Leiligheter i Split

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

61

Leiligheter i Split

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Split, Kroatia få en evaluering av 4.2 om 5 basert på131 muligheter. Reserver din leilighet fra US$54/ natt.

Leiligheter i Split - Billig overnatting

Split klarer å balansere en perfekt blanding av gammelt og nytt. Byen er tro mot sine kroatiske røtter samtidig som den injiserer en god dæsj moderne liv. Det er en særegen atmosfære som sirkler rundt i denne dalmatiske byen, det er en atmosfære som vever seg gjennom den flotte utstillingen av klassisk arkitektur, inkludert en fin silhuett av kystfjell i bakgrunnen. Split er omgitt av noen beskyttende gamle murer som holder alt det beste Split har å by på inne på et lite område, fra hundrevis av koselige, autentiske restauranter, til eksklusive barer og butikker, til historiske museer og tradisjonell design. Og når du tror det ikke kan bli noe mer pittoresk, smalner byen ut mot det vakre blå Adriaterhavet. Byen gir deg muligheten til å kombinere en storbyferie med en skvett av strandkultur - det er det perfekte stedet å suge opp Kroatias unike sjarm og slappe av i det varme været og nyte den fine utsikten. Sjekk inn i en av våre leiligheter i Split for å få den beste opplevelsen – vi tilbyr boutique studioleiligheter i hjertet av de svingete gatene, og budsjettleiligheter som gir deg utsikt utover det blåe farvann.

Fantastisk utsikt og massevis av ting å finne på

Vår samling av Split leiligheter kan bli funnet over hele byen, blant annet i områdene rundt de attraksjonene nevnt over.

På utkikk etter Paradis - Øyene til Split

Adriaterhavet som omgir Split er hjem til et antall øyer, hver med sin egen personlighet og kultur. De ligger blant et frodig blått hav, og tilbyr levende grønne farger og paradisaktige bakgrunner, men du vil også finne tradisjonelle landsbyer og en rekke historiske monumenter som gir deg litt kultur i de naturlige omgivelsene.

Man har for eksempel Vis, en vakker øy som er full av skjulte bukter, vingårder, og tett skog. I den lille byen Vis kan du finne et dusin autentiske restauranter og barer, mens på den sørlige delen av øya du kan oppleve de gamle fisketradisjonene i Komiza, og snorkle med havskilpadder og delfiner.

For en mer kulturrik opplevelse, stikk til øya Korcula, som er fullstappet av naturlig skjønnhet og historiske fortellinger. Gjennom Korculas hovedby finnes det et virvar av gater fra middelalderen som leder til skyhøye katedraler og imponerende museer, som alle ligger mot et paradisaktig bakteppe av perlemorsstrender og grunt farvann.

Hvar er kanskje den mest populære av øyene, som tiltrekker seg livlige og kreative mennesker som elsker en god fest. Utforsk Stari Grad, en labyrint av trange passasjer full av koselige, familiedrevne spisesteder, og du kan besøke Tvrdalj festning og stikke innom de lokale håndverksbutikkene. For å oppleve øyas berømte natteliv, stikk til Hvar Town, som har en surrealistisk blanding av venetiansk og østerriksk design fullstappet med kule nattklubber og trendy barer.

Til slutt har vi Brac, en steinete og vill kontrast til sine søsterøyer. Her kan du ta lange gåturer omgitt av skoger og strender, og når du trenger litt energipåfyll, stikk innom en av de mange søte spisestedene som finnes rundt omkring på øya.

Leiligheter i Split – Overnatting i Split

Overnatting i Split

Split har blitt et mer og mer populært reisemål for de som ønsker sol, sjø, strender og en god porsjon kultur. Den kroatiske byen er fylt med delikate restauranter, livlige barer og fascinerende museer – mens overnatting i Split har tilbud til alle slags besøkende. Langs kysten ligger mange førsteklasses hoteller som tilbyr et overdådig opphold i denne fantastiske byen. Ferieleiligheter og hybler med utsikt mot sjøen og de grønne øyene som ligger spredt langs kysten. Andre steder finner du lokale gjestehus med intime steder å overnatte, og vandrerhjem med åpne dører til backpackere på stramt budsjett.

Opplev Split som en lokal

Tusenvis av turister nyter kysten av Split hvert eneste år, men om du ønsker å blende inn i lokalbefolkningen må du følge i deres fotspor. Start med å utforske de svingete smugene i gamlebyen og velg en rolig kafé for å ta en kaffe og ta inn atmosfæren. Mens du gjør dette kan du bare se på at det dalmatiske livet utfolder seg rundt deg. Etterpå, om du er litt småsulten, ta noen pasicadaer, noen lokale søte godbiter, og bare knask i vei mens du spasere gjennom gatene.

Etter mørkets frembrudd, prøv noen av byens deilige ferske fiskeretter sammen med et forfriskende glass vin.

Med våre Split leiligheter kan du utforske byen som en lokal, ta del i det lokale kulturlivet, de eldgamle tradisjonene, og det fascinerende dagliglivet.

Oppleve Split - komme seg rundt i byen

Sentrum av Split består hovedsakelig av gågater og smale smug, noe som betyr at du vanligvis ikke vil finne noe transport til å ta deg rundt til disse områdene. Men om du går utenfor disse gågatene vil du finne en rekke alternativer.

For det første finnes det effektive lokale busser som har en rekke ruter som går gjennom hele byen, som koble sammen alle de viktigste attraksjonene og gir en flott utsikt underveis. Billettene er billige, og det er en populær måte for lokalbefolkningen for å komme seg fra ett sted til et annet.

Alternativt kan du ta en av hopp-på-hopp-av turistbussene som er perfekt om du ønsker å få med deg de viktigste severdighetene. Bare kjøpe en billett for hele ditt opphold og bare hopp på og av når du vil. Det vil som regel være en audio-guide som forteller byens historie underveis.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre