Leiligheter i Porto

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

46

Leiligheter i Porto

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Torre dos Clérigos 25 Leiligheter
Praça da Liberdade 15 Leiligheter
Livraria Lello 15 Leiligheter
Palácio da Bolsa 11 Leiligheter
Catedral 6 Leiligheter
Mercado do Bolhão 5 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Porto, Portugal få en evaluering av 4.3 om 5 basert på295 muligheter. Reserver din leilighet fra US$76/ natt.

Leiligheter i Porto – Budsjett ferieutleier

Porto er den nest største byen i Portugal og kan by på festninger fra middelalderen, høye kirkespir og vakker arkitektur i barokkstil, som er koblet sammen av små kronglete gater, trapper og små smug. Dette er fødestedet til portvinen, og byen forblir et viktig hotspot for vinelskere for her vil du finne et utvalg av Portugals beste viner. Kombinasjonen av vinkultur og de gamle bygningene vil gi deg et kraftig slag av kultur som du sjelden vil klare å finne andre steder enn i dette historiske sentrumet. Sentrum av byen står på UNESCOs verdensarvliste og byr på masse kolonitorg og gamle, nesten falleferdige hus og gamle romerske ruiner. Porto har tatt noen stolte skritt inn i moderne kultur også, og har gjennomgått en oppussing som bringer fram et moderne design og forskjellige stilarter. I dag er byen et viktig turistsenter, og tilbyr en overflate av rustikk sjarm som ikke kan finnes noe annet sted. Slå deg til ro i det kulturelle bakteppet i en av våre mange leiligheter i Porto, hvor du kan leve som en lokal og virkelig oppleve byens autentiske personlighet.

Leiligheter i Porto – Overnatting i Porto

Portos søte portvin

Porto er kanskje best kjent for sin produksjon av portvin, en søt, rød vin som vanligvis serveres sammen med dessert. Tusenvis av turister strømmer til regionen hvert år for å smake den deilige, friske smaken av denne vinen - men hvorfor er Porto det beste stedet å prøve det? Dette er fordi Porto og områdene rundt Douro River-dalen nord i Portugal har det perfekte mikroklimaet for dyrking av ulike råvarer. Det rike landskapet er flott for å dyrke oliven og druer, men det er også ideelt for å dyrke den riktige druetypen for å lage god portvin.

Gjennom det bølgende og grønne området av denne delen av Portugal, vil du finne en samling av quintas, eller gårder, som produserer portvin og andre vinvarianter. En av de mest populære aktivitetene for besøkende i Porto er «quintas-hopping», hvor du tar deg rundt et utvalg av portvin-produserende gårder, prøvesmaker produktene, og lærer om prosessen bak produksjonen.

Lær alt om Porto med sin lidenskap for portvin fra en av våre Porto leiligheter som er tilgjengelig gjennom hele byen. Du vil ha god tid til å prøvesmake regionens stoltheter og få vite mer om prosessen bak Portugals favoritt dessertvin.

Overnatting i Porto

Den historiske og kulturelle byen Porto er en av Portugals mest populære turistmål. I tillegg til endeløs forsyning av lokallaget portvin er det mange historiske attraksjoner som roper tilbake om landets fortid. Overnattingsmulighetene i Porto reflekterer kombinasjonen av historisk sjarm, kulturell atmosfære og luksusfasiliteter. Her er det stilfulle hoteller langs elven og i de trange gatene i sentrum. Andre steder finner du intime vandrerhjem som dukker opp på hvert gatehjørne for de som søker Portos attraktive natteliv, og billige ferieleiligheter viser de finere aspektene av livet i Portugal.

En blanding av middelalder, barokk og moderne kultur - Ting å gjøre i Porto

Ta en titt gjennom vårt utvalg av Porto leiligheter og boutique leiligheter, hvorav mange ligger i og rundt de store attraksjonene i byen.

Spis, drikk og lev som en lokal

Det rustikke bakteppe av Porto er den perfekte settingen for å ta inn den lokale atmosfæren. Stikk innom en av de koselige, familiedrevne kafeene og se verden gå forbi, gå gjennom de små butikkene som ligger langs de søte gatene, og nyt en Francesinha, Portugals svar på Croque Monsieur. Dette er en populær snack blant lokalbefolkningen når de er ute etter en rask matbit, og det er den perfekte matbiten du kan ta mens du rusler rundt i byen og ser på alle severdighetene. Etterpå, når solen er på vei ned, hvorfor ikke stikke til toppen av byen og nyte en Vinho Verde på taket av en av barene? Denne uvanlige vinvarianten har en grønn fargetone, men til tross for sin uvanlige farge, gir den deg alt du kan forvente deg av en rik, portugisisk vin.

Når du er klar til å dra hjem, hopp på en av de gamle trikkene som rangler opp og ned de bratte gatene. De gir fra seg et pittoresk og gammeldags preg over byen, med lokalbefolkningen hengende ut av vinduene og den alltid tilstedeværende lyden av bjeller ned brosteinsbelagte smågater.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre