Leiligheter i Roma

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

1 570

Leiligheter i Roma

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Piazza Navona 256 Leiligheter
Pantheon 187 Leiligheter
Largo di Torre Argentina 146 Leiligheter
Musei Vaticani 124 Leiligheter
Fontana di Trevi 120 Leiligheter
Piazza di Spagna 104 Leiligheter
Castello di Sant'Angelo 92 Leiligheter
Stazione Termini 79 Leiligheter
Piazza Venezia 65 Leiligheter
Palazzo del Quirinale 59 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Roma, Italia få en evaluering av 4.1 om 5 basert på5032 muligheter. Reserver din leilighet fra US$68/ natt.

Leiligheter i Roma – Bo som en romer i «den evige stad»

Roma, også kjent som “den evige stad”, er en av de eldste reisemålene i Europa. «Alle veier fører til Rom», folk har reist til Roma i flere tusen år, helt siden romerne gikk i toga og kappkjørte med hest og vogn i imponerende amfiteatre. Byen er fremdeles en verdensmetropol og et populært reisemål for turister som ønsker en vandring i fascinerende historie og kulturrikdom.

Det er mye å utforske i denne byen, fra de smuldrende ruinene av Colosseum til enorme katedraler og et stort utvalg restauranter. Våre leiligheter i Roma ligger i begivenhetenes sentrum, og tilbyr perfekte overnattingssteder der du kan fordype deg i det lokale bylivet. Vi har et utvalg store romslige leiligheter med utsikt over antikkens byggverk, forskjellige muligheter for korttidsleie for bare en helg og rimelige hybler rundt omkring i byen. Se igjennom vårt utvalg av overnattingssteder, du finner helt sikkert et ideelt sted å bo for ditt opphold i Roma.

Gamle sivilisasjoner og ruiner – hva bør man se og gjøre i Roma

Vi tilbyr et bredt utvalg både rimelige, luksuriøse og moderne leiligheter spredt over hele byen, også i nærheten av de kjente severdighetene nevnt ovenfor.

Leiligheter i Roma - Overnatting i Roma

Ankomme Roma – hvordan komme seg fra flyplassen til sentrum

Roma har to flyplasser, Leonardo da Vinci (kjent som Fiumicino) og Ciampino. Den første ligger ca. 30km utenfor byen, den siste ca. 15km utenfor byen og benyttes stort sett av lav-kost flyselskaper.

Ankommer du på Fiumicino, går Leonardo ekspresstog fra flyplassen til sentrum hver halvtime, i tillegg finner du drosjer rett utenfor terminalen. Det går egen flybuss til Termini, sentralstasjonen i Roma og rutebusser fra flyplassens egen busstasjon.

Fra Ciampino er det tilsvarende muligheter. Tog direkte til sentrum (du må ta shuttlebuss til flyplassens togstasjonen), 2 forskjellige flybusser rett på utsiden av terminalen i tillegg til drosje.

Du kan også ankomme Roma med tog fra andre Europeiske byer. De fleste togene stopper på Statzione Termini som er Romas sentralbanestasjon.

Utforsk Roma – Hvordan komme seg fra sted til sted

Turistene i Roma har mange transportmuligheter. Et velutviklet trikk- og bussrutenett går fra tidlig morgen til midnatt og stopper ved alle byens hovedattraksjoner. Raske og pålitelige toglinjer knytter sammen områdene rundt Roma, Italia for øvrig og landene rundt. Skal du reise ut av Roma med tog så er Statzione Termini transportknutepunktet i byen.Roma har også en mindre undergrunnsbane men det er bare to linjer som går gjennom sentrum, noe som gjør den lite anvendelig for turister. Begge linjene stopper på Stazione Termini, som også er det eneste stedet du kan bytte rute.

Overnatting i Roma

En reise til Roma er som å gå tilbake i fortiden, men det meste av overnattingsmulighetene i Roma er godt forankret i vår moderne tid. Ved siden av restene fra antikken, gladiatorenes livsstil og hundrevis av år gammel sivilisasjon stiger det opp moderne hoteller som kaster en kontrastens silhuett over byen. Nedover de smalere gatene finner du tradisjonelle italienske gjestehus og B&B som tilbyr et lokalt og tilbakelent innblikk på livsstilen i Italias hovedstad, mens stilfulle vandrerhjem sørger for et billig, ungdommelig alternativ til det store utvalget stilfulle hoteller. Samme hvor du velger å hvile for natten så vil det være mange fortellinger å dykke ned i – både gamle og nye.

Bo for deg selv som en lokal i Roma

Roma er en populær turistdestinasjon, men det finnes muligheter for å utforske byen som om du selv skulle ha bodd der. Du kan gå ned til markedet Campo de’ Fiori og smake nypresset olje og eddik, ta spaserturen opp til Gianicoloåsen og skue utover byen, besøke det jødiske kvarteret og spise på de lokale spisestedene og tilbringe ettermiddagen i San Lorenzo distriktet med sine moderne kafeer, spennende butikker og en ung trendy atmosfære. Å ha en leilighet å bo i er den beste måten å kunne fordype seg i byen, vi har leiligheter som ligger i nærheten av de nevnte severdighetene.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre