Leiligheter i Dubrovnik

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

38

Leiligheter i Dubrovnik

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Dubrovnik, Kroatia få en evaluering av 4.3 om 5 basert på70 muligheter. Reserver din leilighet fra US$47/ natt.

Leiligheter i Dubrovnik

Terrakotta-takene stiger opp mot et usedvanlig blått hav, mens jordfargede gangveier tar deg tilbake i tid – dette er Dubrovnik. Beliggende på et hjørne av den Kroatiske kysten, er denne gamle festningsbyen en bastion av historie og kultur, et perfekt postkortmotiv av en utsikt og et landemerke for en tilbakelent livsstil. Den rustikke gamlebyen er en blanding av jevne marmorgater, imponerende arkitektur fra barokken og det endeløse glinsende Adriaterhavet. Du kan klatre opp og gå langs de gamle bymurene og undres over den hypnotiserende utsikten av tause tak og travle gater, eller ta taubanen opp i den tre-kledde åssiden og føle deg som en konge som ser utover sitt kongerike. Det er umulig å ikke la seg bli fortryllet av Dubrovnik, med sine koselige pizza-sjapper, autentiske barer og iøynefallende bygninger. Ta et skritt tilbake i tid med en av våre leiligheter i Dubrovnik. Velg i fra et utvalg rimelige leiligheter og førsteklasses husvære for det perfekte stedet å bo mens du graver deg ned i byens rike historie.

Overnatting i Dubrovnik

Dubrovniks historie sørger for at dette er et attraktivt reisemål. Bak de gamle bymurene ligger det delikate spisesteder og særegne museer. På utsiden glinser Adriaterhavet med sine frodige øyer. Overnatting i Dubrovnik er like pittoresk med et endeløst utvalg av sjarmerende gjestehus og stilfulle vandrerhjem gjemt blant de kronglete gatene – og et stort utvalg av billige leiligheter, alle med fantastisk utsikt. Siden byen er så liten betyr det at alt er innenfor gangavstand, her får du den koselige atmosfæren samme hva slags overnattingsmulighet du velger.

Kulturelle kuriositeter blant rustikke kulisser – ting å gjøre i Dubrovnik

Vi har et utvalg leiligheter i Dubrovnik som plasserer deg i sentrum av alt som skjer og som ligger i nærheten av byens store landemerker.

Leiligheter i Dubrovnik – Overnatting i Dubrovnik

Øyene i solen – Dubrovniks øygruppe Elaphiti

Rett utenfor kysten av Dubrovnik finner du Elaphiti-øyene, en samling paradisøyer med perlehvite strender omkranset av palmer, klart blått hav og en stille tilbakelent atmosfære du bare finner her midt i Adriaterhavet.

Øygruppen består av åtte øyer hvorav tre er bebodd, det er disse tre som tiltrekker seg flest besøkende med sine små landsbyer langs åskammen og eldgamle tradisjoner. Du kan hoppe over til alle Elaphiti-øyene fra Dubrovnik havn, de fleste av øyene er synlig fra bymuren.

Du har Kolocep, også kjent som Kalamota som er den minste bebodde øya og ligger bokstavelig talt bare et øyeblikk fra kysten. Som nærmeste øy til fastlandet så har den lommer av paradis bare sekunder fra kjas og mas i den gamle bykjernen.

Den neste øya er Lopud, som er den travleste øya i øygruppen med hundrevis av besøkende som trekker til kysten hver eneste dag. Her finner du noen av de beste strendene langs denne delen av kysten, vide, øde strekk med sand og varmt, grunt vann.

Den siste bebodde øya er Sipan, eller “den gyldene øya” som er den største i gruppen og kanskje den mest luksuriøse. Med rader av imponerende herskapshus som stikker opp av de frodige omgivelsene, kanskje det beste stedet for en sofistikert dagstur.

Komme seg til hjerte av Dubrovnik

Stradun er kanskje sentrum i Dubrovnik og den travleste gaten, men det er de kronglete sidegatene som går ut herfra der du finner Dubrovniks virkelige personlighet. Ta et skritt vekk fra den jevne sandsteins-boulevarden og gå på lykke og fromme i smågatene som flommer over av fascinerende butikker med kunsthåndverk, delikate familieeide pizzerias og koselige barer stuet vekk fra turisthordene.

Bli virkelig kjent med Dubrovnik fra et lokalt perspektiv med vårt utvalg av leiligheter i Dubrovnik, fra stilfulle hybler gjemt vekk fra massene til billige leiligheter plassert i senter av begivenhetene.

Dybden av Dubrovnik – Hvordan komme seg fra flyplassen til sentrum

Flyplassen i Dubrovnik ligger ikke langt fra sentrum, det er vel verdt å merke seg at hele gamlebyen er uten biltrafikk. Det betyr at hvis du bor i gamlebyen får du ikke transport til døra. Heldigvis er det bilfrie området ganske lite så du slipper å slite med bagasjen så veldig langt.

Å komme seg til gamlebyen er i utgangspunktet enkelt, raskt og billig. Det går flybuss fra flyplassen til Pile-porten, den vestlige inngangen til gamlebyen. Bussene går hvert kvarter og du får en fin utsikt over byen på tur inn. Alternativt er det mange lokale busstjenester som går fra flyplassen til gamlebyen. De stopper ofte, så de er kanskje ikke det ideelle om du har dårlig tid. Til sist kan du ta taxi som tar deg til inngangen fra vest inn til gamlebyen – igjen, du blir ikke kjørt til døren hvis du bor i en av de mange trange gågatene.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre