter i Berlin, for å finne det beste overnattingsstedet tilpasset din reise.

Se og gjøre i Berlin

Vennligst bruk nettsiden vår til og finne en ferieleilighet i det området av Berlin du ønsker å bo.

Ferieleilighet i Berlin - Overnatting i Berlin

Reise til Berlin

Berlin Schonefeld er byens hovedflyplass. Flyplassen ligger i utkanten av byen med gode forbindelser inn til sentrum. Først om fremst er det Schonefeld togstasjon med direkteforbindelse til sentrum og omegn, i tillegg har du S-Bahn lokaltog og busser som går regelmessig inn til byen. Ekspresstog går mellom flyplassen og Berlin-Charlottenburg hver halvtime og sist men ikke minst er det en effektiv drosjetjeneste rett på utsiden av terminalen.

Ny større flyplass, Berlin Brandenburg er under bygging og vil overta trafikken fra Schonefeld når den ferdig (2017-18).

Det er også mulig å ankomme Berlin med tog fra andre land på de raske og effektive togtjenestene som betjener store deler av Europa.

Hvordan reise rundt i Berlin

Berlin har et velutbygget og effektivt kollektivsystem som består av tog, buss og et nettverk av undergrunnslinjer. S-Bahn er et pålitelig og raskt lokaltog som betjener Berlin og omegn med andre deler av Tyskland. Undergrunnsbanen U-Bahn er en av de beste i Europa, banen knytter sammen alle severdighetene i byen gjennom et nettverk av ruter og linjer.

Overnatting i Berlin

Blant de mange kulturbastionene og den endeløse tilførselen av historiske monument, tilbyr overnatting i Berlin et moderne innblikk i bylivet. Med et vågalt natteliv er det mange stilige vandrerhjem som tiltrekker den yngre garde, i tillegg til mange overkommelige stilfulle hoteller som omringer alle hovedattraksjonene. Samme hva slags reise du planlegger så er det overnattingsmuligheter som passer din smak, enten om det er overdådige fem-stjernes hoteller midt i sentrum, et lokalt vandrerhjem med en livlig fellesstue, eller en utleieleilighet som gir deg lett tilgang til alle attraksjonene.

Bli en berliner…

Berlin har mange skjulte skatter som ofte oversees av tilreisende, ikke minst de livlige markedene. Ta turen til Markthalle 9 i Kreutzberg, her er det ukentlig jordbruksmarked. Sjekk ut tilbudene på Weltrestaurant Markthalle og smak på øl og snitsel. Byen har en gryende mikrobryggerikultur, smak lokalt brygg på Eschenbraeu eller en av de mange nye bryggeriene. Ønsker du og utforske «street-art» miljøet, ta turen til kanskje den litt skumle parken Spreepark, en gammel forlatt fornøyelsespark som nå er fylt med mye rart å se og fargerik kunst. Se igjennom tilbudene på utleieleiligheter vi har i Berlin.

Nattelivet i Berlin

Berlin er beryktet for sitt levende natteliv. Det er ikke uvanlig for berlinere å gå på byen for et par øl en fredag, og ikke komme hjem igjen før søndag ettermiddag. Heldigvis er det mange plasser å gå ut, og like mange steder man kan gå bare for å se på nattelivet. Nettverket av bakgårder og smågater i Hackesche Höfe er det perfekte stedet for et glass vin eller to i intime omgivelser, alternativ kan nabolaget Kollwitz være fristende med et rikt utvalg livlige kafeer, restauranter og barer.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre