Leiligheter i Granada

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

111

Leiligheter i Granada

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Granada, Spania få en evaluering av 4 om 5 basert på90 muligheter. Reserver din leilighet fra US$78/ natt.

Leiligheter i Granada – Rimelige hybler

Granada er kjent for det majestetiske Alhambra, men det er så mye mere tilknyttet til denne kulturelle spanske byen. Plassert midt i det perfekte lappeteppelandskapet i Andalucia, deler denne rustikke byen både en rik fortid og en livlig nåtid med alle sine besøkende. I dag flommer byen over av en lidenskapelig og ungdommelig personlighet med en rekke iøynefallende og trendy barer, og hippe, ofte frekventerte flamenco-steder. Men byen er også innhyllet i en dyp inngrodd historie preget av islamske farger og tradisjoner som har fulgt med helt inn i det 21. århundre. I tillegg er omgivelsene og utsikten spektakulær, horisonten er et skue dekket av de alpine fjelltoppene i Sierra Nevada som skaper kulisser som et vakkert maleri rundt den sjarmerende og tiltalende bebyggelsen. Etter mørkets frembrudd våkner Granada til live med pulserende, levende rytmer. Flamenco-barene renner over av ivrige kulturentusiaster, mens førsteklasses klubber og barer er fullpakket frem til de små timer om morgenen. Få et grep om byen med en av våre mange leiligheter i Granada. Vi har det perfekte overnattingsstedet for deg, samme hva slags reisestil du har.

Leiligheter i Granada – Overnatting i Granada

Overnatting i Granada

Med byens pittoreske, tradisjonelle spanske omgivelser og endeløse blå himmel er det enkelt å finne et vakkert sted å bo i Grenada. Gjennom de brosteinsbelagte gatene er det mange kunsthåndverks- og suvenirbutikker – i tillegg til luksushoteller som tilbyr en overdådig måte å se byen på. Ønsker du å bo mer selvstendig er det mange billige leiligheter spredt rundt omkring i tillegg til små, intime gjestehus og livlige vandrerhjem. Overnatting i Granada er en forlengelse av byens kulturelle atmosfære med utsikt over de smale gatene, de høye spirene og mengder av fargerike blomster.

Te-kulturen i Granada

Med en såpass tung innflytelse fra maurerne, er det ikke rart at noen av deres tradisjoner og kulturer henger igjen i dagens moderne Granada. I tillegg til å innføre en utpreget arkitektonisk stil som er gjennomgående i byen, finnes det også en sterk te-kultur som stammer fra arabiske tradisjoner.

I hele Granada finner du mange “teterias”, eller te-rom, alle kledd i tunge tekstiler og rustikk ornamentering. Disse er de perfekte stedene for å lene seg tilbake i myke puter og nyte den fredfulle atmosfæren tonet frem av dempet belysning og luksuriøse tekstiler. For et øyeblikk, glemmer du kanskje at du er i Spania, blandingen av farger og dufter transporterer deg med til medinaen i Marokko.

Albayzin kvartalet er det beste stedet å gå til for å oppleve autentiske «teterias». Gå langs Calle Caldereria Nueva, en av det mer populære gatene, omkranset av et utvalg koselige tehus som bare venter på å ta deg med til en annen verden. På innsiden vil du få en utfordring med å velge fra det enorme utvalget eksotisk te som imøtekommer alle forskjellige smakspreferanser, og lindrer all verdens plager.

Arkitektur og design som gir deg hakeslipp – hva bør du gjøre i Granada

Du finner et utvalg av våre leiligheter i Granada i områdene nevnt ovenfor, disse gir deg lett tilgang til byens mest populære severdigheter.

Tapas på den tradisjonelle måten

I store deler av Spania har den eldgamle tradisjonen med gratis tapas-retter stort sett dødd ut. Men, i Granada er skikken fremdeles praktisert, delvis – takket være de mange studentene i byen med dårlig råd.

Hvis du er ute etter å oppleve tapas på den tradisjonelle måten, der du får en tallerken gratis tapas på hver runde med drinker – da må du starte med først å ta turen til Calle de Elvira eller Calle Navas. Det finnes mange autentiske tapasbarer langs begge disse gatene, her kan du virkelig involvere deg i livsstilen til lokalbefolkningen. Ønsker du å ta det opp ett hakk, grabb et bord på livlige og populære Bodegas Castaneda som har eksistert i mange, mange år. Tradisjonen tro, her blir du servert en tallerken tapas for hver runde med drinker for å holde deg gående.

Våre leiligheter i Granada finnes over hele byen, mange plassert rundt de populære tapas-stedene så du garantert ikke kommer til å sulte.

Komme seg rundt i Granada – byens kollektivtransport

Den letteste måten å komme seg rundt omkring i byen er til fots. Alle hovedattraksjonene er innenfor gangavstand til hverandre og du føler virkelig at du får et personlig forhold til, og er en del av byen når du får den på nært hold. Mens det meste av byen ligger relativt flatt så må du bruke litt energi på å komme opp åsen til Alhambra og Albaycin. Skal du hit kan du hoppe på en av de lokale bussene som kjører jevnlig gjennom hele dagen fra sentrum til disse hovedattraksjonene. Det finnes til og med mini-busser som kjører opp fra bunn av bakken, så slipper man unna den mest utmattende delen av turen.

Busstilbudene rundt Granada er billige og enkle å bruke, de knytter sammen de viktige landemerkene samtidig som du kan nyte utsikten ut av vinduene. Her er det også effektive tog som går til utkanten av byen og til andre omkringliggende små og store byer. Føler du behov for aktivitet kan du leie en sykkel og sykle rundt omkring i byen, suse fra en severdighet til en annen i eget tempo når det passer deg best.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre