Leiligheter i Verona

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

91

Leiligheter i Verona

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Verona, Italia få en evaluering av 4 om 5 basert på17 muligheter. Reserver din leilighet fra US$88/ natt.

Leiligheter i Verona – Rimelig ferieutleie

Verona er kjent som stedet der Romeo og Julie utspiller seg, og det er med god grunn at Shakespeare plasserte sine berømte karakterer i denne romantiske, gamle byen. Verona har en lang og rik historie som strekker seg flere tusen år tilbake til den gang byen var et av de viktigste handelssentrene med storslåtte bygninger strødd overalt. I dag minner disse storslåtte bygningene om fortiden. De gamle byportene, det store romerske amfiteateret og forumet er populære attraksjoner i byen og gir en eldgammel innsikt i Veronas tidslinje. I tillegg til å huse tunge historiske fortellinger så er Verona også godt tilpasset i det 21. århundre. Kanskje ikke like samtidsriktig som andre Italienske byer, huser byen allikevel en levende atmosfære spekket med restauranter av ypperste klasse, barer i tidsriktig design og koselige kafeer. Blandingen av gammelt og nytt er en av byens største trekkplastre, og våre leiligheter i Verona gir deg muligheten til å bo på rett plass for å utforske byen.

Leiligheter i Verona – Overnatting i Verona

Utforske distriktet Verona

Som mange av Italias større byer er Verona sammensatt av flere distrikter, alle med sin egen personlighet og attraksjoner.

Det historiske distriktet er mest populært. Det ligger midt i hjerte av byen og fremhever Veronas eldgamle historie og tapper av fortellingene som har løpt gjennom gatene i flere tusen år. På et tidspunkt var det historiske distriktet gjemt bak byens romerske murer, men i dag er det hjemstedet til et utvalg renessansekirker, levende markedsplasser og fargerike palasser.

Det moderne distriktet er en komplett kontrast til gamlebyen i sentrum. Den sørlige delen av byen er dominert av det romerske amfiteateret, men det huser også en rekke nye hoteller, restauranter og kunstgallerier.

Fans av Romeo og Julie vil like seg i distriktene øst for elven Adige, som er best kjent for sin rolle i tragedien av Shakespeare. Her ligger huset til Julie, og i dag finner du andre attraksjoner her som Arena og flere barokk-kirker.

Og til slutt: nord i byen ligger Veronetta – et distrikt vest for elveslyngen. Her ligger det berømte Teatro Romano som er flankert av frodig vegetasjon oppetter San Pietro-åsen. Dette er hovedsakelig et boligområde, men distriktet er et perfekt sted å trekke seg tilbake for en kveldstur takket være smale, kronglete gater og en håndfull lokale barer.

Overnatting i Verona

Kulturelle Verona er et pusterom for historie- og litteraturelskere, men byen har også et fantastisk utvalg av overnattingsmuligheter. På innsiden av denne vakre, tradisjonelle italienske byen blir du ønsket velkommen av ornamenterte hoteller som huser utsøkt dekor og utmerket service. I tillegg er det livlige vandrerhjem som gir et innblikk i den ungdommelige siden av byen. Overnatting i Verona inkluderer en samling utleieleiligheter i høy kvalitet som gir deg en tilbakelent atmosfære i ferien, plassert i kjernen av der alt skjer. For en mer tradisjonell opplevelse, ta inn på en av de autentiske gjestehusene og bo som lokalbefolkningen mens du er på besøk i byen.

Piazzaer og palasser – Hva bør du gjøre i Verona

Sjekk ut alle leilighetene vi har i Verona som ligger velplassert over hele byen. Mange finnes i nærheten av, eller i gangavstand fra hovedattraksjonene, her plasseres du midt i alt som skjer.

Ankomst i Verona – Hvordan komme seg inn til sentrum

Verona betjenes av Aeroporto di Verona Valerio Catulla som ligger ca. 12 km sør for byen. Dette er en internasjonal flyplass som kan bli veldig travel, men det finnes effektive transporttjenester som tar deg raskt til sentrum og til våre leiligheter i Verona. Aerobus går hvert 20. minutt mellom flyplass-terminalene og Verona Porta Nuova togstasjon. Bussen tar ca. 15 minutter inn til sentrum, og er den rimeligste måten å komme seg til byen på. Alternativt kan du hoppe inn i en taxi på flyplass-terminalen som tar deg direkte til din destinasjon, men taxi vil koste betydelig mer enn buss.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre