Leiligheter i Paris

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

54

Leiligheter i Paris

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Musée du Louvre 15 Leiligheter
Arc de Triomphe 14 Leiligheter
Champs-Élysées 13 Leiligheter
Stade de France 13 Leiligheter
Notre-Dame 8 Leiligheter
Tour Eiffel 6 Leiligheter
Opéra Bastille 3 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Paris, Frankrike få en evaluering av 4.3 om 5 basert på643 muligheter. Reserver din leilighet fra US$64/ natt.

Leiligheter i Paris – de beste ferieleilighetene

Paris er selve symbolet på raffinement, denne sjarmerende kulturbyen med verdenskjente severdigheter tiltrekker seg millioner av tilreisende hvert eneste år. Gatelangs i Paris er det tusen ting å foreta seg for alle typer tilreisende. Her ruver Eiffeltårnet, det urbane kunstnerområdet Montmartre, og de store museumshallene i Louvre. Eiendommelige brosteinsbelagte gater oser av gammel stil, mens de åpne boulevarder tilbyr design-forretninger på rekke og rad, små søte kaféer og rustikke bistroer rammer inn utsikten samme hvor du går. Om du er i byen for å tikke av alle hovedattraksjonene, eller om du ønsker å bli bedre kjent med de mindre besøkte strøkene av byen, har vi de beste leilighetene i Paris for oppholdet. Fordyp deg i livsstilen i Paris i en av våre fasjonable leieobjekter eller romslige leiligheter.

Leiligheter i Paris - Overnatting i Paris

Parisisk livsstil – gamle markeder og kronglete gater

Paris er kanskje den største turistdestinasjonen i verden, men det er fremdeles små rolige lommer der du kan se på det lokale livet og unngå de store massene. Ta en spasertur rundt i det gamle St-Germain-des-Pres-markedet som er omgitt av små kaféer, barer og restauranter med sine særegne stiler. Ta en piknik på Quai St Bernard, som er full av skyggefulle plasser med folk som leser eller tar livet med ro. Besøk La Pagode, Paris’ egen pagode-kino som viser uavhengige filmer, eller gå deg vill i latinerkvarteret som er et sammensurium av design sjapper, alt-mulig-butikker og autentiske franske bistroer. Det er lett å leve som lokalbefolkningen med vår håndplukkede samling koselige, rimelige leiligheter i Paris.

Overnatting i Paris

Parisisk eleganse er fremtredende i det meste av byens overnattingsmuligheter. Turistene flokkes til severdighetene der verdenskjente forfattere, kunstnere og musikere søkte sin inspirasjon, inkludert koselige leiligheter i kulturelle Montmartre og stilige, moderne hoteller som flankerer de brede bulevardene. Overnatting i Paris strekker seg fra overdådige steder å bo som oser av fransk sjarme og elegante nyanser, til små tradisjonelle gjestehus gjemt vekk blant de kronglete gatene i Latinerkvarteret. Samme hvor du bor så vil du aldri være langt unna førsteklasses museer, eller en av byens mange velrenommerte landemerker.

Verdensberømte muséer og monumenter – hva du bør se og gjøre i Paris

Vårt utvalg leiligheter i Paris består av rimelige stilfulle hybler og billige luksusleiligheter, mange lokalisert i nærheten av ovennevnte attraksjoner.

Når du ankommer Paris – hvordan komme seg fra flyplassen til sentrum

Hovedsakelig er to flyplasser tilknyttet Paris, Aeroport d’Orly og Aeroport Roissy Charles de Gaulle, begge har regelmessig forbindelse til byen. I tillegg finnes også flyplassen Aeroport de Beauvais som ligger litt lengre unna og benyttes stort sett av lav-kost selskaper.

Fra Orly, som ligger 18km utenfor byen kan du ta flybuss, undergrunn eller tog. Fra Roissy Charles de Gaulle, som ligger 30km utenfor byen kan du ta toget fra egen togstasjon på flyplassen, som er tilknyttet terminalene med shuttle-buss, eller du kan hoppe inn i en av de mange drosjene som venter på utsiden av terminalen. Litt mer kronglete fra Beauvais flyplass som ligger 75km nord av Paris. Her må du ta toget for å komme inn til sentrum av Paris.

Mange ankommer Paris med tog direkte fra utlandet både via Eurostar og Storbritannia. Alle utlandsforbindelser stopper på sentralbanestasjonen Gare du Nord. Samme hvor du kommer ifra så finner du en leilighet i Paris i et område du foretrekker.

Kollektivtilbud i Paris

Paris er ekstremt brukervennlig. Raske, effektive og pålitelige transportsystemer som dekker hele byen og omegn. Metroen er en av de enkleste i Europa, mange linjer og stoppesteder som dekker alle hovedattraksjonene og mere til. Det er i tillegg et tett bussnettverk som tilbyr en bedre utsikt enn metroen, derimot er det ofte trafikk-kork så man kan bli stående riktig lenge. De fleste hovedattraksjonene ligger ikke langt ifra hverandre, så du kan faktisk gå fra sted til sted og nyte arkitekturen og livet i Paris underveis. Blir du trøtt i beina kan du hoppe på en av sightseeing-bussene som kjører kontinuerlig fra en hovedattraksjon til en annen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre