Leiligheter i Ibiza island

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

0

Leiligheter i Ibiza island

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Størrelse
Soverom

Kontroller at alle søke kriteriene har blitt korrekt innført

Leiligheter på Ibiza, solrike overnattingssteder

Leiligheter på Ibiza – Overnatting på Ibiza

Ibiza er en øy i Middelhavet. Sammen med Mallorca, Menorca, Formentera og noen andre mindre øyer utgjør de øygruppen Balearene. Den irregulære utformingen består av flere fjell der Sa Talaia, som ligger i San José kommune er det høyeste med sine 475 meter, tiltrekker seg folk som elsker fjellturer og fjellklatring. Klimaet er mildt med varme somre og behagelige vintre. Det vakre landskapet, i tillegg til vikene og strendene med sitt varme, klare vann – er en ekte turistmagnet.

Noen av de mest berømte nattklubbene i området er Pacha, Space, Amnesia, Es Paradis, Pivilege Ibiza, Café del Mar og Ushuaïa Ibiza. Gatemarkedene, som Dalias og Es Caná er populære arrangement som får folks oppmerksomhet. Det lokale kjøkkenet er også en av øyens sterke sider, med retter basert på lam, svin og fisk. Det finnes også noen fine lokale viner og andre typiske drinker du vil ha anledning til å nyte dersom du leier en av våre sjarmerende leiligheter på Ibiza.

Overnatting på Ibiza

Overnattingsmulighetene på Ibiza er varierte, Only-apartments har det beste utvalget for ferien din. Vi har både luksuriøse og mer beskjedne leiligheter, som alle er møblerte og komplett utstyrte. Leilighetene passer for familier, vennegrupper eller par. For de som reiser lett har vi i tillegg flotte hybler. Leilighetene våre ligger i de beste områdene i byen, så du må ikke glemme å booke i god tid i forveien for å sikre deg en.

Steder å dra til på Ibiza

Våre leiligheter på Ibiza ligger i nærheten av alle disse stedene. De er de rimeligste på markedet, og de er utmerket utrustet med sofistikert atmosfære for å oppleve årets beste dager i stil.

Hvordan komme seg til Ibiza

Flyplassen på Ibiza ligger 7,5 kilometer fra byen. For å komme til buss-stasjonen fra flyplassen må du ta buss nr. 10. Turen koster €3,5 og går hver halvtime i lavsesongen og hvert 20. minutt i høysesongen.

Du kan også ta fergen fra Barcelona, Mallorca, Menorca, Formenterea og Valencia til havnen på Ibiza. Fra Barcelona tar turen nesten 8 timer, men det finnes egne lugarer eller lenestoler for at du skal kunne ha det komfortabelt.

Abboner på våre tilbud. Kun innen