Leiligheter i Salou

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

334 Leiligheter funnet
sortér etter:
Pris
Avstand til sentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Salou, Spania få en evaluering av 3.9 om 5 basert på210 muligheter. Reserver din leilighet fra US$44/ natt.

Leiligheter i Salou – rimelige ferieleiligheter

Med sine brede livlige strender omgitt av palmer og solfylte bulevarder som renner over av søte kafeer og autentiske spisesteder er Salou alt hva du kan forestille deg av en spansk badeby. Ettersom byen ligger kun 112 km fra Barcelona så er det et perfekt sted å kunne nyte et avslappende strandliv mens man er i nærheten av en av de livligste og mest kulturelle byene i Europa. Foruten bading, soling og spising tilbyr Salou en meny av aktiviteter, fra eventyrlig vannsport og aktive utflukter til museer, gallerier og historiske bygninger. Enten du er på jakt etter en gastronomisk reise fylt med spanske delikatesser, en avslappende uke på stranden eller et kulturelt oppholdt pakket med sightseeing og opplevelser – vær sikker på at du finner det perfekte stedet å bo i en av våre leiligheter i Salou.

Strendene i Salou – Sol, sand og bading

Salou er best kjent for sine sandfylte, solrike strender. Llevant-stranden er byens hovedstrand som strekker seg 1,2 km langs Jaume I Promenade. Som et populært sted i byen har denne stranden mange flotte fasiliteter, fra livlige strandbarer til stille kafeer og lokale restauranter. Her er det også leker for barna som sørger for å holde de yngste medlemmene av familien glade og lykkelige, mange muligheter for vannsport – i tillegg til toalett og dusj.

Videre er det Ponent-stranden som ligger på den andre siden av havnen. Denne gyllene sandstranden kobler Salou sammen med Cambrils og et usannsynlig blått hav. Det er langgrunt, hvilket gjør det ideelt for barn, her er alt det du trenger for en perfekt dag på stranden.

For noe litt mer bortgjemt så kan du dra til Llarga-stranden på Cap Salou. Tilbaketrukket fra turistdelene av byen, denne roligere stranden er et sted for fred og ro – omgitt av en velduftende furuskog.

Våre leiligheter i Salou er innen grei gangavstand fra strendene i Salou, det er det perfekte stedet å bo hvis du er ute etter en avslappende pause fra stranden.

5 flotte ting å gjøre i Salou

Våre leiligheter plasserer deg i sentrum av byen og gir deg enkel tilgang til alt det byen har å tilby, fra fornøyelsesparker til fiskerihavner, promenader og eiendommelige nattlige arrangementer.

Rusleturer og shopping – de beste bulevardene i Salou

Å gå en tur er en flott måte å utforske alt hva Salou har å tilby, og det finnes mange flotte bulevarder, Paseos, og gangveier som gir besøkende et innblikk i kulturen, historien og sjarmen til dette lille feriestedet.

Avenida Carles Buigas er et paradis for shoppingentusiaster. Her ligger hotellene tett i tett, restauranter og en overflod av små kles- og suvenirbutikker, det er det perfekte stedet for vindusshopping før lunch.

Paseo Miramar går langs stranden og er en bred bulevard kantet med svaiende palmetrær. På den ene siden av gaten ligger hotellene, designer-forretninger og restauranter, mens på den andre siden bugner en uforstyrret utsikt over havet. Denne gangveien strekker seg langs hele Salou, så det er mye å se på underveis.

Parc Municipal er en frodig grønn lunge midt i Salou sentrum. I tillegg til stiene som går på kryss og tvers gjennom hele parken så er det mange åpne områder å slappe av på med en piknik, eller bare se på at verden går forbi.

Paseo Jaime I er en av hovedpulsårene som flyter gjennom byen. Flankert med palmer og en livlig atmosfære. Om sommeren blir det travelt med både turister og lokalbefolkning, og det er ofte markeder langs hele gatestrekningen.

Leiligheter i Salou – Overnatting i Salou

Med Salou som utgangspunkt – hvordan komme seg dit

Barcelona flyplass er den nærmeste flyplassen til Salou, og det er flere måter å komme seg til byen fra terminalen. Det går en effektiv minibuss-service mellom Barcelona flyplass og Salou, med flere bussavganger som går jevnlig i sommermånedene. Hvis du reiser om sommeren er det en god ide å booke bussturen på forhånd da de fort kan bli oppbestilt. Det går også Plana turbusser som går fra Barcelonas flyplassterminal nr. 1, og det kan også være lurt å forhåndsbestille disse, spesielt i de travleste månedene. Du kan ta en forhåndsbestilt overgang til feriestedet til en fornuftig pris. Du har også muligheten til å ta en taxi, turen tar 1 time og 20 minutter – taxituren kan bli ganske dyr.

Med tog er det litt vanskeligere siden det ikke går direkte tog til Salou fra flyplassen. Først må du ta toget fra flyplassen til Estacio Sants i Barcelona sentrum. Derfra kan du ta en av de mange togene som går videre til Salou. Reisetiden varierer ettersom noen tog stopper på flere stasjoner enn andre, men du kan nyte den fantastiske utsikten mens du reiser langs kysten.

Overnatting i Salou

Med sin lokalisasjon langs stranden betyr det at overnatting i Salou hovedsakelig er en kombinasjon av feriehoteller og blokkleiligheter med utsikt mot havet. Bulevardene som går langs strendene er flankert av høye hoteller med en fantastisk utsikt, i tillegg til stilige boligblokker der du kan stelle for deg selv. Lengre inne i landet finner du gjestehus, B&B og autentiske, koselige vandrerhjem og hoteller som oser av spansk sjarm.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre