Leiligheter i London

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

5

Leiligheter i London

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Tower Bridge 1 Leilighet
Tate Modern 1 Leilighet

Leiligheter i London –Rimelige utleiesteder

London er kanskje den mest kjente og mest elskede byen i verden. Den kosmopolitiske atmosfæren er farget med følelsene av under og begeistring som man får av de store attraksjonene, den utrolige arkitekturen, og den rike kulturarven.

Det finnes så mange forskjellige sider av London, fra luksuriøse nabolag til urbane hotspots og sære gamle gater - og en tur gjennom de gamle gatene vil få deg til å tro at du har reist tilbake i tid til en mer kongelig og romantisk periode, men inkludert de ekstra fordelene og det enorme mangfoldet som byen har fått i moderne tid.

For det perfekte stedet å bo i Englands hovedstad, sjekk ut vårt store utvalg av leiligheter i London som ligger spredt over hele byen, inkludert billige hybelleiligheter med fantastisk utsikt over byen og større utleier innen gangavstand fra alle de store severdighetene.

Leiligheter i London - Overnatting i London

Londons rike mangfold – de beste områdene

London er som et lappeteppe av ulike bydeler, hver enkelt med sin egen distinkte personlighet og attraksjon å tilby. The South Bank-området er en populær strekning i London som går langs Themsen fra Westminster Bridge til London Bridge, og er fylt med museer, gallerier og et utvalg av teatere.

Langs elvebredden vil du se mange gateartister og en stor del av lokalbefolkningen som velger dette området som sitt tilholdssted.

Så har man Covent Garden, en av de mest populære områdene i London. Her kan du vandre blant et særegent utvalg av boder og butikker, og gå inn og ut av små kafeer som serverer et variert utvalg av cupcakes og kaffe.

Dette området er også hjemmet til Royal Opera House, som virkelig er stedet du må gå til for å oppleve litt ordentlig kveldsunderholdning.

Camden er et litt røffere område med en yngre befolkning som tilbringer dagene sine i de mange gatemarkedene, og sitter utenfor kafeene og tar inn den kreative atmosfæren. South Kensington er enda et populært nabolag som har rader av luksuriøse byhus samt Exhibition Road, som er hjem til noen av byens mest berømte gallerier og museer.

Ta også turen til Shoreditch, en blomstrende bydel i London som er populær blant den unge og trendye befolkningen. Dette området legger stor vekt på kunst og er også hjemmet ‘the Curry Mile’, som oser av deilige lukter og farger som stammer fra India.

Vi har et godt utvalg av London-leiligheter i alle disse nabolagene og mer.

Overnatting i London

Denne kongelige byen tilbyr like mange forskjellige overnattingsvalg som den har verdenskjente attraksjoner. Gjennom de historiske gatene er det en endeløs tilførsel av internasjonale, anerkjente hoteller med tradisjonell engelsk sjarme og om mulig en enda bedre service. Men her er også mange tilbakelente vandrerhjem og eiendommelige gjestehus i tillegg. Som byens mange distrikt, overnatting i London består av et vekslende utvalg steder å bo, fra viktorianske bygårder i Chelsea og frem-stjerners hoteller i Kensington til stilige vandrerhjem i Shoreditch, og billige leiligheter i Covent Garden.

Tidsreiser langs Themsen - Ting å gjøre i London

For å finne det perfekte stedet å bo, så se gjennom vår store samling av leiligheter i London som er plassert i nærheten av alle de store severdighetene over.

Blomster og pynt - Londons beste markeder

London er et arnested for markeder som selger alt fra blomster og brukte klær til smykker og pyntegjenstander, og eksotisk mat. Camden Market er perfekt for vintage elskere og har lange rader av boder som er stablet høyt med særegne klesplagg og vintage pyntegjenstander. Columbia Road Flower Market lever opp til navnet sitt, den har en god blanding av blomster og naturlige farger, og Borough Market er det perfekte stedet å gå for å ta en matbit. Den litt skjulte området ved siden av London Bridge tilbyr ferske råvarer fra hele verden, inkludert viltburgere og eksotiske smoothies.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre