Leiligheter i Madrid

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

601

Leiligheter i Madrid

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Puerta del Sol 106 Leiligheter
Plaza de España 98 Leiligheter
Museo del Prado 71 Leiligheter
Museo Reina Sofía 70 Leiligheter
Plaza Mayor 50 Leiligheter
Palacio Real 48 Leiligheter
IFEMA 22 Leiligheter
Santiago Bernabeu 10 Leiligheter
Torres Kio 2 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Madrid, Spania få en evaluering av 4 om 5 basert på563 muligheter. Reserver din leilighet fra US$85/ natt.

Leiligheter i Madrid - Kortids ferieutleier

Madrid er en by med mange forskjellige personligheter. Byen er en kunstelskers drøm med sin enorme samling av imponerende kunst i de mange museene og galleriene. Byen er også et himmelrike for matelskere, med et spennende utvalg av moderne spanske restauranter og restauranter som tilbyr en sammensmeltning av forskjellige matkulturer. Og så har vi nattlivet. Madrid er kjent for sitt ville nattliv og er hjem til flere nattklubber i toppklasse, og gater fylt med barer. Men det er den magiske atmosfæren som gjør Madrid så tiltrekkende, med sin livlige energi som pulserer rundt hvert eneste hjørne. Uansett hvilken side av byen du ønsker å utforske, så arranger en rimelig Madrid-leilighet hos oss, for å forsikre deg at du får det beste oppholdet mulig. For en rekke overnattingsmuligheter, så vurder en av våre billige hybelleiligheter eller intime leiligheter i litt høyere prisklasse, som ligger spredt ut over hele byen – vi har noe for enhver smak.

Det gylne kunsttriangelet - Ting å gjøre i Madrid

Vi har en rekke budsjettleiligheter i Madrid som er plassert i og rundt Madrid største attraksjoner.

Glem Flamenco – Musikkmiljøet i Madrid

Jada, Madrid er godt kjent for sine flamencoforestillinger, men byen er også et arnested for andre sjangere og musikkstiler. Gjennom de svingete gatene, vil du finne mange skjulte undergrunnsbarer, små intime plasser der du kan nyte et par drinker til ny musikk. Jazz er spesielt populært, og du kan alltid høre gode band på Café Central og Populart, og indiemiljøet er sterkt på arenaer som Sala Sol og Sirocco. De store superklubbene som Pacha og Kapital presenterer jevnlig up-and-coming spanske DJer, og er alltid verdt et besøk om du har lyst å danse hele natten lang. Mange av våre Madrid-leiligheter ligger i disse områdene, så velg en av våre leiligheter for det perfekte stedet å bo.

Leiligheter i Madrid - Overnatting i Madrid

Den perfekte ‘Night-out in Madrid’

Utelivet i Madrid starter som regel ordentlig rundt kl: 20:00, når venner samles for å ta et par glass vin, øl og litt tapas. Stikk til Cava Baja-området eller noen av de trange gatene i La Latina, som er fulle av små og koselige barer. Rundt kl: 22:00 er det tid for middag og litt sterkere drikke – bestill noen klassiske cocktails for å komme ordentlig i gang. Om du har planer om å stikke til en nattklubb, bli i baren til minst kl: 1:30 som er den tiden de fleste klubbene begynner å fylle seg opp. Heldigvis er de åpne til kl. 6 om morgenen, så du har god tid til å nyte det hedonistiske nattelivet i Madrid.

Overnatting i Madrid

Å finne overnatting i Madrid som passer din reisestil er enkelt som bare det. Det er så mange valg å velge mellom uansett budsjett eller interesser. Byens historie er et perfekt bakgrunnsmaleri for eldgamle hoteller som har levert førsteklasses spansk service i mange år, mens den fremadstormende, moderne delen av byen har ført til at mange stilfulle hoteller har dukket opp de siste årene. I tillegg er det en hel del unike leiligheter spredt rundt omkring, som gir besøkende overflod av tid til å utforske byens kulturelle, gastronomiske og nattlige sider.

Oversikt over Madrid – Hvordan komme seg dit og rundt

Barajas flyplass er Madrids hovedflyplass, og den ligger 12 km fra byensenteret. Det finnes mange transportmuligheter for å komme inn i byen, inkludert et effektivt og billig metrosystem som betjener hele byen. Det finnes også en rekke busser som kjører direkte fra flyplassen til sentrum av byen, og et pålitelig nettverk av togtjenester som gjør det samme. Det er også rimelig billig å ta en taxi fra utenfor terminalen, siden flyplassen er så nær sentrum av byen.

Å komme seg rundt i Madrid er veldig enkelt, takket være et omfattende metrosystem som kobler alle de store attraksjonene og mer. Og det gode utvalget av busser som tilbyr en bedre måte å se byen på mens du reiser fra ett sted til det andre.

Populære nabolag

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre