Leiligheter i L'Escala

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

16

Leiligheter i L'Escala

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Leiligheter i l’Escala – rimelig overnatting

L’Escala ligger på stedet til oldtidsbyen Empuries på Costa Brava. På den ene siden flankert av den strålende Rosesbukten, og på den andre avgrenset av Cala Montgo. I tillegg til imponerende, flere tusen år gamle antikke ruiner er l’Escala et perfekt sted å utforske kunst og matkulturen i denne regionen, med mange delikate restauranter, særegne kunstgallerier og håndverksbutikker å oppdage. Men mest av alt er l’Escala kjent for sine uberørte strender langs Middelhavet, der tusenvis av turister samles hvert år for å slikke spansk sol og spise ansjos – områdets delikatesse. Når folk ikke slapper av på stranden så hygger de seg vanligvis med en av de mange festivalene som går av stabelen her hvert år, fra overdådige parader til religiøse feiringer - og alt i mellom. For den ultimate l’Escala opplevelsen, sjekk inn i en av våre leiligheter i L’Escala. Vi har mange romslige ferieleiligheter som ligger spredt omkring, herfra får du enkel tilgang til strendene, kunst, kultur og mat.

Strender, markeder og eldgamle ruiner – ting å gjøre i l’Escala

Med alt fra eldgamle ruiner til fantastisk vakre strender, har l’Escala alt du måtte ønske på en solrik destinasjon. Våre leiligheter i l’Escala gir deg muligheten til å utforske alt dette og mere til fra en komfortabel og rimelig base.

De beste strendene i l’Escala

L’Escala er best kjent for sine fascinerende strender, hver og en med sin egen personlighet og et knippe fantastiske tilbud. Langs hele denne kystlinjen finner du bortgjemte viker bak steile klipper, og åpne sandstrender som bare fortsetter og fortsetter.

Cala Montgo ligger på den ene siden av l’Escala. Det er en fin sandstrand som ligger i ly for sterk vind takket være at den ligger i en bukt. Vannet her er spesielt blått, mens de omkringliggende åsene er frodige og grønne, og tilbyr et skikkelig paradis nær sentrum av byen.

Cala illa Mateua er en steil vik med en steinete strand. I tillegg til de uvanlige steinformasjonene og klippene i bakgrunnen – er denne stranden perfekt for dykking og snorkling, takket være alt det kule livet i sjøen.

Så er det Riells-stranden, en bystrand der palmer og solsenger står tett i tett. Her er det fin sand og grunt vann, hvilket gjør det til et ideelt sted for småbarnsfamilier. Du kan komme deg til denne stranden fra hovedpromenaden i l’Escala, og det er mange ‘vannhull’ underveis.

Port s’en Perris er en annen populær strand i l’Escala, kjent for sin grove sand og steinete natur. Vannet her er spesielt klart og rolig, hvilket gjør det til et perfekt sted for å dyppe seg i sjøen og slappe av.

For noe litt mer bortgjemt så er det alltids Creu-viken, en av de mange koselige vikene som pryder kysten ved l’Escala. Her kan du hygge deg i fred og ro og tusle blant de søte hyttene til fiskerne.

Leiligheter i l’Escala – Overnatting i l’Escala

Overnatting i l’Escala

Takket være sin eklektiske samling aktiviteter og landskap, så består overnattingsmulighetene i l’Escala av litt forskjellig. Langs med strendene er det luksuriøse feriehoteller som reiser seg mot himmelen med sine egne svømmebasseng, i tillegg til hybelblokker som har balkonger med utsikt over Middelhavet. Inne i byen er det mindre hoteller som tilbyr et mer tradisjonelt innblikk i livet langs Costa Brava – i tillegg til sjarmerende gjestehus der tilreisende med begrenset reisebudsjett kan hygge seg, og det er mange billige leiligheter for tilreisende som vil styre sin egen ferie, og utforske regionen i sitt eget tempo. Samme hva slags overnattingsmulighet du bestemmer deg for, så vil du enkelt kunne oppdage l’Escalas hemmeligheter og bli kjent med alt det stedet har å tilby, fra gamle ruiner – til snobbete butikker og moderne restauranter.

Lande i l’Escala – komme seg til byen fra flyplasen

De to nærmeste flyplassene til l’Escala er Barcelona og Girona. Fra Barcelona er Costa Brava Safra-bussen den enkleste måten å komme seg til byen på, denne kjører langs hele Costa Brava-kysten. For å finne denne så tar du toget fra flyplassen og inn til Sants – sentralbanestasjonen i Barcelona, for så å ta metro til Nord busstasjon. Derfra tar du Costa Brava-bussen.

Fra Girona kan du ta toget fra sentrum av Girona til Flassa, der du kan ta buss eller taxi til l’Escala.

Alternativt kan du leie en bil på flyplassen – da kan du kjøre til l’Escala i eget tempo, og utforske noen av de gjemte plassene langs Costa Brava underveis. Det er en god idé å ha en bil under oppholdet, så kan du utforske de eldgamle ruinene og andre attraksjoner som ligger i området rundt l’Escala.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre