Leiligheter i Turin

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

11

Leiligheter i Turin

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Turin, Italia få en evaluering av 4.2 om 5 basert på12 muligheter. Reserver din leilighet fra US$68/ natt.

Leiligheter i Torino - Billige ferieutleier

Torino er som et lappeteppe av store og brede gater som blir møtt av mange små og svingete sidegater, byen byr på en imponerende art nouveau arkitektur, en elegant og rik historie. På et tidspunkt var denne særpregede byen Italias hovedstad, i dag er den fortsatt en portal inn i fortiden blandet med et livlig utbrudd av nyskapelse. Etter vinter-OL i 2006 gikk Torino gjennom en ansiktsløftning som brakte byen inn i mer moderne former og strukturer. Nå vil du kunne finne et variert utvalg av sære kafeer, livlige barer, renoverte museer, og et helt nytt perspektiv på mat. Det Torino er best på er mat, byen serverer et stort utvalg av italienske favoritter sammen med mange internasjonale og eksperimentelle smaker. Faktisk var det Torino som oppfant den første kommersielle kokesjokoladen. Utforsk det virkelige Torino med vårt utvalg av leiligheter og rimelige ferieutleier. Våre leiligheter i Torino gir deg sjansen til å leve som en lokal og dukke dypt inn i det italienske liv.

Utrolige tårn, hellige likkleder og museer - Ting å gjøre i Torino

Bla gjennom vårt utvalg av Torino leiligheter som kan finnes over hele byen - blant annet i og rundt de viktige attraksjonene som er nevnt ovenfor.

Leiligheter i Torino – Overnatting i Turin

Overnatting i Turin

Turins italienske sjarm er synlig gjennom hver eneste gate og rundt hvert eneste hjørne.Sjarmen strekker seg til overnattingen også, her er det tradisjonelle italienske nyanser side om side med en god porsjon luksus. Fasjonable hoteller ligger strødd langs bulevardene mens livlige vandrerhjem sørger for en tilbakelent atmosfære – og ferieleiligheter tillater besøkende en mulighet til å oppdage alt det byen har å tilby. Samme hvilket reisebudsjett du har, det er alltid et sted å overnatte i Turin, som både har billige overnattingsvalg, og overdådige stilfulle plasser å være.

Torinos Romanske Kvartal –de festglades favoritt

I de siste årene har Torino gått gjennom en makeover (Has not been translated). Mens de historiske trådene fortsatt vever seg gjennom gatene, finnes det nå et fargerikt utvalg av moderne barer, restauranter og kafeer som komplementerer de historiske aspektene.

Den mest merkbare endringen har vært i det Romanske Kvartal som på et tidspunkt ble ansett for å være en av de farlige delene av byen. Nå derimot, har denne bydelen et helt annet rykte. Istedenfor falleferdige hus og nedslitte gater, vil du finne et utvalg av hipsterarenaer, trendy vinbarer og en livlig atmosfære som varer til de små timer på morgenen. De svingete og smale gatene i Romanske Kvatralet gir det perfekte bakteppet for det italienske natteliv, så ta deg en drink i en av de mange stilige utestedene.

Etter en natt ute på byen, sørg for at du tar turen tilbake til en av våre Torino leiligheter for å få noen sårt tiltrengte timer søvn.

Magi og overtro – En annen side av Torino

Torino er ikke bare en by full av historie med konger, dronninger, og slott. Faktisk har byen et veldig åndelig element som ikke mange turister er klar over.

For det første er det overtroen som omgir Piazza Statuto, som ligger nær Porta Susa stasjon. En god stund tilbake var denne plassen åsted for mange henrettelser, og er nå antatt å være en del av et triangel av svart magi som kobler sammen London og San Francisco. Legenden sier at satanistiske ritualer fortsatt foregår her rundt den lille obelisken, til tross for at obelisken ikke ble reist for så veldig lenge siden, og absolutt ikke var tilstede da alle henrettelsene foregikk.

Så er det den såkalte "hvite energien" som møter den "svarte energien" fra Piazzo Statuto ved portene til Palazza Reale. Det berømte likkledet ligger inne i en nærliggende kirke, men pleide på å ligge synlig til på dette stedet hvor tusenvis av religiøse pilegrimer kom for å be mens de var på vei til Roma. Enten du tror på svart magi og den åndelige verden i Torino eller ikke, kommer du garantert til å ha en interessant tid mens du prøver å komme til bunns i de mytene og legendene som finnes i byen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre