Leiligheter i Dublin

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

0

Leiligheter i Dublin

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Kontroller at alle søke kriteriene har blitt korrekt innført

Leiligheter i Dublin – Billige steder å overnatte

En imponerende byhistorie er å finne blant kulissene av flere hundre år gamle bygninger og fantastiske museer. Dublin tilbyr tilreisende en kulturell ekstravaganse som bare blir enda bedre på grunn av den vennlige lokalbefolkningen. Selv om byen kanskje ikke ser like pittoresk ut som andre europeiske storbyer, så tar den det igjen på personlighet. Her finner du mengder av sære kaféer, mange samtidskunstmuseer, restauranter og tradisjonelle irske puber som gir et blikk inn i bykulturen. Byen huser også et av verdens eldste universiteter, og her er et mye å oppdage for ivrige litteraturelskere. Er du glad i natteliv så bør Dublin dekke de fleste behov der også. Den hedonistiske atmosfæren i Dublin etter mørkets frembrudd er en av Europas beste med en hel rekke livlige klubber og barer. Bli kjent med byens unike personlighet fra våre leiligheter i Dublin som gir deg et perfekt utgangspunkt for å utforske byens mange fine tilbud.

Overnattingssteder i Dublin

Dublin har en rekke overnattingsmuligheter, fra tradisjonelle irske B&Bs til et stort utvalg vandrerhjem og stilfulle hoteller. Rundt om i gatene finner du mange eldgamle bygninger med moderne utleiesteder, og våre leiligheter tilbyr noe av det beste Dublin har å tilby av overnattingssteder. Når du bor for deg selv har du muligheten til å utforske byen som en lokal innbygger, med et komfortabelt og stilig sted å hive deg nedpå etter en dag på jakt etter Dublins særegne karakteristikk.

Guinness og gallerier – hva bør man gjøre i Dublin

Alle hovedattraksjonene kan enkelt besøkes fra våre leiligheter i Dublin som ligger spredt rundt om i byen.

 Leiligheter i Dublin – Overnattingssteder i Dublin

Oppdage Dublin – Hvordan komme seg til sentrum

Å komme seg inn til sentrum fra Dublin flyplass er enkelt med Dublin AirCoach som går til sentrum hvert tiende minutt. For en mer lokal erfaring kan du hoppe på 747 bussen som går fra flyplassen til sentrum ca. hvert kvarter.

Mindre kjente steder i Dublin

Selv om det er mange kjente severdigheter og attraksjoner å oppdage i Dublin, er det også en rekke mindre kjente steder som virkelig kan gi deg en opplevelse av Dublins kultur. Du kommer uten tvil til å gå mye i løpet av oppholdet ditt, så hvorfor ikke prøve en av de mindre kjente rutene.

Ta en spasertur gjennom Farmleigh Mansion, et gods på rundt 300 mål som tilhørte Guinness-familien. I dag er det åpent for publikum når det ikke er kongelige eller presidenter på besøk, her kan du besøke den velstelte hagen og se det pittoreske båthuset. Alternativt kan du ta turen til Blessington Basin, her finnes det en avslappende park i utkanten av byen. Videre er det Royal Canal Way der du kan ta deg en herlig tur langs kanalen. Mens du er ute på tur kan du hoppe på og av DART-toget for enten å sette fart på turen eller roe det helt ned.

Til slutt kan du stikke opp til ‘Bog of the Frogs’ i Howth, her finnnes det noen utrolige klipper, et sjarmerende fyrtårn og en fantastisk utsikt over havnen i Howth – er du heldig så ser du kanskje en sel eller to som plasker rundt på grunnene. Etter en dagstur til fots kan du hive deg nedpå og slappe av i en av våre leiligheter i Dublin.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre