Leiligheter i Firenze

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

528

Leiligheter i Firenze

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Firenze, Italia få en evaluering av 4.1 om 5 basert på1857 muligheter. Reserver din leilighet fra US$66/ natt.

Leiligheter i Firenze - Rimelige Ferieutleier

Firenze har en spesiell type romantisksjarm som trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Byens klassiske bybilde og renessansearkitektur gir det perfekte bakteppet til en kulturell storbyferie. Firenze er også et paradis for kunstelskere, med sin samling av toppklasses museer som stiller ut noen av de mest kjente verkene fra rundt om i verden. Men det er ikke bare kunst som karakteriserer Firenze, det er også en by hvor man kan spise de deiligste italienske retter sammen med fantastiske viner. Og de smale, svingete gatene tilbyr en intim opplevelse i en stor by. For det perfekte stedet å bo, bestill en av våre leiligheter i Firenze. Vi tilbyr leiligheter over hele byen - fra skjulte, brosteinbelagte smug, til brede alléer med utsikt over byens hovedattraksjoner, har vi en boutique korttidsleie eller en koselig atelierleilighet for deg.

Mindre kjente museer i Firenze

Firenze er uten tvil en av de største kunstbastionene i Europa - kanskje til og med i hele verden. Byen er full av kjente museer som stiller ut fantastiske kunstverk og skulpturer fra noen av verdens mest berømte kunstnere. Men det finnes også en rekke mindre kjente museer som er verdt å besøke. Bargello-museet, som ligger i et gammelt fengsel kan tilby en betydningsfull samling av renessanseskulpturer, mens Gucci Museum og Salvatore Ferragamo-museet er et must å besøke for mote-elskere.

Har du lyst å utforske kunstbyen Firenze? Så bestill en av våre billige leiligheter i Firenze, vi gir deg en rimelig mulighet til å virkelig utforske byen i dybden.

Gamle katedraler og skulpturer - Ting å gjøre i Firenze

Om du ønsker å bo i sentrum av der alt skjer, har vi et stort utvalg av Firenze leiligheter å velge fra.

Leiligheter i Firenze - Overnatting i Firenze

Å finne Firenze – hvordan komme seg til sentrum

Vespucci flyplass er hovedflyplassen for Firenze, selv om den er liten og hovedsakelig reservert for innenlands flyreiser. De fleste besøkende ankommer faktisk i Pisa, på Galileo Galilei flyplass som ligger 80 minutter fra Firenze og som enkelt kan nås med et direktetog. Du kan også lande i Bologna, som hovedsakelig er betjent av lavprisflyselskaper, og som har togforbindelse med Firenze i sør. Besøkende kan også komme seg til Firenze fra Roma via det italienske jernbanenettet. Roma ligger bare 1 1/2 time unna Firenze, og mange andre viktige italienske hotspots. Man kan enkelt og effektivt komme seg til Firenze fra nabolandene via de landsdekkende jernbanetjenestene.

Å komme seg rundt Firenze er enkelt på grunn av sin turistvennlige offentlige transport, inkludert flere buss- og trikketjenester som går til alle de store attraksjonene, samt et pålitelig og effektivt togtilbud som forbinder byen til nærliggende byer og destinasjoner. Den beste måten å komme seg rundt på er likevel til fots, med alle de viktigste landemerkene i umiddelbar nærhet av hverandre.

Overnatting i Firenze

Den kulturelle atmosfæren i Firenze strekker seg i tillegg til overnattingsvalgene. Her får du en meny av Firenzes overnattingsvalg som er full av arv, historie og stilig italiensk atmosfære. Luksushoteller er strødd langs gatene som gir et glims av livet i de finere italienske kretser, mens populære vandrerhjem og rimelige B&B gir gjestene en mulighet til å bli kjent med Firenze på et lokalt nivå. Alternativt er det mange overkommelige leiligheter overalt i byen som gir lett tilgang til autentiske restauranter, verdenskjente museer og livlige markedsplasser.

Markeder og håndverksbutikker - En autentisk måte å utforske Firenze

Firenze er et turist hotspot, men det finnes fortsatt måter du kan gjøre om din tur til en lokal opplevelse. Vandre gjennom de mange friluft- og dekkede markedene som selger et stort utvalg av ferske råvarer - kjøp litt ost, italiensk kjøtt, og en flaske vin og stikk til nærmeste park. Etterpå kan du ta en spassertur fra Palazzo Pitti til Santo Spirito og ta en kikk i noen av de særegne håndverksbutikkene som du finner underveis, fra tekstilbutikker til lokale studioer. Du kan til og med se noen av håndverkerne mens de jobber. Etterpå kan du ta en innmatsandwich fra en av de mange innmatbodene du finner rundt i hele byen - den ekte smaken av Firenze!

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre