Leiligheter i Milano

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

624

Leiligheter i Milano

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Fiera di Milano 498 Leiligheter
San Siro 376 Leiligheter
Duomo di Milano 187 Leiligheter
Parco Sempione 185 Leiligheter
Santa Maria delle Grazie 109 Leiligheter
Pinacoteca di Brera 100 Leiligheter
Castello Sforzesco 96 Leiligheter
Teatro alla Scala 29 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Milano, Italia få en evaluering av 3.9 om 5 basert på325 muligheter. Reserver din leilighet fra US$56/ natt.

Leiligheter i Milano – Rimelige overnattingssteder

Milano handler om mote og industri. Denne moderne og urbane byen, er ansett som verdens mote- og designhovedstad. Byen har en rik og fascinerende historie som gjemmer seg bak designerbutikkene. I hjertet av byen ruver den imponerende, detaljert utsmykkede katedralen Doumo di Milano, og setter preg på omgivelsene. Milano er ikke bare et tungt businesspreget motemekka, det er også en romantisk Italiensk by, med mange attraksjoner som store kunstsamlinger, et yrende natteliv og noen av Italias beste kjøkken. Velg en av våre leiligheter sentralt i Milano og bli godt kjent med byen. Vi har rimelige hybler og korttidsleieobjekter for alle besøkende, enten du liker shopping, er kunstelsker eller gourmet.

Utsmykkede katedraler og klassisk opera – Hva bør man se og gjøre i Milano

Vi har et utvalg av leiligheter over hele byen, inkludert rundt områdene omtalt ovenfor.

En spasertur om ettermiddagen og søndagslunsj – lev livet i Milano

Bli en del av lokalbefolkningen, utforsk byen og bli bedre kjent i Milano. Etter at du har fått med deg alle hovedattraksjonene er det på tide å fordype seg i de mindre kjente delene av byen. Noe av det første du bør få med deg er utstillingene i byens fotogalleri Carle Sozzani, her er det stadig noe nytt på programmet. Ta spaserturen til Navigli-kanalene, sett deg ned, nyt en kopp kaffe og ta deg tid til å se på livet i gatene. Etterpå kan du ta turen til Colonne di San Lorenzo, en historisk plass som har blitt et møtested for unge mennesker. Et perfekt utgangspunkt for en tur på byen med mange særegne barer og imponerende arkitektur.

I helgene reiser milaneserne ut av byen for å spise lunsj på en av de mange gårdsrestaurantene. Det er mange vingårder og gamle landsens spisesteder over alt, sett deg til bords og nyt en avslappende aften.

Lei deg en moderne koselig leilighet og fordyp deg i byen sammen med lokalbefolkningen, vi har leiligheter spredt utover hele byen.

Leiligheter i Milano - Overnatting i Milano

Overnatting i Milano

Overnattingsmulighetene i Milano gjenspeiles i den trendy, kulturelle atmosfæren av selve byen. Blant de stilige butikkene og den ornamenterte gotiske arkitekturen, er det menger av steder å bo for en kortere periode som tilbyr et sofistikert innblikk i italiensk byliv. I tillegg til førsteklasses hoteller som blomster av designede detaljer, og billige gjestehus som bugner av tradisjonell sjarme – er det mange moderne vandrerhjem som betjener den yngre garde i Milano – og overkommelige leiligheter som omkranser hovedattraksjonene med skue ut over den fantastiske utsikten over byen.

Reise til Milano – hvordan komme seg fra flyplassen til sentrum

Det er to flyplasser ved Milano, Linate og Malpesa. Linate flyplassen er den minste av de to og benyttes stort sett til innenrikstrafikk. Den beste måten å komme seg til sentrum på er med buss eller taxi. Flybuss går rett utenfor terminalen til Piazza San Babila i sentrum av Milano.

Det er flere ankomster på Malpesa flyplassen, her lander hovedsakelig lav-kost selskap og internasjonale flyforbindelser. Her er det flere muligheter å komme seg til sentrum, flybuss går direkte og tar ca. en time, avgang hvert 20. minutt. Alternativt kan du ta ekspresstoget som går enten til Piazza Cadorna med videre undergrunnsforbindelse eller til sentralbanestasjonen. Togreisen tar litt lenger tid men du ender opp midt i byen.

Besøkende kan ankomme Milano med tog fra andre Italienske byer naturligvis og fra nabolandene via togruter som betjener store deler av Europa. Reiser du til Milano med tog stopper du mest sannsynlig på sentralbanestasjonen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre