Leiligheter i Kraków

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

13

Leiligheter i Kraków

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Kraków, Polen få en evaluering av 4.4 om 5 basert på142 muligheter. Reserver din leilighet fra US$41/ natt.

Leiligheter i Krakow – det smarte overnattingsvalget

Krakow er som en boks sjokolade, i motsetning til andre polske byer- urørt av arrene fra andre verdenskrig. Krakow, en eldgammel kongelig hovedstad er turistmessig Polens «juvelen i kronen». Som en av UNESCOs verdensarvsteder, er byen ideell for de med lidenskap for historie og arkitektur, gamlebyen flommer over av palasser, kirker og gamle handelshus. Krakow er uten tvil hjemstedet til Rynek Glowny, den fineste markedsplassen i Europa som er det perfekte stedet å tilbringe ettermiddagen. Her ligger også Polens eldste universitet; Jagiellonian universitetet.

Hvis du ser etter leiligheter eller kortidsutleie for ferien i Krakow, så har vi de perfekte overnattingsstedene i Krakow for ethvert budsjett. Fra sentrale leiligheter i Krakow til en rimelig penge, til luksuriøse og stilfulle ferieutleier på utsiden av Planty (bymurene). Generelt, dess lengre unna hovedattraksjonene på Stare Miasto og Kazimierz du kommer dess mer leilighet får du for pengene dine. På en annen side, Krakow er en billig by etter Europeisk standard og en billig leilighet midt i sentrum ligger innenfor de fleste budsjett. Å velge denne typen utleie er perfekt for de som ønsker å utforske byen og omegn for en gitt periode, og trenger visse fasiliteter som eget kjøkken, parkeringsplasser eller bare ønsker å ha gleden av den plassen en leilighet gir for å kunne leve som lokalbefolkningen.

Heisann, Slott & piroger – hva er kult i Krakow

Only-apartments har et bredt utvalg leiligheter i Krakow i nærheten av stedene nevnt ovenfor.

Leiligheter i Krakow – Overnatting i Krakow

Ankomst og utforsk – hvordan komme seg rundt i Krakow

Johannes Paul II Krakow lufthavn ligger 11 km vest for Krakow, allikevel er transport inn til byen begrenset til buss eller taxi. De regulære bussrutene 208, 292 og 902 går via Krakow lufthavn fra sentrum og tar ca. 40 minutter fra ende til annen.

Flyplassen har også en shuttle-buss som går direkte fra flyplassen (terminal 1 og 2) og inn til sentrum hvert kvarter.

Å komme seg rundt i Krakow er relativt enkelt ettersom hele byen kan krysses til fots, men hvis du føler for å ta det med ro så kan du enkelt hoppe på en buss eller trikk som krysser byen fra sør til nord, og fra øst til vest.

Returner til studentdagene – kirsebærvodka-kyss

Krakow er av verdens fremste studentbyer og kjent for studentfestingen. Med en såpass konsentrasjon av feststemte på en plass kombinert med lav pris på alkohol så sørger det for et varierende natteliv. Men, det er ikke bare vodka-shots og festing hele natten, Krakow er også hjemsted for en levende tilhørerskare av jazz og klassisk musikk som henger på hippe utesteder i gamlebyen og Kazimierz.

Overnatting i Krakow

Denne levende polske byen er et arnested for kultur og tradisjon, og overnattingsmulighetene i Krakow går hånd i hånd med dette. I utkanten av byen er det mange fasjonable hoteller med en rekke førsteklasses fasiliteter, mens sentrale leiligheter og feriehybler gir deg en flott måte å virkelig bli fanget av byens atmosfære. I tillegg finner du ungdommelige vandrerhjemmene som står i stil med den moderne utviklingen i byen – som består av et fantastisk natteliv i tillegg til et utvalg stilfulle kafeer, restauranter og butikker. Overnatting i Krakow er ekstremt overkommelig, som igjen gir deg gode muligheter til å slå deg løs på byen.

En naturlig by – Krakow er i en misunnelsesverdig posisjon

Byen ligger langs elven Vistula og i nærheten av Krajobrazowy Dolinki Krakowskie, Krakow nyter en misunnelsesverdig lokasjon for de som liker å gå ute i naturen. Byen er en super base for å utforske en av Europas vakreste naturlige landsbygder. Et midtpunkt for eventyrlystne turister som liker fotturer, fjellklatring og kajakk. Det er flere organiserte turer i parken, turer langs elven og dagsekskursjoner til Tatra-fjellene fra sentrum av Krakow.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre