Leiligheter i Helsingfors

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

40

Leiligheter i Helsingfors

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Helsingfors, Finland få en evaluering av 3.9 om 5 basert på20 muligheter. Reserver din leilighet fra US$96/ natt.

Leiligheter i Helsingfors – Lavpris ferieutleier

Helsingfors er et arnested for både moderne design og en laidback livsstil satt mot et bakteppe av iskalde vintre og moderne arkitektur. Som resten av Skandinavia, er Helsingfors dynamisk, fargerikt og svært innbydende, med en viss type elegant stil som bare virker mulig i denne delen av verden. Det er en pen by med rader av bygninger i jugendstil som står skulder til skulder med mer futuristiske bygninger , og det finnes nok av museer å sjekke ut, parker å slappe av i, og elegante kafeer du kan gå til for å holde varmen. Kos deg i en av våre mange leiligheter i Helsingfors - vi har de perfekte stedene å bo i denne trendy byen, enten du leter etter en rimelig hybelleilighet eller en fin boutique studioleilighet.

Moderne design møter tradisjonell jugendstil - Ting å gjøre i Helsingfors

Ta en titt gjennom vår samling av leiligheter i Helsingfors, hvor du kan finne et utvalg av overnattingssteder i alle områdene nevnt over, og mer.

Avslappende landskap og vill karaoke – Det lokale livet

Samtidig som å være et kult og trendy hotspot, har Helsingfors også en veldig tilbakelent side, og byen elsker å ha det gøy. Om du er ute etter å komme vekk fra folkemengdene i de mest populære museene så kan du ta turen til Kaivopuisto, en av de eldste parkene i hele byen. Her kan du lene deg tilbake og slappe av midt i de fredelige grøntområdene eller ta en vandretur gjennom de fargerike omgivelsene. Det finnes også en rekke restauranter spredt rundt i det store området, og til og med en nattklubb som viser seg å være svært populær blant lokalbefolkningen.

Helsingfors har også en strand. Jada, Hietaniemi er ikke den flotteste stranden i verden, men den gir deg en god mulighet til å flykte litt vekk fra det travle sentrum. Om sommeren kan det bli ganske travelt, men havet er varm, og gir en forfriskende svømmeopplevelse, og om vinteren gir det deg et nydelig bakteppe mens du tar en rask spasertur i kulden.

Når natten faller på, våkner Helsingfors til live - denne kule skandinaviske byen vet virkelig hvordan man fester! I de siste årene har karaoke blitt en massiv hit, og det finnes mange karaokebarer spredt rundt omkring i byen. For en virkelig unik opplevelse, kan du leie en Karaoke Taxi, som er utstyrt med alt karaokeutstyret som er nødvendig for å ha en fantastisk kveld hvor du kjører rundt i byen og synger favorittlåtene dine.

Enten du er ute etter å utforske byen som en lokal eller om du er interessert i turistattraksjonene, så har vi et stort utvalg av Helsingfors-leiligheter for deg.

Leiligheter i Helsingfors – Overnatting i Helsinki

Overnatting i Helsinki

Det moderne inntrykket av byen finnes også i Helsinkis overnattingsmuligheter. Sofistikert design, futuristisk arkitektur og førsteklasses service er gjengangeren i byen; her tilbys gjestene en smak av luksus i tillegg til muligheten av å bli kjent med Helsinkis pulserende personlighet på et dypere nivå. Fra førsteklasses stilfulle hoteller som sprudler med moderne nyanser og vandrerhjem som oser nordisk sjarm, til eiendommelige leiligheter og familie-eide overnattingssteder, Helsinki har det perfekte stedet å bo for alle tilreisende.

Hvordan komme seg til Helsingfors (og hvordan komme seg rundt)

Det finnes en rekke måter å komme seg fra Helsingfors flyplass og inn til sentrum, inkludert en Finnair City Bus som går fra flyplassterminalene hvert tjuende minutt som går direkte til sentrum av byen. Du kan også ta en av de mange drosjene som står på flyplassenens taxiholdeplass - reisen er rask og relativt billig.

Det er lett å komme seg rundt i Helsingfors på grunn av det brede utvalget av offentlige transportmuligheter. Det finnes effektive og omfattende buss- og trikketjenester som forbinder de største attraksjonene, samt en rask og billig metro som går fra den ene siden av byen til den andre. Det er også lett å utforske Helsingfors til fots, siden de fleste av de viktigste severdighetene ligger i gangavstand fra hverandre.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre