Leiligheter i Córdoba

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

10

Leiligheter i Córdoba

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Córdoba, Spania få en evaluering av 4.3 om 5 basert på88 muligheter. Reserver din leilighet fra US$58/ natt.

Leiligheter i Cordoba – billig stilfull utleie

Cordoba ligger plassert i den snirklende, hvitkalkede regionen av Andalucia, og er et lite paradis for mat- og kulturelskere. En labyrint av gamle bodegaer, imponerende arkitektur og restauranter med delikate menyer til å få vann i munnen av. Denne middelalderbyen er resyméet av spansk stilart. I byens hjerte finner du Mezquita, en majestetisk kuppelkledd bastion av islamsk kultur som steiler opp fra de intrikate gatene i den gamle bydelen. Herfra kan du vandre inn i det jødiske kvartalet og hengi deg i fyldig kaffe, pittoreske plasser, stikke innom hypnotiserende museer og slappe av med en drink i hånden på en av de mange koselige barene. Cordobas multikulturelle karakter betyr at det er en ny side av byen rundt hvert eneste hjørne. Sett deg inn i den tradisjonelle livsstilen i en av våre leiligheter i Cordoba, her kan du bo i en stilfull leilighet i en av de kronglete gatene i gamlebyen.

Et kulturkaleidoskop - hva bør man gjøre i Cordoba

Vi har flere leiligheter i Cordoba spredt rundt disse større landemerkene som sikrer at du får erfaring med alt byen har å by på.

Leiligheter i Cordoba – Overnatting i Cordoba

Lokallivet i labyrinten Cordoba

Cordoba er en av Sør-Spanias mest besøkte byer takket være et vedvarende kultur-sammensurium og en livlig, lidenskapelig personlighet. Rundt omkring i gatene finner du hundrevis av turister som vandrer forbi maurisk arkitektur og moskéer med kuppel-tak, men det finner mange måter å blande seg med lokalbefolkningen.

For det første, de lokale i Cordoba spiser sent. Virkelig, virkelig sent. Restaurantene omtalt i turistguiden er fylt med turister frem til ti eller elleve om kvelden, men etter det, når turistene har kommet seg i seng erobrer de lokale tilbake sine områder. Velg en hvilken som helst restaurant når det nærmer seg midnatt og du finner de fullpakket av aktivitet – familier som disker opp med lokale retter, venner som ler over en øl eller to, og til og med eldre beboere som utveksler den siste sladderen.

På dagtid kan du fordype deg i lokallivet gjennom å følge de smale gatene i gamlebyen. Gå utenom de travle plassene og søk istedenfor til de pittoreske privateide terrassene. Terrassene spiller en viktig rolle i Cordobas kultur og det er til og med en tidlig konkurranse for å velge ut den mest gjennomført vakre av de. Det beste er, den gjestfrie lokalbefolkningen åpner sine terrasser til forbipasserende, her får du et skyggefullt, stille sted for å lære mer om de rike og inngrodde tradisjonene i byen.

Lev som lokalbefolkningen i en av våre leiligheter i Cordoba som ligger spredt rundt i byen.

Overnatting i Cordoba

De gamle kronglete gatene i Cordoba er fylt med sjarmerende gjestehus som kaller tilbake til tradisjonelle dager. Ved siden av imponerende mauriske bygninger finner du søte hoteller som bugner med pulserende blomsterbuketter og særegne gårdsplasser, mens livlige vandrerhjem kommer som et tillegg til byens ungdommelige atmosfære. Overnatting i Cordoba inkluderer også førsteklasses hoteller som er fylt med både luksuriøs stil og gamle spanske røtter, sentrale billige leiligheter sørger for en lokal opplevelse blandt alle hovedattraksjonene. Overnatting her er overkommelig og tilbyr et annet perspektiv til de kulturelle tradisjonene til denne vakre spanske byen.

Cruise rundt i Cordoba – hest og kjerre og naturskjønne bussturer

Cordoba har ingen egen internasjonal flyplass, men du kan enkelt reise hit fra Madrid med buss eller tog. Den raskeste valget er høyhastighetstog som knytter sammen de to byene, men bussen er billigere og du får sett mer underveis.

Når du først har kommet til byen er det lett å navigere. Den beste måten å komme seg rundt på er til fots, da får du med deg den vakre arkitekturen og severdighetene mens du suger til deg den livlige atmosfæren. Alternativt, hvis du ønsker å hvile beina så kan du hoppe på en lokal buss som tar deg til alle hovedattraksjonene i tillegg til destinasjoner utenfor byen. Du kan også ta en taxi som raskt tar deg i fra et sted til et annet.

For virkelig å oppleve den gamle stilen i Cordoba så kan du alltids ta en tur med hest og kjerre, en tur som snirkler seg gjennom gamlebyen. «Kloppe-ti-klopp» over brosteinsgater og presenterer en spektakulær utsikt mot utrolig arkitektur. Turen er ikke billig men det er en storartet og autentisk måte å utforske byen på.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre