Leiligheter i Mijas

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

54

Leiligheter i Mijas

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Playa El Bombo 3 Leiligheter
Playa La Butibamba 2 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Mijas, Spania få en evaluering av 3.9 om 5 basert på1 muligheter. Reserver din leilighet fra US$23/ natt.

Leiligheter i Mijas, multikulturell overnatting

Leiligheter i Mijas – Overnatting i Mijas

Mijas er en andalusisk by i Malaga-provinsen på Costa del Sol. Hovedaktiviteten her er turisme, takket være kystens unike skjønnhet og det milde klimaet, med moderate vintre og varme somre. Byen ansees for å være en multikulturell by på grunn av andelen utledninger som har kommet til byen som turister og har blitt boende. Mijas består av tre urbane sentre lokalisert et stykke fra hverandre: Las Lagunas, La Cala og selve byen Mijas. La Cala ligger på kysten og byen oppe i fjellene. En annen faktor som tiltrekker turistene er den lokale kulturen med et rolig og avslappet tempo, et resultat av hvordan de har klart å få til en balanse mellom kravet om tempo og service fra turistene, med det bedagelige tempoet til de fastboende. I løpet av året er det festivaler og pilgrimsferder der det danses Mijas-fandango. Det er også et stort utvalg internasjonale arrangement, blant disse er kunst-biennalen og teaterfestivalen i Mijas. Ikke glem å legg til flamenco på listen over aktiviteter du må få med deg, det er en festival i august som er dedikert til nettopp flamenco, for å sette fokus på sigøynerkulturen. I sommermånedene er det ofte konserter om kveldene. Blant andre kuriositeter i Mijas finner du eseldrosjer, byadministrasjonen er ansvarlig for å finne parkering til eslene. Andre severdigheter inkluderer den spesielle utformingen på Plaza de Toros, de mauriske restene av den gamle arabiske muren, og kirken over den ‘ubesmittede unnfangelse’, bygget på 800-tallet. Her finner du alt dette i tillegg til trange gater, hvitkalkede bygninger, strender og badeviker. Mijas-fjellene er også verdt et besøk, og det samme gjelder alle Mijas barer, kafeer, restauranter og utesteder. Vi har et stort utvalg leiligheter til leie i Mijas så du kan være sikker på at du kommer til bo i det området du foretrekker.

Overnatting i Mijas

Det er en stor variasjon i overnattingsmulighetene i Mijas, det strekker seg fra hoteller, B&B og residenser – til vandrerhjem, pensjonat og gjestehus. Only-apartments har også et spesialtilbud med de rimeligste prisene – slik at du kan bo i en romslig leilighet med fantastisk utsikt under oppholdet ditt. Vi har leiligheter utstyrt med alt av moderne apparater for de som liker luksus, og – ikke minst, har vi flotte hybler for de som er ute etter moro og funksjonalitet.

Steder å dra til i Mijas

Alle leilighetene våre i Mijas ligger i nærheten av disse stedene, vær tidlig ute med å leie for å sikre at du får de beste prisene på markedet, og den beste beliggenheten for din reise til Costa del Sol.

Museer i Mijas

Carramato de Mijas er et museum med unike miniatyrer fra hele verden. Det er et av de mest populære stedene i Mijas. Museets flygeblader og brosjyrer forteller det meste: dissekerte påkledde lopper, en ballettdanserinne utskåret i en tannpirker, et krigsskip på tuppen av en knappenål, «det siste måltid» av Leonardo da Vinci på et riskorn osv. Museet har nesten 360 miniatyrer, og du får utdelt forstørrelsesglass for å se alt sammen. Adgang koster €3 for voksne og € 1,50 for barn.

På Plaza de la Libertad ligger Museo Histórico-Etnológico de Mijas, her gjenskapes historien til de gamle bøndene og fiskerne i Mijas. Du kan se interessante samlinger med håndverk, jordbruks- og fiskeredskaper, oljepresser og replika av soverommet der den siste republikanske ordføreren i Mijas gjemte seg i 30 år.

For kunstentusiaster vil C.A.C Mijas vekke interesse. Adressen er Calle Malaga 28, stedet har en samling keramikk av Pablo Picasso, samt arbeider av både av Dalí og Miro. Her finnes det også midlertidige og faste utstillinger av arbeider fra andre nasjonale- og internasjonale kunstnere.

Hvordan komme seg til Mijas

Mijas ligger 22,7 kilometer fra Malaga flyplass. Det finnes ingen direktebusser, så du må ta buss nr. 120 til Fuengirola og ta deg videre til Mijas derfra.

Et annet veldig populært valg er å ta taxi fra Malaga flyplass, ikke glem å bli enige om prisen før du setter deg inn. Og for å nyte ferien i ditt eget tempo er det beste valget å leie en bil på flyplassen, slik at du kan bevege deg mer fritt i regionen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre