Leiligheter i Lisboa

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

1 029

Leiligheter i Lisboa

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Rossio 201 Leiligheter
Praça do Comércio 185 Leiligheter
Elevador de Santa Justa 124 Leiligheter
Castelo de São Jorge 98 Leiligheter
Mosteiro dos Jerónimos 21 Leiligheter
Torre de Belém 14 Leiligheter
Parque das Nações 5 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Lisboa, Portugal få en evaluering av 4 om 5 basert på2318 muligheter. Reserver din leilighet fra US$68/ natt.

Leiligheter i Lisboa - Budsjettvennlige overnattingssteder

Lisboa består av flere fargerike nabolag, som hver gir sin helt egne dose av livlig personlighet til i byen. Å krysse fra et område til et annet er som å trå inn i en helt annen verden, noe som betyr at byen kan tilby noe for enhver personlighet. Man har for eksempel de smale og svingete gatene i Alfama, som er dekorert med vakre azulejoer langs veggene. Man har de trendye barene i Bairro AltoBelem, med en rekke museer og fantastisk arkitektur. Med så mye å utforske, må du sjekke ut vårt utvalg av sentrale leiligheter i Lisboa. Vi har et stort utvalg av fine leiligheter ved fjellsiden av Alfama, billige hybelleiligheter med god utsikt over elven Tejo, og mange rimelige leiligheter rundt omkring i sentrum. Forsikre deg at du får mest mulig ut av turen ved å arrangere det perfekte stedet å bo.

Bli kjent med omgivelsene i Lisboa

Lisboa består av flere ulike nabolag som alle tilbyr besøkende noe annerledes. Man har den gamle fjellsidelandsbyen Alfama som er den eneste delen av byen som ikke ble rammet av jordskjelvet i det 18. århundre. Landsbyen består av en hel masse smågater, sære antikvitetsbutikker og intime restauranter. Så har vi Baixa, et forretningsområde med brede alléer og store kontorblokker. Chiado, som har en stor samling av high-end, moderne butikker; og Bairro Alto, den hippe og trendye delen av byen som er kjent for alle sine livlige barer. Belem er det kulturelle området i byen, og ligger bare en kort trikktur vekk fra sentrum, og som byr på et stort antall av Lisboas museer. Også kan du besøke Cacilhas, som ligger rett ved vannkanten og som er et paradis for sjømatelskere. Uansett hvilket nabolaget du ønsker å bo i, sørg for å velge en av våre budsjettleiligheter i Lisboa for å forsikre deg et best mulig opphold.

Vakre klostre og moderne museer - Ting å gjøre i Lisboa

Vår samling av Lisboa leiligheter ligger spredt rundt i alle områdene av byen, og alle ligger nær disse viktige severdighetene.

Leiligheter i Lisboa - Overnatting i Lisboa

Overnatting i Lisboa

Lisboas rekke av særegne distrikter er reflektert i byens overnattingsmuligheter. I Barro Alto er det mange spesielle vandrerhjem med ungdommelig atmosfære – og er det perfekte stedet for feststemte natteravner, mens de kronglete gatene i Alfama med sine små, spesielle gjestehus tilbyr en reise tilbake i tid. Enten du ønsker å bo på førsteklasses hoteller i sentrum eller et roligere gjestehus i kulturelle Belem, legger overnattingsmulighetene i Lisboa seg som en forlengelse av byens allerede livlige personlighet. For den mer selvstendige tilreisende er ferieleiligheter den perfekte måten å få tak på de fascinerende sidene av Lisboa.

Å lande i Lisboa – hvordan komme seg til sentrum

Lisboa flyplass ligger bare 6 km fra sentrum og er lett tilgjengelig med en rekke transportmidler. Du kan for eksempel ta en taxi fra utenfor terminalbygningen. Turen tar bare noen få minutter og koster veldig lite. Eller du kan velge fra et utvalg av direktebusser som går fra terminalene inn til sentrumsområdene i Lisboa. Men den enkleste og mest effektive transportmetoden er metroen, som har en direkte rute fra flyplassen og inn til hjertet av byen.

Besøkende ankommer også Lisboa via tog fra nabobyene eller fra Spania via det landsdekkende jernbanenettverket. Om du reiser på denne måten, vil du mest sannsynlig gå av på Estação do Oriente, Lisboas sentralbanestasjon.

Hvordan komme seg rundt - Offentlig transport i Lisboa

Lisboa har et lettbrukelig offentlig transportsystem som består av busser, trikker, en undergrunnsbane og tog. Trikken er den mest autentiske måten å komme seg rundt i byen, og noen av de gamle modellene er fortsatt i bruk i Alfama. Men for det meste vil du kjøre de mer moderne variantene, spesielt om du er på vei til Belem. Trikken gir deg en god mulighet til å se mer av byen mens du reiser fra en attraksjon til den neste, men undergrunnsbanen gir deg muligheten til å komme deg raskt fra den ene siden av byen til den andre.

Det finnes også et billig og pålitelig togtilbud som går langs elven Tejo til nærliggende landsbyer og den populære festningbyen Sintra.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre