Leiligheter i Buenos Aires

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

15

Leiligheter i Buenos Aires

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Buenos Aires, Argentina få en evaluering av 4.3 om 5 basert på123 muligheter. Reserver din leilighet fra US$36/ natt.

Leiligheter i Buenos Aires – budsjettvennlig overnatting

Buenos Aires har et europeisk preg over seg med ornamenterte fasader og en rik historie, men alt er tillagt en lidenskapelig latinamerikansk vri. De travle avenyene bugner av fargerike severdigheter, vennlige ansikter og en stilblanding av gammelt og nytt. Byen gir en ekte følelse av liv som danser forbi små lokale kaféer, trendy restauranter og gateboder som oser av liflige dufter. Det er ikke underlig at byen som oppfant tango har en oppjaget, bekymringsløs rytme som knyttes sammen med en intens latinamerikansk livsstil. Under alt dette ligger en samtidsutvikling som har blomstret de siste årene og inkluderer et hedonistisk natteliv, en bråte muligheter for designershopping og en eksperimentell blanding fra alle verdens kjøkken. Opplev den livlige atmosfæren med en av våre leiligheter i Buenos Aires. Vi har en rekke rimelige leiligheter og stilfulle utleieobjekter til enhver anledning.

Leiligheter i Buenos Aires – Overnatting i Buenos Aires

Den perfekte dagen i Buenos Aires

Start dagen med å besøke en av de mange utendørs loppemarkedene som ligger spredt rundt i byen. Her på disse livlige, kulturelle stedene kan du finne hjemmelaget brukskunst i tillegg til frisk frukt og grønnsaker du kan gå å knaske på resten av dagen. For å holde deg gående, husk å få i deg litt frokost fra en av matbodene.

Så kan du ta turen til parken for å slappe av noen timer med venner og nippe til mate, en bitter te som er populær blant lokalbefolkningen. Prøv Rosedal-parken eller Bosques de Palermo, begge med mange grøntområder som er perfekte til å slappe av. Hvis du føler for det, kan du ta med deg et musikkinstrument og klaske litt kreativitet på dagen, eller, hvis ikke det er mulig, slå deg sammen med lokale gateartister og trekk til deg den levende atmosfæren.

Når du har brukt nok tid på å ligge i parken så er det videre til musikkarrangementer spredt rundt i bygatene. Konserter er en stor del av lokallivet i Buenos Aires, og du finner et band som spiller på stort sett hvert eneste gatehjørne. Du kan prøve en bar eller en avslappende kafé for å høre noen låter, eller – alternativt, ta turen til en av de store nattklubbene som kan skilte med et utvalg DJs fra hele verden.

Avslutt dagen i en av våre leiligheter i Buenos Aires, her får du deg godt tiltrengt søvn før du begynner på nytt igjen neste dag.

Gravlunder og konserthus – hva bør du gjøre i Buenos Aires

Mange av våre leiligheter i Buenos Aires har utsikt mot disse populære attraksjonene, det gir deg et perfekt sted å være hvis du er ute etter å utforske alt som skjer sentralt i byen.

Overnatting i Buenos Aires

Overalt i de kulturelle gatene i Buenos Aires er det steder å overnatte som gir et innblikk i byens livlige livsstil. Luksushoteller tilbyr rimelig overnatting langs de rustikke gatene, og gamle, gotiske bygninger huser stilige leiligheter med utsikt over et imponerende bybilde. Overnattingsmulighetene i Buenos Aires er særdeles overkommelig, og de komfortable vandrerhjemmene og feriehyblene er innen gangavstand til alle byens hovedattraksjoner. De er i tillegg aldri langt borte fra en delikat autentisk restaurant eller en livlig bar heller.

Buenos Aires er bare en busstur fra flyplassen

Buenos Aires Ezeiza flyplass er ikke langt fra byens sentrum og det er flere måter å komme seg inn til byen på. Først og fremst kan du hive deg på en av shuttle-bussene som kjører jevnlig fra flyplassen inn til buss-stasjonen i sentrum. Du vil nok være avhengig av å reise videre med undergrunnsbane eller taxi til endelig destinasjon dersom du ankommer med buss. Alternativt så er en virkelig billig mulighet – å hoppe på en lokal buss som kjører fra flyplassen til togstasjonen Monte Grande eller Plaza de Mayo. Om kollektivtransport ikke er din greie så finnes det flere taxi- og bilutleietjenester på flyplassen, bare spør i informasjonsskranken.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre