Leiligheter i Siracusa

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

9

Leiligheter i Siracusa

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Leiligheter i Syracuse – Flotte ferieutleier

Syracuse ligger på øya Sicilia og viser fram Italias gamle skjønnhet.Tiden ser ut til å stå stille blant de endeløse teppene av sitrus og orkideer, og mellom de gamle greske ruinene som ligger rundt i byen. I hjertet av byen tilbyr Syracuse en flom av tradisjonelle italienske omgivelser, inkludert vidstrakte piazzaer med prektig barokkarkitektur, og trange smågater som floker seg nedover til strandpromenaden. Langs kysten gir det glitrende Middelhavet et frodig bakteppe for de fine utendørskafeene og restaurantene. Men Syracuse er ikke en søvnig middelalderby. Faktisk så har den en livlig atmosfære som preger det gamle sentrum, rundt de livlige gatemarkedene, og rundt samlingen av førsteklasses butikker og barer. Våre leiligheter i Syracuse tilbyr et perfekt sted å bo for å begynne å utforske de vakre omgivelsene i byen.

Urgamle omgivelser - Ting å gjøre i Syracuse

Museene og galleriene i Syracuse

Takket være sin lange historie og rike samling av italienske tradisjoner, er Syracuse hjem til en rekke flotte museer og gallerier som alle ligger i nærheten av våre Syracuse-leiligheter. Om du vil bli ordentlig kjent med denne vakre byen, så husk å sjekke ut noen av disse fascinerende institusjonene.

Museo delle Lacrimazione er en religiøs utstilling som viser hendelsene og historiene bak den gråtende Jomfru Maria statuen. Den ligger under Santuario della Madonna delle Lacrime, så du kan også vandre blant de 5000 terrakotta-statuene. Siden det er et gammel arkeologisk museum, er det også mulig å se utgravningene i Piazza della Vittoria fra rett utenfor.

Syracuse er også berømt for sin produksjon av papyrus, og Galleria Bellomo er dedikert utelukkende til dette håndverket. Galleriet ligger nær den berømte Fontana Aretua, og er hjem til en samling av papirprodukter laget av papyrus, inkludert gratulasjonskort, notatbøker, bokmerker og mer. Det er et flott sted å oppdage papyrusens skjønnhet og du kan kjøpe deg en suvenir om du ønsker.

Også i nærheten av Fontana Aretusa ligger Galleria Regionale di Palazzo Bellomo, som befinner seg inne i et imponerende palass fra det 13. århundret bygget i en katalansk gotisk stil. Her finnes det en rekke utstillinger som viser murverk og keramikk fra de tidlige bysantinske og normanniske epokene, samt et stort utvalg av religiøse kunstverk.

Selv om det er ansett som å være et moderne museum så viser Museo Archeologico Paolo Orsi byens mest fascinerende arkeologiske samlinger. Museet har fire seksjoner som tar deg gjennom Syracuses historie, fra dens utvikling frem til slutten av den romerske perioden.

Leiligheter i Syracuse – Overnatting i Syracuse

Overnatting i Syracuse

Plassert på den pittoreske øya Sicilia, kan Syracuse skilte med både eldgammel historie og mer livlige og moderne omgivelser. Overnatting i Syracuse reflekterer denne blandingen av personligheter og tilbyr sjarmerende italienske gjestehus gjemt bort i smug og trange gater i tillegg til stilige, moderne hoteller som sørger for uovertruffen italiensk gjestfrihet og et stort utvalg førsteklasses fasiliteter. Andre steder finnes lavkost-hosteller der det er billig å overnatte, og ferieleiligheter med utsikt over det fantastiske landskapet i regionen og alle kirkespirene i byen. Samme hva du velger av overnatting, Syracuse vil ha overraskelser for deg rundt hvert eneste hjørne.

Arkimedes og Syracuses greske historie

Mange hevder at Syracuse har bedre greske ruiner enn Hellas har selv, og du kan se gamle landemerker rundt omkring i byen og i det flotte landskapet som omgir den. I mange år hersket grekerne over deler av Sicilia, inkludert Syracuse, som er der Arkimedes, den berømte matematikeren ble født.

Det mest kjente antikke greske landemerket i byen er "Tempeldalen", som er en hyllest til sju greske guder, hver og en udødeliggjort med sitt eget tempel. Den gamle greske regjeringstiden av Syracuse endte ikke før romerne intervenerte i 214 f.Kr., da byen gikk under beleiring.

Takket være Arkimedes sine krigsoppfinnelser klarte byen å kjempe en god kamp i lang tid. Arkimedes sin klo-oppfinnelse var til spesiell hjelp: som trakk romerske skip ut av havet og sank dem. Men uavhengig av den modige kampen som Syracuse kjempet, så vant romerne til slutt og Arkimedes ble drept.

Arkimedes sine berømte siste ord var, "Ikke forstyrr mine sirkler", da en romersk vokter som ble beordret til ikke å drepe matematikeren, valgte å ikke adlyde sin overordnede og drepte ham likevel.

Komme seg inn Syracuse

Syracuse er betjent av Catania lufthavn, som ligger omtrent en times kjøretur fra sentrum av byen og fra våre Syracuse-leiligheter. Fra terminalene kan du hoppe på en buss som reiser direkte mellom flyplassen og Syracuse, en tur som tar litt over en time, og som er den billigste måten å komme inn i byen på. Alternativt kan du ta en taxi, som tar mindre tid enn bussen, men som koster litt mer.

Det finnes også effektive togtjenester som går fra sentrum av Catania inn til Syracuse, men det tar ekstra tid å komme seg inn i Catania fra flyplassen. Togene er ofte tregere enn bussene siden de gjør mange stopp underveis. Det er også en mulighet å ta langdistansetog fra Roma, men dette kan ta rundt ti timer.

Når du er i Syracuse, er det lett å komme seg rundt til fots siden alle de store attraksjonene ligger innen gangavstand fra hverandre.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre