Leiligheter i Palermo

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

88

Leiligheter i Palermo

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Palermo, Italia få en evaluering av 4.1 om 5 basert på146 muligheter. Reserver din leilighet fra US$45/ natt.

Leiligheter i Palermo - Billige luksusboliger

Palermo er Sicilias primære by og er en by med mange sider. Byen er full av en eklektisk miks av stilarter som vever seg gjennom en historie av mange invasjoner og herskere, og kan by på et arnested for unik italiensk kultur. Byen har noe nytt å by på rundt hvert eneste hjørne. Dykk inn i den autentiske siden av Palermo, spaser gjennom gamlebyen, et sammensurium av smale smug preget av rustikk arkitektur og lokale kafeer. Midt i samlingen av museer, kirker og koselige restauranter vil du forstå at dette er en by som har vært gjennom mye. I dag er dette en by som har steget til toppen, et perfekt hotspot full av italiensk sjarm, hypnotiserende skjønnhet og en fascinerende lokalbefolkning. Se byen fra alle kanter med en av våre leiligheter i Palermo. Bla gjennom vår ekspansive samling av rimelig overnatting og boutiqueleiligheter som oser av sjarm og karakter fra denne lunefulle byen.

Leiligheter i Palermo – Overnatting i Palermo

Palermos restauranter og deilige gatemat

Som de fleste italienske byer er Palermo et stort hotspot for matelskere, byen tilbyr et rikt utvalg av mat preget av tradisjon og friske smaker. Du vil finne mange av de de typiske italienske rettene i de fleste restauranter, fra pizza lagd av lokale råvarer til pasta bakt i kremete sauser, men du vil også oppdage noen smaker du kanskje aldri har vært borti før.

Får å dykke litt dypere inn i Palermos matkultur, dropp restaurantene og stikk ut på gata, fordi mange av de lokale rettene serveres fra gateboder som gir en os av appetittvekkende lukter. For å begynne lett, bestill Cannoli, som er en kjegleformet ricotta-fylt godbit som du kan finne på nesten hvert eneste hjørne. Noen sier at Palermo tilbyr de beste, så sørg for at du har litt plass til et par av disse godbitene hver dag.

Om du føler deg mer eventyrlysten så kan du prøve ut milza, som i utgangspunktet er en milt-sandwich. Det høres kanskje ikke så appetittvekkende ut, men det er en ordentlig spesialitet blant gatene i Palermo. Masse gateselgere selger dem fra travle veikantboder, så om du føler deg modig, prøv da vel.

Lev som en lokal i en av våre Palermo leiligheter, et perfekt utgangspunkt for å utforske alt byen har å by på - inkludert deilig, og noen ganger uvanlig mat.

Overnatting i Palermo

Palermo soler seg i glansen av Italias historiske personlighet. Her er det fantastiske ruiner og en tilbakelent livsstil som har blomstret i århundrer. Omgitt av byens pittoreske omgivelser, har overnattingsmulighetene i Palermo noe for alle typer tilreisende. Her er snobbete hoteller med utsikt mot eldgamle kirker som tilbyr et luksuriøst interiør på linje med den italiensk sjarmen. I tillegg er det billige vandrerhjem som ligger tett i tett med delikate spisesteder og barer. I sentrum finner du ferieleiligheter som tilbyr besøkende en anledning til å utforske byen fra en annet perspektiv. Samme hva slags tilreisende du er, du finner et sted å bo i Palermo.

Fine historier og vakre Palazzos - Ting å gjøre i Palermo

Bla gjennom vårt utvalg av Palermo leiligheter og finn det perfekte stedet å bo. Vi har overnatting å tilby rundt i hele byen, inkludert de områdene som er nevnt ovenfor.

Oversikt over Palermo – Komme seg inn i og rundt i byen

Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum av Palermo er via buss. Bussen går fra flyplassen hver halve time og tar deg til Politeama, plassen utenfor hovedjernbanestasjonen i byen. Turen tar rundt 45 minutter, men om det er mye trafikk kan det ta lenger tid. Alternativt kan du hoppe på et tog fra flyplassen til sentralbanestasjonen. Det går et tog omtrent hver time, men reisen kan også ta opptil en time (og noen ganger enda lenger), som er grunnen til at kan være bedre å ta bussen. Hvis du har det travelt kan du ta en taxi, men det blir ofte sett på som en overpriset transportmetode, spesielt for turister som nettopp har kommet til byen.

Når du først er i Palermo er det ganske enkelt å navigere seg rundt. Det finnes et effektivt bussnettverk som tar deg mellom alle de store attraksjonene, og du kan enkelt plukke opp endags- eller ukesbilletter på tobakksjapper eller lokale butikker for å spare penger. I tillegg er finnes det et tog som reiser fra sentralstasjonen til nærliggende byer, som gir deg muligheten til å ta noen fine dagsturer i løpet av ditt opphold.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre