Leiligheter i București

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

65

Leiligheter i București

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i București, Romania få en evaluering av 4.1 om 5 basert på81 muligheter. Reserver din leilighet fra US$29/ natt.

Leiligheter i Bukarest – billige overnattingsmuligheter

Bukarest er en dynamisk by som virkelig har våknet til live de siste årene. Byen er vertskap for energiske vibber som tråkler seg gjennom bygninger fra kommunist-tiden og støvete og røffe gater. Men byen er også tilbakelent og på en måte fredfull i sammenligning med andre europeiske hovedsteder. Gjennom labyrintene av gater finner du en stilblandet samling av gamle ortodokse kirker, moderne høybygde boligblokker og storslåtte art-nouveau bygninger. I gamlebyen snirkler de trange gatene seg rundt trendy kaféer, førsteklasses spisesteder og livlige barer. Andre steder kan man tusle gjennom store grøntområder der velpleide hager ligger tett i tett, brusende fontener og bortgjemte kaféer. I dag er Bukarest et hipt og funky sted som syder over av kreativitet og stil, med en endeløs tilførsel av moderne fasiliteter som popper opp rundt hvert eneste gatehjørne. Utforsk mangfoldet byen har å by på med vårt utvalg av leiligheter i Bukarest. Enten du er på jakt etter en billig leilighet eller noe av høyere klasse, så tilbyr vi det perfekte stedet å bo.

Utrolige museer og storslåtte kirker – hva du må få med deg i Bukarest

Våre leiligheter i Bukarest finner du i nærheten av alle disse hovedattraksjonene, de gir deg lett tilgang til byens hjerte og sjel.

Små museer i Bukarest

Bukarest har en overflod av museer, med utstillinger av alt fra lokal samtidskunst til militært verktøy og historier. Selv om det er noen hovedmuseer, er det også noen små, mindre kjente institusjoner som er perfekte for å komme seg under huden på byen. For eksempel kunstmuseet til Frederic Storck, som en gang i tiden var residensen til Storck og hans familie. I dag er det her utstilt et spekter rumenske skulpturer, inkludert imponerende marmorstatuer og flislagte ornamenter.

Det eldste museet i Bukarest, Theodor Aman-museet er kanskje en av de mindre kjente kulturelle senterne. Her kan du vandre blant møbler og kuriositeter laget av Aman selv. De som liker å reise vil like Hartilor si Cartii Vechi museet, eller museet av gamle kart og bøker som har en fascinerende kolleksjon historiske globuser, malerier og kart utstilt i en av de største kartografiske museet i hele Europa.

Bosett deg selv i byens historiske sentrum i en av våre leiligheter i Bukarest, mange av de ligger i nærheten av byens museer.

Leiligheter i Bukarest – Overnatting i Bucure?ti

Det mest trendy nabolaget i Bukarest

Piata Romana-nabolaget er en solid favoritt blant både turister og lokalbefolkningen. Stedet ligger sentrumsnært og tilbyr en trendy innsikt til det moderne hjertet av Bukarest. Her ligger dyre merkeforretninger som selger alt fra designerklær til moderne møbler.

Et voldsomt kreativt område som er synlig bevist i alle de designerkaféene, barene og restaurantene som også er en arena for eksperimentell matlaging. Overfloden av unge beboere gir området en livlig, frisk atmosfære, langs de mange brede bulevardene står imponerende herskapshus og ikoniske bygninger. Sjekk ut Garajul Ciclop, et grafitti-galleri som også fungerer som sykkelbutikk, bokbutikk-kaféer og mengder av fine spisesteder.

Overnatting i Bucure?ti

Romanias hovedstad er et blomstrende knutepunkt og et av Europas mest fremtidsrettede destinasjoner. Gjennom de travle gatene finner du autentiske spisesteder som står vegg i vegg med luksushoteller i moderne design som vokser frem i byen. Annen overnatting i Bucure?ti inkluderer billige ferieleiligheter med utsikt over brede bulevarder og brosteinsbelagte gater i gamlebyen, i tillegg til særegne vandrerhjem og pensjonat som omkranser alle byens hovedattraksjoner. Det er i tillegg mange stilige turistleiligheter som sørger for et selvstendig alternativ til storslåtte hoteller og gjestehus i sentrum.

“Back to Basics”- komme seg inn til Bukarest

Bukarests flyplass Otopeni ligger ikke langt fra sentrum, hvilket betyr at det er raskt og enkelt for deg å komme deg dit alt skjer. Det går vanlig buss fra flyplassen til sentrum, eller alternativt, kan du velge en billig og lystig drosjetur. Vær oppmerksom på at du antakeligvis må prute litt på prisen med drosjesjåføren, og dere burde alltid bli enige om prisen før du går inn i bilen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre