Leiligheter i Marrakech

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

5

Leiligheter i Marrakech

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Fasjonable leiligheter i Marrakech til rimelige priser

Marrakech er en fargerik boble, yrende av liv og rik på historie. Karakteristisk med sin livlige medina med dens falleferdige salgsboder, og en og annen pussig slangetemmer. Det er som å reise tilbake til en svunnen tid, da berbere drev byttehandel i skinn og gull og fantastiske palass reiste seg opp fra byens støvete gater. Marrakech kombinerer en salig blanding av nytt og gammelt, med de antikke basarene som flommer over av liv og røre til «New-Age» kunstgallerier som stadig dukker opp rundt omkring i byen i et forsøk på å fornye gamle håndverkstradisjoner. Her er det noe for alle sansene, byen er innhyllet i lukten av te og krydder, duftene fra et aromatisk marokkansk kjøkken, tykke tepper, et summende liv og en fascinerende arkitektur.

Opplevelser som gir adrenalin-kick i og rundt Marrakech

Marrakech er ikke bare en travel bykjerne, det er et stort utvalg aktiviteter å velge imellom for den eventyrlystne både i og utenfor byen. Det enorme ørkenlandskapene som omringer byen er de perfekte omgivelsene for fart og eventyr. Du kan kjøre «Dune-buggy», (et spesiallaget ørkenkjøretøy) i sanddynene, fly varmluftsballong for å se terrenget fra fugleperspektiv, roe litt ned og ri på kameler gjennom ørkenen eller ta en tur på utsiden av komfortsonen med å surfe nedover sandfjellene.Gira på enda mere eventyr, prøv rafting i en av de mange juvene i nærheten – her er det også muligheter for fjellklatring, vandretur gjennom Atlasfjellene, eller enda bedre, zipline fra fjelltopp til fjelltopp eller suse ned fra fjellstiene på sykkel.

leiligheter i Marrakech - Overnatting i Marrakech

Overnatting i Marrakech

Medinaen i Marrakech er som en bikube av aktivitet og kultur, og overnattingsmulighetene i Marrakech gjenspeiler dette. I tillegg til overkommelige vandrerhjem som er stuet vekk i sentrum av byen – så er det en rekke riads spredt rundt om i medinaen. Fasjonable hoteller er også et populært valg, og det er en rekke fem-stjerners overnattingsvalg med utsikt over byen- utstyrt med tradisjonelle terrasser, frodige gårdsplasser og stilig marokkansk design. Utvalget av billige leiligheter tillater besøkende en mulighet til å utforske byen som en lokal, i tillegg til å sole seg i den stilfulle sjarmen av Marrakech.

Fjell og medina, hva bør du se og gjøre i Marrakech

Se igjennom leilighetene i Marrakech for å finne det perfekte overnattingsstedet. Vi har leiligheter spredt over hele byen, inkludert flere i nærheten av severdighetene som er nevnt ovenfor.

Ta en kopp te og ta en tur gjennom souks – bli kjent med den lokale livsstilen.

De travle sentrumsgatene i Marrakech er fylt med mange severdigheter, her er det også mange muligheter til å bli bedre kjent med den lokale livsstilen hvis du vet hvor du skal gå. Gå på baksiden av Koutoubia moskéen og se solen gå ned fra en av de mange terrassene, unn deg et bad i en tradisjonell hamam (bad) og kjenn på atmosfæren i de dampfylte rommene, ta turen gjennom berber-markedene eller souks, gå rundt i bakgatene og opplev en overflod av spesielle små butikker, sett deg på en kafé, bestill tradisjonell te og se på livet som passerer i gatene.

Kartlegge Marrakech - hvordan kommer du deg fra flyplassen til sentrum

Flyplassen i Marrakech ligger bare 10km fra sentrum og det er flere muligheter for å komme seg inn til byen. Flybussen tar passasjerer rett fra flyplassen inn mot sentrum, underveis kan du be bussjåføren om å stoppe på forskjellige hotell og severdigheter. Flybussen er det rimeligste alternativet og du får en fin anledning til å se deg om samtidig. Har du med mye bagasje, eller trenger du å komme inn til sentrum raskt, ta en taxi fra utsiden av terminalen. Turen er raskt og forholdsvis rimelig den også.

Mange som reiser til Marrakech ankommer byen med tog fra andre Marokkanske byer i nærheten. Togreisene er vanligvis pålitelige og effektive

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre