Leiligheter i Mallorca

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

2 837 Leiligheter funnet
sortér etter:
Pris
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Soverom

Leiligheter på Mallorca, overnatting med stil

Mallorca er den største øya i øygruppen Balearene som ligger i Middelhavet. Språket på øya er en blanding av spansk og katalansk (kastiljansk). Klimaet er varmt om sommeren, og moderat kjølig om vinteren. Turismen er selve motoren i økonomien med mer enn 13 millioner turister årlig – et resultat av utmerkede fasiliteter og infrastruktur. Landskapet er veldig spesielt, ‘Portals Vells Cove’ fikk navnet fra filmen «The Magus» som ble spilt inn her i 1968, filmen hadde et imponerende rolleregister med Anthony Quinn, Candice Bergen og Michael Caine. Ikke bare har Mallorca 128 strender, her finner du også flotte fjellområder og forskjellige sportslige aktiviteter tilpasset landskapet. En annen ting som trekker folk til Balearene er kjøkkenet – som inkluderer ovnsbakte retter laget i tradisjonell keramikkpanne – med tumbet (forskjellig stuing med fisk, kjøtt og grønsaker), og ensaimada til dessert (luftig søtt bakverk, gjerne med forskjellig fyll). Hva angår festivalene i området, så feires de året rundt. Så du må ikke glemme å leie en av våre leiligheter på Mallorca – og bare la deg henføre av denne vakre øya.

Steder å dra på Mallorca

Lei deg en av leilighetene våre på Mallorca, de ligger i nærheten av alle disse stedene, derfor trenger ikke du å kaste bort tid med å flytte deg fra et sted til et annet, men heller kose deg maksimalt med din ferie.

Leiligheter på Mallorca – Overnatting på Mallorca

Hvordan komme seg til Mallorca

Palma de Mallorca flyplass ligger 8 kilometer fra Palma sentrum. Bussrute 1, Flyplass – Ciudad Puerto knytter sammen alle turiststedene i Palma, turen koster €3 og går hvert kvarter. Bussrute 21 kjører deg til Sa Areal, koster € 3, og har avgang hver halvtime.

Fergene som går fra Barcelona til Palma de Mallorca er veldig komfortable, du kan ta bilen med deg, og de har forskjellige typer billetter avhengig av hvilket nivå av komfort du foretrekker. Turen tar ca. 8 timer.

Overnatting på Mallorca

Overnattingsmulighetene på Mallorca er mange og varierte. Vi inviterer deg til å reservere ditt favorittvalg god tid i forveien. Vi har fantastiske leiligheter innredet med den luksusen du fortjener, og for yngre tilreisende har vi hybler med moderne dekor. Våre leiligheter på Mallorca er de beste du kan finne på dette naturlige paradiset.

Abboner på våre tilbud. Kun innen