Leiligheter i Moskva

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

4

Leiligheter i Moskva

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Leiligheter i Moskva - korttids ferieutleier

Moskva tilbyr en eventyrlig silhuett, med fargerike, hvelvede palasser og flott, intrikat arkitektur. I tillegg til å være som en fotografs drøm, har Moskva en tung kommunistisk historie som er gjennomsyret gjennom hver eneste gate, og et sjarmerende kunstnerisk miljø som er hjem til noen av de største bastionene for kultur i hele verden. Kunst, historie og overraskelser spille en stor rolle i Moskvas omgivelser, men det finnes også en blomstrende moderne livsstil som byr på moderne kafeer, trendy restauranter, og et hedonistisk uteliv. Enten du er ute etter å oppdage noe av verdens mest elskede scenekunst-forestillinger, eller vandre gjennom eldgammel historie, beundre den ufattelige vakre arkitekturen, eller dykke inn i det berømte russiske utelivet, så vil Moskva definitivt ikke skuffe deg. Opplev alt dette og mer fra en av våre leiligheter i Moskva, som gir deg et komfortabelt og billig sted å være.

Løkkupler og kunstgallerier - Ting å gjøre i Moskva

Fra våre leiligheter i Moskva vil du ha enkel tilgang til alle byens største attraksjoner. Mange av attraksjonene ligger i sentrum av byen og er innen gangavstand fra hverandre.

 Leiligheter i Moskva – Overnattingssteder i Moskva

Overnattingssteder i Moskva

Moskva er fylt til randen med luksushoteller og flotte overnattingssteder, og mange av dem faller inn under samme arkitektoniske stilart som noen av de store attraksjonene. Hvis du leter etter overnattingssteder i Moskva som ligger sentralt basert, og tilbyr en måte å virkelig komme under huden på byen på, da er vårt store utvalg av utleiesteder det perfekte valget. Våre leiligheter ligger spredd rundt alle de store attraksjonene og gir deg mulighet til å være helt selvstendig, noe som er bra for de som ønsker å bli kjent med Moskva på et lokalt nivå.

Særegne kafeer - den kreative siden til Moskva

I tillegg til å være sterkt preget av historie og samlingen av utrolige gamle bygninger, er Moskva også hjem til en levende ungdomslig kultur som bringer en rekke kreative tilføyelser til bordet. Gjennom hele byen vil du finne mange kafeer som er fullstappet med moderne design og sær personlighet. Mens Moskva entrer nyere tider dukker flere og flere av disse sjarmerende etableringene opp rundt hvert eneste hjørne.

Mer Vnutri kombinerer en kafé med et kreativt kunsteriskt rom. I tillegg til å beundre de iøynefallende kunstverkene som er utstilt, kan du også ta noen masterclasses og workshops i en rekke kunstneriske disipliner. I mellomtiden ikke glem å snaske på av de sunne vegetariske rettene eller ferske drinkene som du får kjøpt. Så har vi Didu, en uvanlig kafé med plastelinavegger. Kurvstoler henger fra taket mens et sammensurium av møbler faller sammen i en fin harmoni - åh, veggene har også en uendelig mengde rare plastelinaskulpturer.

Usadba Freelabs er enda et uvanlig tillegg til Moskvas kafé-kultur. Kafeen ligger inne i en historisk herregård og bringer sammen gammelt og nytt med moderne design og et klientell som nesten utelukkende består av kreative sjeler.

Å komme seg til Moskva - Fra flyplassen til sentrum

Å komme seg fra flyplassen til en av våre leiligheter i Moskva er enkelt, forutsatt at du vet hvilken flyplass du flyr inn i: med tre forskjellige valg kan det bli litt forvirrende. Man har Sheremetyevo flyplass, som hovedsakelig er dedikert til internasjonale flyvninger som kommer inn fra Europa og Amerika; Domodedovo flyplass - en mindre plass som er økende i popularitet med sine mange lavprisselskaper; og til slutt har vi Vnukovo flyplass. Alle tre er betjent av togselskapet Aeroexpress, som tilbyr den enkleste og billigste måten å komme seg inn i sentrum på.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre