Leiligheter i Napoli

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

91

Leiligheter i Napoli

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Museo Archeologico 22 Leiligheter
Duomo di Napoli 13 Leiligheter
Castel dell'Ovo 13 Leiligheter
Piazza del Plebiscito 12 Leiligheter
Castel Nuovo 12 Leiligheter
Teatro San Carlo 11 Leiligheter
Museo di Capodimonte 3 Leiligheter
San Paolo 3 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Napoli, Italia få en evaluering av 4.2 om 5 basert på234 muligheter. Reserver din leilighet fra US$45/ natt.

Leiligheter i Napoli – Rimelige feriehybler

Napoli er den tredje største byen i Italia, en by som huser store kunst- og kulturrikdommer. I hjerte av byen står den historiske bykjernen på UNESCOs verdensarvliste, mens en håndfull museer i særklasse stiller ut kunst og arkeologiske gjenstander i verdensklasse. Bland dette sammen med ornamenterte palasser og gamle falleferdige slott i fortryllende arkitektur, og du får en eventyrby rik på historie og severdigheter. Napoli tilbyr ikke bare visuelle godbiter, byen er en av Italias mest velsmakende. Du vil få vann i munnen av utvalget autentiske Italienske retter som serveres her, pizza med syltynn sprø bunn, tykke kremete pastaretter og kaffe som gir deg en kick-start på dagen. Napoli er uten tvil et mesterverk av en destinasjon med noe godt for alle sansene. Hengi sansene dine i en av våre leiligheter i Napoli, fra stilfulle hybler i byens historiske sentrum til luksusleiligheter med utsikt over byens intrikate arkitektur.

Katedraler og slott – Hva kan du gjøre i Napoli

Våre leiligheter i Napoli finnes rundt omkring i byen, mange av de i og rundt de populære områdene nevnt ovenfor.

Leiligheter i Napoli – Overnatting i Napoli

Overnatting i Napoli

Utsikten over Napoli består av ornamenterte spir og imponerende arkitektoniske byggverk. I blant alt dette, dypt inne i de gamle kronglete gatene, ligger stilfulle hoteller som oser av italiensk sjarme. Overnattingen i Napoli inkluderer flere stilfulle vandrerhjem som stort sett er reservert de yngre, kule besøkende – og selvstendige ferieleiligheter tilbyr en billig og intim måte å utforske byen på. Samme hvor du ønsker å bo, den storslåtte atmosfæren i Napoli er tydelig tilstede i den luksuriøse stilen, og i de fasjonable nyansene.

Napolis rike kaffekultur

Det er velkjent at italienerne elsker sin kaffe med hundrevis av espresso kaféer spredt rundt om i landet. Napoli er intet unntak, store deler av befolkningen er avhengig av et skikkelig koffein-kick om morgenen for å komme i gang med dagen. Lokalbefolkningen bestiller stort sett en liten espresso for å få dem i gang, følg skikkene der du er og opplev kaffen på sitt beste.

Det er ikke bare populariteten og nødvendigheten av kaffe som gjør Napolis kaffekultur så interessant. Det er også ulike skikker som tvinner seg inn i kaffekulturen som kan være greit å vite om før du setter i gang. En av de beste tradisjonene er caffe sospeso som viser til gesten å betale for to kaffe men nøye seg med en. Den andre kaffekoppen er beregnet på de mindre heldige – noen som ikke har råd til å kjøpe sin egen kaffe.

Tradisjonen begynte i Sør-Italia rundt Napoli og selv om det ikke er like vanlig i dag så praktiseres skikken fremdeles i de lokale kaffebarene. Føler du deg generøs, hvorfor ikke bestille en caffe sospeso.

Vi har et stort utvalg leiligheter i Napoli i gangavstand til autentiske kaféer så du kan få en føling med den lokale kaffekulturen.

Navigere i Napoli – komme seg til sentrum fra flyplassen

Flyplassen i Napoli ligger uvanlig nært sentrum, reisen til og fra er enkel og billig. Det går en shuttle-buss fra flyplassterminalen til Garibaldiplassen i sentrum. Bussen går svært ofte og tar ca. en halv time. Alternativt kan du ta en taxi fra drosjekøen, de tar deg dit du skal for en billig penge. Fordi flyplassen er så nære og lett å komme seg til så har ikke Napoli etablert flere alternativer for å komme seg til og fra flyplassen. Slik det er nå så er det enten «Alibus» (shuttle-bussen) eller taxi.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre