Leiligheter i Nice

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

136

Leiligheter i Nice

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Nice, Frankrike få en evaluering av 3.9 om 5 basert på30 muligheter. Reserver din leilighet fra US$45/ natt.

Leiligheter i Nice - Budsjett ferieutleier

Nice er en spesielt overdådig hotspot som ligger langs Frankrikes kyst, med en luksuriøs atmosfære full av glitter, glamour, og en god dæsj kultur. Byen kan by på solskinn året rundt, noe som bidrar til byens tilbakelendte atmosfære, mens samlingen av museer, kunstgallerier, og historiske bygninger tilbyr et blikk tilbake i tid. Nice er imøtekommende for enhver personlighet, uansett hvilken reisestil eller hvilket budsjett du har. Byen har tiltrekt backpackere, luksusreisende og familier i mange år. Ta inn de utrolige vibbene i en av de lokale kafeene i de svingete gatene i gamlebyen, rusle rundt i den brede Promenade de Anglais, og fang noen solstråler på en av de mange glitrende sandstrendene. Matelskere kan også glede seg, siden Nice tilbyr en god meny av autentiske franske godbiter, samt et appettitvekkende utvalg av internasjonale og fusion-restauranter. Utforsk alt byen har å tilby fra en av våre leiligheter i Nice. Uansett hvilken reisestil du har, så har vi det perfekte stedet for deg.

En Avant-Garde Atmosfære - Ting å gjøre i Nice

Vår koselige samling av Nice leiligheter varierer fra sære studioleiligheter til boutique leiligheter, som ligger rundt over hele byen, inkludert nær stedene som er nevnt ovenfor.

De solfylte markedene i Nice

Det er få ting som er bedre enn å gå gjennom en haug av salgsboder i middelhavssolens varme. Og det er virkelig sant, Nice har noen utrolige markeder som brer seg rundt i byen. En av de mest populære tingene å gjøre i byen er å spasere blant salgsbodene som ligger langs Cours Saleya, hvor du vil oppleve en god blanding av farger, deilige lukter, og autentiske severdigheter.

Samt travle salgsboder, finnes det også en rustikk samling av butikker og koselige kafeer rundt omkring i området, slik at du kan nyte litt varm drikke, slappe av og se på at verden utfolder seg rundt deg.

Deretter, når du er klar for å lete mer, kan du bla gjennom et variert utvalg av varer, fra spesielle hatter, fargerikt krydder, frisk og saftig frukt og grønnsaker, ting å putte i hjemmet, og antikke bruktobjekter. Det finnes også et fiskemarked, et kunst- og håndverk marked hvor du kan kjøpe lokale suvenirer, og det finnes til og med et postkortmarked.

Vi har et stort utvalg Nice leiligheter som ligger rundt byens markeder, som gir deg enkel tilgang til det livlige bybildet med de autentiske markedene.

Leiligheter i Nice – Overnatting i Nice

Overnatting i Nice

Nice sitt overdådige rykte reflekteres i overnattingsmulighetene. Langs promenaden ligger fasjonable hoteller bare noen få meter fra stranden, mens i de trange gatene i gamlebyen ligger små gjestehus med typisk fransk atmosfære, og livlige vandrerhjem sørger for rimeligere steder å bo. Overnatting i Nice inkluderer også flere stilige leiligheter langs sjøen med utsikt over havet, i tillegg til overkommelige hybler med flott utsikt og en intim atmosfære. Alle overnattingsstedene i byen er innen gangavstand fra de overdådige hovedstrendene og alle hovedattraksjonene.

Det fargerike utelivet i Nice

Store deler av den franske rivieraen er kjent for sitt livlige uteliv, og Nice er ingen unntak. Byen har en livlig stemning etter mørkets frembrudd med et mangfold av trendy barer, laidback puber og nattklubber i høyklasse.

Det meste av utelivet skjer langs Promenade de Anglais, hvor det finnes en kompakt samling av klubber samt kasinoer. Dersom klubblivet ikke er noe for deg, er det fortsatt det perfekte stedet å stikke etter mørkets frembrudd bare for å oppleve atmosfæren - det finnes alltid en eklektisk miks av artister som er der for å live opp festdeltakerne.

Alternativt kan du ta turen til Massena og gamlebyen, som tilbyr en stor samling sjarmerende barer og levende nattklubber. Med sin varierte samling av kultur, kunst og mat, har nattelivet i Nice noe å tilby for alle, enten du liker soulaktig jazz, ønsker å danse med noen av verdens beste DJs, eller bare ønsker å nyte atmosfæren uten å bruke for mye av lommeboken.

Nyt kysten mellom flyplassen og sentrum av byen

Nice sin flyplass ligger langs kysten fra sentrum, og tilbyr en fantastisk utsikt mens du ankommer byen. Du kan hoppe på en naturskjønn buss eller et tog som begge drar direkte fra flyplassen og inn til sentrum. Eller om du vil komme deg dit så fort som mulig så kan du ta en taxi fra utenfor flyplassterminalen, noe som er både billig og hyggelig. Om du reiser i rushtiden kan det være best å bruke en annen transportmetode, siden det kan hende du må betale ekstra om turen skulle ta lenger tid enn normalt.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre