Leiligheter i Valencia

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

3

Leiligheter i Valencia

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Estadio de Mestalla 2 Leiligheter
Lonja de la Seda 2 Leiligheter
Mercado Central 2 Leiligheter

Leiligheter i Valencia – koselige overnattingssteder i byen

Valencia er den tredje største byen i Spania. Byen utfolder seg på østkysten av landet, og svulmer over av kulturell mangfoldighet langs kysten av Middelhavet. Kjent for å være paellans hjemsted, her er det mye matglede med mange tradisjonelle, autentiske spanske restauranter i tillegg til mange moderne spisesteder. Valencia huser også et levende kunst- og kulturliv med gater innrammet av maurisk arkitektur, en håndfull klassiske muséer og en stor gammel bydel med småbutikker og koselige kaféer. Her er det et stort samtidskunstmiljø, mange høyteknologiske nybygg og et livlig natteliv som blomstrer opp ved mørkets frembrudd. Fordyp deg i alt hva byen har å tilby og mere til fra en av våre koselige leiligheter i Valencia. Med et utvalg moderne utleieobjekter i en høyere prisklasse og mange billigere leiligheter, finner du det perfekte overnattingsstedet du trenger til oppholdet.

Sci-Fi arkitektur møter gammel kultur – hva bør du se og gjøre i Valencia

Opplev alle disse attraksjonene og mere til fra en av våre behagelige leiligheter i sentrum av Valencia.

Overnatting i Valencia

Valencia er en by med to ansikt. På den ene siden har du den tradisjonelle spanske byen som roterer rundt kulturarven, på den andre siden har du et stilfullt vitenskaps- og kunstsenter som er i konstant bevegelse fremover. Disse to sidene reflekteres i overnattingsmulighetene i Valencia; her er det et utvalg storslåtte hoteller som er fylt med moderne fasiliteter i tillegg til rustikke, sjarmerende gjestehus og vandrerhjem som sprudler over av typisk spansk atmosfære. Andre steder i byen finner du leiligheter langs kysten med fantastisk utsikt over havet, og rimelige hybler i sentrum som gir deg en opplevelse av det lokale livet.

Leiligheter i Valencia - Overnatting i Valencia

Ut i naturen og Paella til middag – lokale skikker

Valencia er en foregangsby for samtidsdesign og gammel spansk kultur, her er det mange turistattraksjoner. Du kan begynne med å utforske Turia-hagene som ligger i et gammelt uttørket elveleie. Denne grønne lungen strekker seg over hele byen og danner et levende naturområde med stor kontrast til de urbane omgivelsene. Her kan du ta deg en sykkeltur i fargerik natur, sette deg ned for en rast og tilbringe ettermiddagen i det grønne, eller slå deg løs på idrettsbanene.

Ønsker du en kulturell aften, ta en spasertur i gamlebyen og kikk på gatekunsten oppetter husveggene. Fra store friske veggmalerier til mindre arbeider gjerne med et politisk uttrykk, her finner du noe nytt å se rundt hvert eneste gatehjørne.

Til sist, det er så å si pålagt å fordype seg i det lokale kjøkken. Byen er berømt for sin paella, og du finner som regel en smakfull variant i hvilken som helst av de mange restaurantene. I tidligere tider ble formue målt i hva slags kjøtt du hadde i paellaen. I disse dager kan du få alle slags varianter av kjøtt, inkludert kylling, and, reker eller oksekjøtt.Med base i en av våre leiligheter i Valencia kan du fordype deg i byens historie og utforske byens kontroversialitet mellom nytt og gammelt.

Ankomme Valencia med fly – hvordan komme deg til sentrum

Flyplassen i Valencia ligger 8 km utenfor sentrum, og det er mange transportmuligheter inn til byen. Først og fremst er det en rask, effektiv og billig metro med to linjer som går til forskjellige deler av byen. Flybuss er et alternativ som også tar deg til forskjellige deler av byen, bussene går hvert tjuende minutt gjennom hele dagen og er en god mulighet til å få sett litt på tur inn til sentrum.

En travel drosjekø finner du på utsiden av terminalene, de tar deg dit du skal. Drosjene er rimelige og raske.

Mange kommer til Valencia med tog fra andre spanske byer og naboland.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre