Leiligheter i New York

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

2

Leiligheter i New York

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Yankee Stadium 2 Leiligheter

Leiligheter i New York – rimelig ferieleie

New York, også kjent som “The Big Apple”, er en av verdens mest populære byer. Et konsentrert knutepunkt for imponerende arkitektur, med overflod av restauranter, og en yrende atmosfære som tråkler seg gjennom de opplyste gatene. Byens «skyline» er en av de mest gjenkjennelige i verden, her er det utrolig mye å se og gjøre. Alt fra turer gjennom Central Park, nyte atmosfæren på Time Square etter at det har blitt mørkt til å bestige ”The Empire State Building” for en spektakulær utsikt over byen. Lev drømmen i en av våre leiligheter i New York. Her kan du finne det perfekte overnattingsstedet, du kan velge mellom alt i fra rimelige hybler til luksuriøse leiligheter.

Verdenskjente attraksjoner – hva bør du gjøre i New York

Våre leiligheter i New York ligger spredt over hele byen, fra Bronx til Upper East og West Side.

Leiligheter i New York - Overnatting i New York

Bortgjemte steder i New York – mindre kjente attraksjoner

New York er en av de største turistattraksjonene i verden, på grunn av den store turiststrømmen blir det gjerne lang kø på hovedattraksjonene. Heldigvis er det mindre kjente steder utenfor allfarvei som tilbyr et lite avbrekk fra den ellers så travle byen.

Blant annet ”Red Hook”, det er et distrikt langs sjøkanten i Brooklyn som er på vei til å ta seg opp. Her kan du vandre mellom småbutikker, restauranter og kunstgallerier og suge til deg den kreative atmosfæren. Stedet ligger et stykke fra unna allfarvei men det går båt taxi fra Manhattan.

Så er det ”The Elevated Acre” som mange lokale ikke engang vet om. Stedet ligger mellom skyskraperne i nærheten av Wall Street, dette fredfulle grøntområdet er det perfekte stedet for en kopp kaffe og la tankene vandre. Om sommeren vises det film i amfiteateret.

Kunstelskere burde også sjekke ut MoMa PS1, en del av museet for moderne kunst som ikke på langt nær er så overbefolket eller kjent. Her finner du moderne, stilige urbane utstillinger inkludert en stor kolleksjon «Street Art». Museet har en liten hage som forandres hele tiden så den passer til utstillingen.

Hvis du har lyst til å dra utenfor allfarvei, vi har leiligheter i New York rundt flere av disse mindre kjente stedene av byen.

Overnatting i New York

Som en av de mest populære turistdestinasjonene i verden, tilbyr overnatting i New York en blanding av det meste for alle tilreisende. Store, verdenskjente hoteller ligger side om side med minneverdige attraksjoner. Her får du stilige steder å bo i en av verdens mest overdådige byer; leiligheter i toppetasjer sørger for rene filmopplevelsen under ethvert besøk. Det er mange overkommelige valg i tillegg, alt fra vandrerhjem i sentrum som omfavner livlige barer og døgnåpne restauranter – til hybler med utsikt ned på de travle gatene og den skinnende belysningen i «The Big Apple».

Navigere New York – hvordan komme seg fra flyplassen til Manhattan

Ikke mindre enn 3 flyplasser ligger i nærheten New York. Flyplassene John f. Kennedy International Airport ligger 24 km fra Manhattan sentrum. Den beste måten å komme seg fra JFK til sentrum er med flytog. Ta flytoget inn til Manhattan der det korresponderer med undergrunnsbanen. Flyplassen La Guardia brukes stort sett til innenrikstrafikk og er best tilgjengelig med buss og taxi. Til slutt er det den mindre kjente Newark-Liberty International Airport som egentlig ligger i New Jersey men allikevel er det nærmeste knutepunktet til Manhattan. Her går det også tog jevnlig til og fra flyplassen fra Pennsylvania Station.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre