Leiligheter i Girona

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

9

Leiligheter i Girona

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Platja de Riells 1 Leilighet

Leiligheter i Girona - Billige boligutleier

Girona ligger i hjertet av Catalonia, og tilbyr et historisk bybilde. Byen er preget av gamle hus, kirker med spir og eldgamle sidegater, og tilbyr en tur tilbake i tid. Den er omgitt av befestede murer og er hjem til Catalonias best bevarte jødiske kvartal, mens elven Rio Onyar flyter rundt byen omgitt av fargerike boligblokker. Girona byr på en rekke museer og mange sære små håndverksbutikker, men byen er mest kjent for sin voksende matkultur. Gjennom hele byen vil du finne en rekke lokale, autentiske restauranter som serverer noen av de beste spanske rettene i hele landet. De brosteinsbelagte gågatene tilbyr den perfekte bakgrunnen for å lene seg tilbake med litt tapas og et glass vin. Dykk rett inn i det historiske landskapet og den deilige matkulturen med våre leiligheter i Girona. Vi har et utvalg av flotte overnattingssteder pepret rundt i byen med gangavstand til alle de viktige attraksjonene.

Museer og middelalderklostre - Ting å gjøre i Girona

Finn ut mer om Girona og dens fascinerende fortid ved å stikke til alle de store attraksjonene. Takket være den sentrale plasseringen av våre Girona leiligheter, vil du ikke ha noe problem i å finne disse ikoniske landemerkene og bli kjent med denne fascinerende byen.

Alternative måter å utforske kulturen i Girona

Girona er som en bikube av kulturelle aktiviteter, men det finnes en rekke måter du virkelig kan komme under huden av byen på, som betyr å utforske noen av de mer uvanlige stedene rundt i byen.

Castellene utgjør en viktig del av katalansk kultur, og de holder seg til en tradisjon som har blitt ført gjennom mange generasjoner. I hovedsak er Castellene menneskelige tårn, med grupper av trente voksne og barn som alltid strever for å klatre høyere og høyere. Om du ønsker å utforske dette videre, kan du alltids bli en Castell for en dag. Gjennom byen finnes det en rekke steder der du kan prøve deg på denne talentfulle kunstformen.

Om du vil oppleve noe litt mer historisk og litt mindre fysisk aktivt, bør du vurdere å utforske et underjordisk tilfluktsrom. Det er ikke den mest vanlige måten å utforske Girona på, men det gir et fascinerende innblikk i regionen under den spanske borgerkrigen, som er den tiden de underjordiske tilfluktsrommene ble lagd.

Gaudi er den mest berømte arkitekten i Catalonia, men det var også noen andre som var like talentfulle. Raphael Maso er en av disse arkitektene som skapte noen utrolige katalanske mesterverker i løpet av det 20. århundre. Du kan besøke Maso sitt hus i Girona, hvor du kan vandre blant møbler designet av arkitekten selv, og få en utsikt over elven Onyar fra et annet perspektiv.

Matelskere vil ha en fantastisk tid i Girona. Iskrem er en enormt populær trend i byen, som er hjem til en rekke topp-klasses iskremsbutikker. Rocambolesc er antatt å være den beste. Den eies av Jordi Roca, og tilbyr en hel rekke fantasifulle smaker servert i en bærbar skål slik at du kan spise og utforske på samme tid.

Hvis du er mer en øl-elskende turist, så ikke fortvil! Girona er stappfullt av lokale bryggerier. Sjekk ut Moska, en av de mest populære bryggeriene, der kan du lære om prosessen og prøve ut noen av de deilige lokale smakene for deg selv.

Leiligheter i Girona – Overnatting i Girona

Overnatting i Girona

Overnatting i Girona reflekterer byens historiske sus fra middelalderen. Her er det mange rustikke, tradisjonelle overnattingssteder i alle de kronglete gatene i jødekvarteret, og i de mer moderne strøkene i byen. Fra luksushoteller som strekker seg mot byens voksende samtidsarena, og livlige vandrerhjem som gir et usminket innblikk i byens kjerne – til ferieleiligheter med utsyn over søte suvenirbutikker og den pittoreske elven, Girona har litt for alle. Overnatting her er i tillegg overkommelige, hvilket gir deg anledning til å utforske byen i stil.

Å komme seg til Girona - Offentlig transport i og rundt i byen

Girona er veldig enkelt å komme seg til, siden den er koblet til mange av de store knutepunktene i hele Catalonia. Om du ankommer med fly, finnes det to hovedalternativer. Girona har sin egen flyplass som ligger nær sentrum av byen. Du trenger bare å hoppe på en buss eller et tog fra terminalene for å komme deg inn i byen. Alternativt kan du ta en taxi fra en av taxirekkene utenfor flyplassen som tar deg direkte til ditt bosted.

Et annet, mer populært alternativ, er å reise til Girona fra Barcelona lufthavn. Barcelona ligger omtrent en time fra Girona, og tilbyr en rask reise. Fra flyplassen kan du hoppe på et tog inn til sentrum av Barcelona, hvor du kan hoppe på toget direkte til Girona fra den sentrale Sants stasjonen.

Når du har ankommet Girona trenger du neppe å bruke noe offentlig transport. Våre Girona leiligheter ligger alle sentralt plassert, så du vil befinne deg rett i midten av all action. Den beste måten å utforske byen på er til fots. Alt ligger nær hverandre, og du kan vandre gjennom labyrinter av middelalderaktige smug, og stoppe her og der på iskrembarer, kafeer og håndverksbutikker.

Om du ønsker å utforske det vakre landskapet som omgir Girona, finnes det nok av bussruter som reiser direkte fra byen til alle de store severdighetene. De tilbyr en fantastisk utsikt over landskapet og er en billig og enkel måte å utforske Catalonia på. Det finnes også en rekke toglinjer som kobler Girona til andre katalanske byer og tettsteder, samt noen av de populære strand-destinasjonene langs Costa Brava.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre