Leiligheter i Budapest

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

124

Leiligheter i Budapest

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Budapest Opera House 27 Leiligheter
St Stephen's Basilica 11 Leiligheter
Parliament 4 Leiligheter
Chain Bridge 3 Leiligheter
Fisherman's Bastion 3 Leiligheter
Heroes Square 2 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Budapest, Ungarn få en evaluering av 4.4 om 5 basert på1983 muligheter. Reserver din leilighet fra US$34/ natt.

Leiligheter i Budapest – Billige Ferieleier

Budapest byr på en berusende kombinasjon av samtidskultur og en rik og detaljert historie. Den imponerende Donau-elven strømmer rett igjennom byen. Selveste byen består av gamle eventyraktige slott, fantastiske ornamenterte kirker med kuppeltak, og gater fulle av særegne cafeer, unike barer, og intime kunstgallerier. Parlamentbygningen strekker seg langs elvekanten, og er et godt eksempel på byens arkitektoniske under. Kjettingbroen over Donau er et imponerende syn, særlig om natten. I det siste så har populæriteten til Budapest skutt i været på grunn av sin urbane edge, og trendye oppblomstring av Ruin Barer og design-led steder. Få et kulturelt innblikk i en av øst-Europas herligste byer ved å booke en av våre leiligheter i Budapest. Rundt nesten hvert hjørne kan vi tilby deg det beste stedet å bo, enten du er på utkikk etter en billig atelierleilighet i sentrum, en boutique leilighet i hjertet av byen, eller et billigere sted i utkanten av byen.

Gamle bastioner og Varmebad – Ting å gjøre i Budapest

Vil du være i sentrum av der alt foregår? Vi har et stort antall leiligheter i Budapest som ligger innen gangdistanse til byens beste attraksjoner.

Leiligheter i Budapest - Overnatting i Budapest

Overnatting i Budapest

Det er to sider av Budapest som reflekteres i utvalget av overnattingssteder. På den ene siden er det en rekke historiske bygninger som har blitt bygget om til fasjonable hoteller – her får du innsikt i den overdådige livsstilen i Budapest fra gammelt av. Så er det de mer lekende, design ledende overnattingsvalgene i Budapest som inkluderer stilfulle hoteller som viser frem byens ungdommelige energi, små gjestehus som gir et lite løft på hatten til gamle tradisjoner, og billige leiligheter som tillater besøkende å dykke dypere i den pulserende kulturen i Budapest, og oppdage alt byen har å tilby i sitt eget tempo.

Fremveksten av Ruin Barer

En ny trend har dukket opp i Budapest de siste årene, som bringer med seg et helt nytt kulturlandskap til byen. Ruin Bars er en ny type hangout der unge kreative typer samles. Det sjuende distriktet på Pest-siden av Donau er fylt med gamle lagerbygninger og tomme boligblokker som har blitt omgjort til spennende nye arenaer med sin opprinnelige råe sjarm holdt ved like, men dekorert med et fargerikt sammensurium av stilarter. Det som en gang var et fremtredende jødisk kvartal i byen har nå blitt omgjort til et populært hangout der du kan prøve noen lokale øl, møte noen interessante mennesker, eller lytte til livlig musikk.

Ruin Bars blir brukt av både lokalbefolkningen og av turister, og er en fin måte å utforske livsstilen i byen. For å mest mulig kunnne leve som en lokal, sørg for at du bor i en av våre budsjettleiligheter i Budapest.

De beste måtene å ankomme Budapest

Budapest sin Ferenc Liszt internasjonale flyplass ligger ca. 16 km fra sentrum, og har gode forbindelser via en flybuss, de lokale tog nettverkene, eller den offentlige bussen som reiser til den nærliggende metrostasjonen hvor du kan hoppe på en direkte linje inn til sentrum. Det finnes også en rekke taxiholdeplasser like utenfor terminalbygningen.

Mange besøkende ankommer også Budapest med tog via det effektive landsdekkende nettverket som knytter alle Øst-Europas storbyer. Som regel vil besøkende som kommer inn fra nabolandene ankomme på hoved-togstasjonen Keleti. I tillegg, siden byen ligger langs Donau, er Budapest et populært hotspot for cruisestops, med skip og ferger som seiler inn fra nærliggende byer som Wien og Beograd.

Sykler og Busser – Komme seg rundt i Budapest

Å komme seg rundt i Budapest er kjempelett takket være de omfattende og effektive buss- og trikketjenestene. Det finnes mange stoppeplasser over hele byen som gjør det enkelt å komme seg rundt til alle de store hotspotene samt severdighetene og attraksjonene som ligger litt lenger unna. I tillegg til transport over bakken så har Budapest et billig og effektivt undergrunnsbanesystem som har en rekke ruter og linjer over hele byen.

Men den beste måten å komme seg rundt i Budapest er likevel enten til fots eller på sykkel. Det finnes en rekke sykkelutleiesteder spredt rundt i byen som tilbyr deg en flott og avslappende måte å se alt denne byen har å tilby.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre