Leiligheter i Praha

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

56

Leiligheter i Praha

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Old town Square 8 Leiligheter
Municipal House 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Praha, Tsjekkia få en evaluering av 4.4 om 5 basert på542 muligheter. Reserver din leilighet fra US$55/ natt.

Leiligheter i Praha - rimelige overnattingstilbud

Praha er et eventyrlig reisemål som gir et bakteppe av gotiske kirkespir, gamle middelaldertorg, og intrikat arkitektur. Gjennom labyrintene av svingete gater, åpnes nye verdener rundt hvert eneste gatehjørne. Verdener som kommer i alle forskjellige slags former og størrelser, fra koselige, moderne kunstgallerier, til dyre designerbutikker, til koselige undergrunnsbarer. Byen sin popularitet har virkelig steget de siste årene, og byen er kjent for sin kultur for å produsere perfekt øl, sin eklektiske miks av både gammelt og nytt, og dens utrolige horisont. Matelskere vil føle de passer rett inn i Praha, hvor det finnes et godt utvalg av trendy kafeer, nouveau restauranter og futuristiske klubber. Begynn å utforsk de mange sidene av byen med en av våre leiligheter i Praha. Vi har et godt utvalg av rimelige studioleiligheter og boutique leiligheter spredt rundt i hele byen, som gir deg det perfekte stedet å bo.

Slott og kronglete gater - Ting å gjøre i Praha

Utforske alle disse severdighetene og mer fra en av våre Praha leiligheter som alle ligger sentralt plassert, som gjør at du alltid vil være der ting skjer.

Leiligheter i Praha – Overnatting i Praha

De vakre nabolagene i Praha

Praha består av en håndfull forskjellige nabolag, som hver bringer frem sine egne særtrekk og historie. I hjertet av byen finner man Stare Mesto, eller ‘gamlebyen’, som kan skryte av sin middelalderarkitektur, sine vakre plazaer, og noen av byens mest ikoniske landemerker. Like ved torget i gamlebyen ligger Mala Strana, eller "Little Quarter", som er en virvlende samling av brosteinsbelagte gater, kirker i barokkstil, velstelte hager, og moderne kunst.

Så har vi Nove Mesto, "New Town", som ble grunnlagt i det 14. århundre, og har et bakteppe med bygninger fra det 19. og det 20. århundre. Om man vandrer litt lenger ut, finner man Bubenec og Dejvice distriktene, som begge er hjem til store, overdådige hus, som videre fører til Holesovice, som byr på en rekke trendy gallerier og klubber. Og enda lenger bort fra gamlebyen, vil du finne Vinohrady og Vrsovice, to boligområder som også byr på en samling av design-ledede barer og kafeer. Om du er en øl-elsker så vil en tur til Zizkov være perfekt for deg. Det er en av de livligste delene av Praha og har flere barer per innbygger enn noe annet sted i byen.

Vi har et godt utvalg av Praha leiligheter i hvert nabolag, slik at du kan finne det perfekte stedet å bo i din ferie.

Overnatting i Praha

Prahas eventyrlignende bybilde er fylt til randen med spennende overnattingsmuligheter. Byen er en av Europas mest populære reisemål for tiden, her er det en smittsom blanding av historisk kultur og moderne design. Overnatting i Praha er også av god blanding, alt i fra intime gjestehus i byens store jødiske kvarter og luksuriøse hoteller som flankerer hovedattraksjonene – til trendy vandrerhjem i nærheten av det pulserende nattelivet og stilige leiligheter med utsikt over gotiske kirker og imponerende museer. Samme hvor du velger å bo i Praha så vil du ha et fantastisk opphold med å utforske alle turistattraksjonene og alt annet byen har å tilby.

Uvanlige skulpturer og imponerende arkitektur - Kunst i Praha

Praha har kanskje ikke noen verdenskjente museer, men byen er som en smeltedigel av stilarter. Kjent de siste årene for å være en viktig bidragsyter innen den moderne kunstverdenen, så har den en rekke moderne gallerier i toppklasse spredt rundt gjennom hele byen.

Men det er ikke bare moderne kunst Praha har spesialisert seg på. Faktisk kan du finne omtrent hver eneste kunstform på gatene i byen. Enten du elsker surrealistisk kunst, kubismens og konstruktivismens storheter fra det 20. århundret, eller om du heller foretrekker realisme, finnes det et museum, galleri, og samling for deg i Praha.

Ute på gaten finnes det også et stort kunstmiljø som bare venter på å bli oppdaget. Mange av de smale smugene i gamlebyen er prydet av fargerik gatekunst, mens de uvanlige skulpturene av David Cerny finnes rundt parker og offentlige rom. Og om det ikke skulle være nok, så trenger du bare å vandre gjennom gatene for å se rikdommen av fantastisk arkitektur som byen er kjent for - fra barokk og middelaldersbygninger, til elegante gotiske bygninger og futuristiske visjoner.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre