Leiligheter i Riga

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

3

Leiligheter i Riga

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Leiligheter i Riga - Billige utleiesteder

Riga er en skjønnhet av en by med sine spisse kirketårn, spir, og høye og brede tårn. Byen kan skryte av å ha den største samlingen av art nouveau-arkitektur i hele Europa, som gjør at det føles som du befinner deg i et pastellbilde av store herskapshus, rekkehus og intrikate kirker. Gargouiller med merkelige grimaser sitter på toppen av vakre katedraler, mens selv de mest kjedelige bygningene er jazzet opp med ornamenterte raderinger. I sentrum av byen finner du slottet i Riga, midtpunktet som alt liv i byen sirkler rundt. Rundt den finner man et stort antall smale og svingete veier som kryper rundt til skjulte kriker og kroker og uoppdagede landemerker. Riga er kanskje ikke så populær som de andre store europeiske hovedstadene, men den har absolutt mye å by på. Ved siden av den eventyrlige art nouveau-stilen, vil du finne en by som blomstrer med moderne stil, et utvalg trendy design-ledede kafeer, barer og restauranter, en håndfull av spennende museer, og et hedonistisk og livlig natteliv. Bli kjent med byen ved å bo i en av våre leiligheter i Riga, hvor du kan virkelig ha en eventyrlig ferie blant det pittoreske bakteppe.

Et museum for enhver smak - Ting å gjøre i Riga

Se gjennom vårt utvalg av Riga leiligheter, hvor vi har en rekke rimelige leiligheter og budsjetthybler over hele byen.

Leiligheter i Riga – Overnatting i Riga

Overnatting i Riga

Rigas blomstrende kunst- og kulturliv trekker flere og flere turister hvert år. Denne tilstrømningen har ført til at det har blitt åpent mange stilfulle hoteller – i tillegg til rimelige vandrerhjem som passer unge tilreisende med stramt budsjett, som ønsker å utforske denne fascinerende delen av Europa. Overnatting i Riga strekker seg til ferieleiligheter i sentrum og stilige hybler med utsikt over Rigas kirker og spir. Byens voksende kunstmiljø går hånd i hånd med overnattingen, her tilbys en overkommelig måte å virkelig dykke godt ned i byens livlige kultur.

Dans natten vekk - Nattlivet i Riga

Blant gammeldags arkitektur og rik og fascinerende historie, så har Riga et livlig og spennende natteliv. Byen byr på en rekke arenaer, fra små puber og barer, til nattklubber som flommer over helt til morgentimene. Uansett hva slags person du er så tilbyr Riga det perfekte utelivet for deg.

For en litt særegen opplevelse stikk til Aptieka, som kan oversettes til "Apotek". Det er det perfekte tilfluktsstedet om du vil se en konsert eller sette på en av favorittlåtene dine på jukeboksen. Cuba bar er litt livligere, og bringer lidenskapelig Latin-Amerikansk personlighet til sidegatene i Riga. Her vil du finne liv og sjel sammen med en solid dose rom. Mer tilbakelente besøkende kan nyte Folkklubs Ala Pagrabs, en bar og restaurant. Sammen med en deilig meny av tradisjonelle latviske retter, tilbyr denne folkemusikkinspirerte hotspoten 16 forskjellige lokale fatøl og en timeplan full av livemusikk hele uken.

Senere kan du stikke på Kalku Varti, en enormt populær nattklubb fylt med moderne rytmer, klassiske drinker, og en hedonistisk atmosfære. Sørg for at du bestiller en av våre leiligheter i Riga slik at du har et behagelig sted å hvile hodet etter en natt på byen!

Start turen til Riga på den riktige måten - Komme inn i byen

Riga Flyplass ligger i nærheten av sentrum av byen med en rekke ulike alternativer for å komme seg inn. For det første er det Buss 22 som reiser fra utenfor flyplassterminalene til rett utenfor den gamle bydelen. Billetter er veldig billig og kan kjøpes på forhånd eller fra sjåføren når du går om bord. Forvent at reisen tar ca. 30 minutter avhengig av trafikkforhold.

Alternativt kan du ta en Airbaltic taxi eller minibuss fra utenfor flyplassen. De har egne priser som tar deg til sentrum av gamlebyen, men du må kjøpe billett inne på flyplassen. Du kan også ta en vanlig taxi fra taxiholdeplassen, men vær forsiktig med uoffisielle drosjesjåfører som sannsynligvis vil gi deg altfor høy pris.

Du kan også velge minibussen, som går fra flyplassen hver halvtime og har ulike stopp langs ruten inn til sentrum. Billettene er billige, og reisen burde ta rundt en halv time.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre