Leiligheter i Palma

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

1

Leiligheter i Palma

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Leiligheter i Palma de Mallorca - Billige utleier

Mallorcas hovedstad er en middelhavsby med vakre omgivelser og strålende vær. Byen er perfekt for enhver type ferie, og er omgitt på den ene siden av blått og rolig hav og på den andre siden av fjerne fjell. Gjennom hele byen vil du finne rikelig med iøynefallende arkitektur satt stolt mot en tilsynelatende evig blå himmel. Sittende på en skråning like over bunnen av byen ligger den gamle bydelen med utsikt utover havet. Her vil du finne en floke av smågater som går forbi søte kafeer, små butikker og lokale restauranter, samt en rekke museer og gallerier som stiller ut øyas rike kunstliv. Når utforskingen er over, len deg tilbake og slapp av med en øl og litt sjømat. Velg et sted som ser ut over stranden og havet, og absorber den tilbakelente livsstilen i Palma de Mallorca. Våre Palma de Mallorca leiligheter dekker alle delene av byen, enten du er på utkikk etter en strandferie eller en reise rik på kultur.

En blanding av historie og natur - Ting å gjøre i Palma de Mallorca

Leiligheter i Palma de Mallorca – Overnatting i Palma de Mallorca

De beste strendene i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er et populært hotspot for solglade turister som er på jakt etter sol og sand. Dens idylliske beliggenhet i Middelhavet gjør at den har et behagelig klima året rundt, og det finnes en rekke vidstrakte strender som tilbyr et perfekt sted å slappe av på.

På vestsiden av Palma de Mallorca finner du Cala Major-stranden, som er en bred sandstrekning som er populær blant lokalbefolkningen og turister gjennom sommermånedene. Den tilbyr en uforstyrret utsikt mot havet og det finnes nok av barer, museer og restauranter der som kan holde deg opptatt. Mot øst for byen ligger Playa de Palma, som brer seg ut nesten 5 km. Dette er Palmas mest kjente strand og blir veldig travel i sommermånedene. Om du leter etter pulserende omgivelse så ta et bord på en av barene eller restaurantene langs stranden en solrik ettermiddag.

Å stikke til stranden er en favorittaktivitet for turister i Palma, og vårt store utvalg av strandleiligheter i Palma de Mallorca gir deg et perfekt sted å bo for å nyte sol, sand og sjø.

Den gamle historien til Palma de Mallorca

Samt flotte strender så har Palma de Mallorca også en utrolig rik historie. Den har vært bebodd av sivilisasjoner siden 5000 f. Kr., før den ble invadert og overtatt av romerne i 123 f. Kr. Dens historie ble først allment kjent i 1950 da turistene begynte å strømme til øyas bredder for å oppleve dens historie, og for å få et glimt av restene fra gamle sivilisasjoner.

Gjennom hele sitt liv har Mallorca måtte oppleve en rekke invasjoner. Den mest kjente invasjonen fant sted på 1300-tallet og ble ledet av kong James I av Aragon. Han angrep byen med en stor hær bestående av 1500 hester og 15 000 menn - et nummer som den lille øya ikke kunne konkurrere mot. I dag er La Seu - også kjent som Palma katedralen - øyas viktigste historiske sted. Den ble reist over restene av en gammel moské i 1229 etter kong James sin invasjon, men arbeidet med katedralen ble ikke fullført før noen århundrer senere, i 1601.

Overnatting i Palma de Mallorca

Godt tilpasset statusen som et populært feriereisemål – består overnatting i Palma de Mallorca av mange valg langs strendene, inkludert hybler der du kan koke maten selv mens du nyter utsikten over havet, og luksushoteller som strekker seg rett ut mot den sandkledde kysten. I sentrum, blant de kronglete gatene i gamlebyen, ligger små vandrerhjem og gjestehus som tilbyr tradisjonell overnatting, samt en rekke utleieleiligheter som ligger plassert rundt alle hovedattraksjonene. Overnattingen i Palma de Mallorca er billig, og innenfor gangavstand til strendene og de ikoniske landemerkene.

Offentlig transport i Palma de Mallorca

Å komme seg til våre leiligheter i Palma de Mallorca er enkelt med utvalget av offentlig transportmuligheter som er tilgjengelig. Øya er betjent av Palma de Mallorca flyplass, som tilbyr en rekke metoder for å komme seg rundt på øya og inn til byen. Bybussene er den beste måten å komme seg rundt på, og det finnes en rekke ruter som reiser fra flyplassterminalene til ulike steder rundt om i byen. De er også flotte som transportmetoder når du er i byen, om du ønsker å komme deg raskt fra en attraksjon til en annen eller for å utforske mer av øya.

Alternativt kan du hoppe inn i en taxi fra utenfor flyplassterminalene. Reisen er rask avhengig av trafikken, og prisene er svært rimelige.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre