Leiligheter i Istanbul

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

15

Leiligheter i Istanbul

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

The Galata Tower 11 Leiligheter
Galata Bridge 9 Leiligheter
Taksim Square 2 Leiligheter
Hagia Sophia 1 Leilighet
Blue Mosque 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Istanbul, Tyrkia få en evaluering av 4.1 om 5 basert på12 muligheter. Reserver din leilighet fra US$53/ natt.

Leiligheter i Istanbul – Rimelig ferieutleie

Istanbul er bygget opp av gamle trange gater som snirkler seg forbi lokale håndverksbutikker, fylt til randen med nips og kulturelle suvenirer. Svins forbi delikate dufter fra matbodene langs gatene, tråkle deg rundt boder som selger fargerike tekstiler, forbi de gjenkjennelige lokkeropene fra en slangetemmer og inn i Grand Bazaar. Her inne finner du iøynefallende dunger med krydder på falleferdige bord, ornamentert belysning som klinker i hverandre i taket, og tyrkisk te serveres fra delikate te-kanner. I dag balanserer Istanbul gammel prakt med nytt. På den ene siden er det eldgamle moskeer, fantastiske arkitektoniske biter av historie og århundre-gamle tradisjoner som flyter gjennom gatene. På en annen side har du påvirkning fra internasjonale restauranter, design-ledende barer og et ungdommelig natteliv som liver opp byen etter mørkets frembrudd. Fordyp deg i historikken og nyt de moderne omgivelsene fra våre leiligheter i Istanbul. Våre ferieleiligheter er en perfekt base for å utforske byen, se igjennom utvalget vårt.

Byen av to kontinenter – Hva bør du gjøre i Istanbul

Vi har leiligheter over hele Istanbul, mange av de ligger i nærheten av disse hovedattraksjonene.

Leiligheter i Istanbul – Overnatting i Istanbul

Utforsk lokal-livet gjennom markedene i Istanbul

Istanbul er berømt for Grand Bazaar som sprekker i sømmene med håndverksbutikker, tekstil-designere, lokale kunstnere og matboder. Men det er ikke det eneste stedet du kan smake på Istanbuls markedsliv. Faktisk har byen mange andre markeder spredt rundt omkring, mange som gir en mer avslappende opplevelse en kjaset og maset i Grand Bazaar.

Du har Fatih-markedet som ligger Istanbuls historiske senter og strekker seg over 24 gater og selger alt du kan tenke deg, fra lokal frukt og grønnsaker til husholdningsutstyr og klær. Videre er det Yesilkoy-markedet som avholdes onsdager og er kjent for klasse og stil. Her kan du vandre blant boder stappet med kvalitetsprodukter smakfullt utstilt. Besiktas-markedet er en tilsvarende affære. Den åpner dørene på lørdagene for besøkende som ser etter tekstiler, smykker, sko og vesker. Til slutt er det Kadikoy som ligger på den asiatiske siden av Bosporus. Dette markedet har 4000 boder der du kan finne stort sett alt hva hjertet måtte begjære. Våre leiligheter i Istanbul er spredt rundt omkring i hele byen, mange lokalisert i nærheten av disse tradisjonelle markedene.

Overnatting i Istanbul

Utsikten over byen har gjennomgående Ottomansk arkitektur og ikoniske silhuetter, med basarene som syder av arv og tradisjon. Midt i blant dette tilbys overnatting i Istanbul på et stort utvalg hoteller og steder å være. I de kronglete gatene i Sultanahmet åpner livlige vandrerhjem dørene til kultursøkende besøkende, bare noen øyeblikk borte fra yrende rekker av barer, butikker og markeder – mens imponerende palasshoteller skygger over berømte landemerker og tilbyr et innsyn i en kongelig fortid i Istanbul. Andre steder, i de lokale gatene, ligger leiligheter der man som selvstendig reisende kan trekke seg tilbake eller jakte på historie og oppslukende opplevelser.

Finne frem i to kontinenter – å komme seg rundt i sentrum av byen

Istanbul har to flyplasser, Ataturk-flyplassen som ligger nærmest sentrum av byen og ligger på den europeiske siden av byen, Sabiha Gokcen-flyplassen ligger litt lenger borte på den asiatiske siden av Borposus. Begge flyplassene har gode forbindelser til sentrum av byen. Begge har flybusser som stopper utenfor terminalene, du har også muligheten til å ta en taxi – avhengig av hvor du bor er taxi noe dyrere fra Sabiha Gokcen.

Fra Ataturk-flyplassen kan du også benytte kollektivtransport inn til sentrum. Litt mindre pålitelig enn flybuss og taxi men betydelig rimeligere, også får du anledning til å utforske lokal-livet i Istanbul når du først er på tur.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre