Leiligheter i Sevilla

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

26

Leiligheter i Sevilla

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

La Giralda 12 Leiligheter
Catedral 11 Leiligheter
Alcázar de Sevilla 10 Leiligheter
Plaza de España 2 Leiligheter
La Torre del Oro 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Sevilla, Spania få en evaluering av 4.3 om 5 basert på139 muligheter. Reserver din leilighet fra US$79/ natt.

Leiligheter i Sevilla til lave utleiepriser

Hovedstaden til flamboyant flamenco, Sevilla er en tradisjonell spansk by sør i landet. En by fylt med sjarmerende andalusisk design spedd på med mauriske slott og romerske festninger, byen kombinerer stil og personalitet på en behagelig måte. Et yrende natteliv, et forførende rikt og fascinerende kulturliv, her er det mye særegent å se og liten tid til å kjede seg. Takket være byens bidrag til unnfangelsen av flamenco - byen danser i takt til driftige rytmer og her er det mange koselige steder som ivaretar spansk kultur og tradisjon. Byen er moderne også med mange tidsriktige kaféer, særegne kunstgallerier og stilfulle merkevarebutikker langs de rustikke gamle gatene. Her i byen er det mye å fordype seg i, velg deg ut en god base i en av våre leiligheter i Sevilla, vi har alt fra rimelige hybler gjemt bort i kronglete smågater, til korttidsleie-leiligheter med utsikt over taksteinsbelagte hustak.

Leiligheter i Sevilla - Overnatting i Sevilla

Hvordan finner jeg den beste flamencoscenen i Sevilla

Sevilla er kjent som fødeplassen til tradisjonell spansk flamenco. Sprakende farger, lyder og dans gir deg den perfekte kveldsunderholdningen. I hele byen finner du et stort utvalg barer, restauranter, kaféer og scener som har regelmessige flamenco-forestillinger både med klassiske utøvere og kommende stjerner. Hvis du virkelig ønsker å fordype deg i flamencoens sjel så må du prøve selv, og hvorfor ikke? Ta turen til flamencomuseet Museo del Flamenco hvor du kan se danserne svinge seg i dansen. Her kan du selv hive deg løs uten alt for mye publikum.

Om du bare ønsker å se på flamenco finner du steder på så og si hvert eneste gatehjørne. Forsøk en peñas, den tradisjonelle flamencoscenen der dansen er viktigere enn inntektene. Her kan du stå oppreist og føle rytmen, bedre det enn bare å sitte og tromme takten på bordet. Omgivelsene er livligere og mer intime, ta turen til La Carboneria eller Casa de la Memoria de Al-Andalus for noen flotte opplevelser. Husk å sørge for å ha leid deg en rimelig hybel eller leilighet i Sevilla for en god natts søvn etter å danset flamenco hele kvelden.

Overnatting i Sevilla

Spanias flamencohovedstad er like livlig blant overnattingsmulighetene som den er med nattelivet og kveldens opptredener. Fargerike stilfulle hoteller utgjør en stor del av overnattingstilbudene i Sevilla, men det er i tillegg mange tradisjonelle steder å overnatte i tillegg. Gamle mauriske bygninger danner søte gjestehus flankert med klatrende planter og gamle gårdsplasser. Rustikke bygårder stuper rett inn i Spanias eventyrlige omgivelser som er perfekt akkompagnert med kald sangria på balkongen. Andre steder samler nattelivselskere på komfortable vandrerhjem, og luksusreisende legger seg for natten på overdådige hoteller.

Maurisk design og spanske palasser – hva bør du se og gjøre i Sevilla

Vi har et stort utvalg leiligheter i Sevilla spredt rundt områdene nevnt ovenfor. Søk gjennom hjemmesiden vår og finn det perfekte overnattingsstedet.

Fra flyplassen til sentrum – hvordan kommer du deg til Sevilla

Sevillas San Pablo flyplass ligger ca. 10km fra byen og det er flere måter å velge mellom for å komme seg til sentrum. Den raskeste måten er å ta en taxi fra utsiden av terminalen. Kjøreturen tar ca. 15 minutt og koster ca. € 20.-. Alternativt kan du ta flybussen, den tar ca. 30 minutter og ender opp i Avenida Carlos V midt i sentrum. Herfra har til tilgang på trikken hvis du trenger å reise til andre steder i Sevilla.

Mange tilreisende ankommer Sevilla med tog fra andre spanske byer, spesielt Madrid. Flere tar også toget fra nabolandene på langdistanse tog.

Bli kjent med byen – kollektivtransport i Sevilla

Sevilla har et bra kollektivtilbud. Buss og trikk er pålitelige, med regelmessige avganger og stoppesteder i nærheten av alle hovedattraksjonene samt attraksjoner som ligger lenger ute av sentrum. Her finnes også en rask og rimelig metro som betjener hele byen. Den beste måten å bli kjent i Sevilla på er likevel til fots eller med sykkel. Mange av hovedattraksjonene ligger i gangavstand fra hverandre og det er mange plasser spredt over hele byen der du kan låne sykkel. På sykkel kan du oppdage byen i eget tempo gjennom smale gater og gammel arkitektur.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre