Leiligheter i Venezia

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

85

Leiligheter i Venezia

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Ponte di Rialto 56 Leiligheter
Piazza San Marco 46 Leiligheter
L'arsenale 31 Leiligheter
Casinò di Venezia 30 Leiligheter
Gallerie dell'Accademia 26 Leiligheter
Piazzale Roma 12 Leiligheter
Ponte dei Sospiri 4 Leiligheter

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Venezia, Italia få en evaluering av 4.3 om 5 basert på604 muligheter. Reserver din leilighet fra US$110/ natt.

Leiligheter i Venezia – de beste leietilbudene for ferien

La fantasien ta deg tilbake til en annen tidsalder mens du vandrer blant Venezias kanaler, trange smug og gater. Ta en tur innom små spesialforretninger og duftende konditorier, butikker “med-alt-det-rare-i” fylt med karnevalsmasker, og intime barer med Italienske spesialiteter. Denne sjarmerende byen summer av fordums aristokratisk prakt, der kunstverk og arkitektur fra historiens største kunstnere er ramme rundt opplevelsen din. La deg flyte nedover kanalene i en klassisk gondol, for å studere arkitektur og små dryss av ortellingene som har satt sitt preg på historien. Samme hva slags opplevelser du søker etter i Venezia, vi har et stort utvalg av leiligheter som du kan velge imellom. Enten du er interessert i romslige leiligheter med utsikt over kanalene, korttidsleie blant de brosteinslagte gatene i gamlebyen eller fasjonable “Boutique Apartments” side om side aristokratisk arkitektur. Se igjennom våre overnattingsmuligheter i Venezia, her finner du det perfekte stedet å bo.

Broer og Basilikaer – Hva bør man se og gjøre i Venezia

Rimelige leiligheter i Venezia, sjekk vårt utvalg av små hybler og leiligheter rundt omkring i byen. Mange av utleiestedene ligger i nærheten av stedene omtalt i teksten.

Overnatting i Venezia

Hoteller langs kanalen er verdifull eiendom i Venezia; turistene flokker seg her for å ta et steg tilbake i fortiden for å oppleve en lystig verden som kunne ha vært hentet ut fra en roman. Overnattingen i Venezia er tilsvarende sjarmerende, med høye, rustikke hoteller som stiger opp av vannet og gjestehus i bakgatene som dykker dypt inn i Italias fortid. Det er noe for enhver i denne magiske byen, enten om du ønsker å bo i en billig, stilig ferieleilighet – eller forsøker å finne et luksuriøst vandrerhjem som både er flott å se på og vennlig mot lommeboken.

Leiligheter i Venezia - Overnatting i Venezia

Kunstneriske aktiviteter i Venezia

I tillegg til de store turistattraksjonene i Venezia finner du også et stort utvalg “minne-for-livet” opplevelser spredt rundt i byen. Her kan du delta på maskeradeball i et av byens mange Palazzos, og du kan ta et kokkekurs med en erfaren Italiensk mesterkokk. Kunst- og kulturelskere vil være i sitt rette element, ta turen til de nærliggende øyene Burano og Murano for å lære kunsten med glassblåsing.

Ankom Venezia med stil

Når du reiser med fly til Venezia er det flyplassen Marco Polo som er hovedflyplass, flyplassen ligger ca. 12 km utenfor byen. I tillegg ligger flyplassen San Guiseppe ca. 30 km utenfor byen og brukes mye av lavprisselskaper.

Begge flyplassene har gode transportløsninger inn til sentrum av byen. Regelmessige bussforbindelser fra flyplassene og inn til busstasjonene i Piazzale Roma og Mestre, i tillegg går det hurtigferje fra Marco Polo og inn til sentrum.

Ettersom byen er omgitt med vann, er det vanlig å ankomme Venezia med båt. Det går jevnlige båtruter fra nabolandene Hellas, Kroatia og Slovenia.

Vaporettos og gondoler - Hvordan ta deg rundt i Venezia

Venezia som by er helt unik ettersom det er så lite trafikk i gatene. Den mest brukte måten å komme seg rundt omkring i byen er med Vaporetto, en slags vann-buss som tråkler seg gjennom kanalene. Det er mange ruter å velge imellom, og mange stoppesteder. Båtene stopper ved alle kjente severdigheter og tar deg også ut til øyene som ligger litt utenfor byen.Ønsker du en mer klassisk tur gjennom kanalene så hiv deg i gondolen, en roligere og mer intim og romantisk opplevelse enn kollektivtrafikken forøvrig. Gondoltur koster naturligvis mer, så det anbefales å avtale pris på forhånd.

Stort sett er alle hovedattraksjonene i gangavstand fra hverandre. Den beste anbefalingen for å se byen er å ta beina fatt, da kan du utforske denne historiske byen i eget tempo og finne frem til skjulte perler mellom trange smug og gater.

Bo som lokalbefolkningen i mindre kjente strøk av Venezia.

Å utforske Venezia som lokalbefolkningen betyr å gå seg bort i labyrinter av gater, stikke innom småbutikker med rariteter og små intime barer. Ta turen til markedet Quattro Fontane på en tirsdag, her selges alt mellom himmel og jord fra klær og sko til mat og husholdningsartikler. Gå gjennom mindre kjente nabolag som Canneregio og Castello der barna leker i parkene og eldre venetianere får med seg dagens sladder. Stikk innom Rialtomarkedet tidlig på morgenen før det fylles av folk for å handle fersk fisk, frukt og grønnsaker. Ser du etter muligheten til å bo som lokalbefolkningen, lei en av våre topp moderne leiligheter i de mindre kjente delene av byen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre