Leiligheter i Zagreb

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

17

Leiligheter i Zagreb

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Zagreb, Kroatia få en evaluering av 4.2 om 5 basert på36 muligheter. Reserver din leilighet fra US$35/ natt.

Zagreb har virkelig kommet til sin rett i de siste årene, og kan skryte av en eklektisk urban atmosfære som lokker besøkende fra hele verden. Med den avslappende atmosfæren vil du tilbringe dagene dine ved å rusle gjennom de pittoreske gatene, nippe kaffe i de autentiske kafeene, stikke innom sære museer, og nyte den enorme kulturscenen som dominerer byen. Satt mot et bakteppe av overdådig arkitektur, en rik gastronomi, og en variasjon av kunstneriske og musikalske sysler, er Zagreb en by for de som liker de fine tingene i livet. Men byen har også en litt røffere urban scene, med mange koselige hangouts og unge kreative mennesker. Nattelivet er på nivå med de store europeiske hovedstedene, fullstappet med livlige klubber, trendy barer og et utvalg av underjordiske hipsterpuber. Bli kjent med ulike sider av byen fra en av våre leiligheter i Zagreb. Vi har en samling av koselige og sære hybelleiligheter og boutiqueleiligheter over hele byen.

Alle slags museer og koselige plazaer - Ting å gjøre i Zagreb

Vårt utvalg av Zagreb leiligheter ligger rundt alle de overnevnte områdene, og gir deg enkel tilgang til alle de viktige severdighetene i byen.

Matkultur på Zagrebs bondemarkeder

Bondemarkedene er en populær tradisjon i Zagreb som går tilbake til slutten av det 19. århundre. I dag finnes det mange markeder over hele byen, som tilbyr et blikk inn i lokalsamfunnet og autentisk mat. Omtrent hvert eneste nabolag i Zagreb har et bondemarked, hvor du vil få oppleve en livlig verden fylt med farger, lyder og aromatiske lukter.

Stikk til Dolac markedet, den mest populære i byen. Den holder sted bak hovedtorget i sentrum av Zagreb, og tilbyr en hel rekke spennende boder i to etasjer. På øverste etasje er det et utendørs marked som selger alt fra suvenirer og klær til fisk og fast food. Om du er litt småsulten har toppetasjen også en rekke barer og restauranter hvor du kan slappe av og suge inn atmosfæren. I første etasje finner du slaktere og bakerier og andre dagligvareforretninger med mange spesialiteter.

Britanac er et annet populært marked som tilbyr en mer intim stemning enn Dolac. Den ligger på et gammelt torg og selger alle slags varer, fra frisk frukt og grønnsaker til antikviteter og husholdningsartikler.

Kjøp med deg noen deilige ingredienser og stikk tilbake til en av våre Zagreb leiligheter og lag deilig mat.

Zagrebs naturområder

Til tross for at det er en travel hovedstad, så har Zagreb også et utvalg av grønne hotspots som er perfekt for å slappe av i. I sentrumsområdet er det et U-formet område som er kjent som Lenuci sin hestesko. Langs denne ruta finnes det en rekke koselige parker, med frodig natur og en rolig atmosfære.

Byen har også noen skoger. Du kan finne noen av disse i de nordlige delene av byen, for eksempel Tuskanac og Dubravkin, som du kan nå veldig raskt og enkelt fra hovedtorget i sentrum.

Leiligheter i Zagreb – Overnatting i Zagreb

Overnatting i Zagreb

Hovedstaden i Kroatia har eksplodert i popularitet de siste årene takket være samlingen av gallerier med samtidskunst, tilstrømningen av eksperimentelle restauranter, og et spekter hippe barer og klubber som har dukket opp rundt omkring i hele byen. Sammen med disse trendy stedene er det mange valgmuligheter når det kommer til overnatting. Galleriene står skulder til skulder med stilfulle hoteller langs brede bulevarder, mens intime barer lener seg på rustikke vandrerhjem som er myntet på byens yngre publikum. Restaurantene ligger vegg i vegg med bygårder fylt med romslige hybler for de som helst vil bo for seg selv.

Komme seg til Zagreb fra flyplassen

Zagreb Pleso Airport ligger bare 12 km fra sentrum av byen, noe som gjør det veldig enkelt å komme seg raskt inn i byen. Det finnes noen forskjellige transportmuligheter, men det aller beste er å ta den lokale bussen som går jevnlig fra flyplassen til bussterminalen i sentrum av byen. Fra denne busstasjonen kan du også reise til andre byer rundt i Kroatia samt destinasjoner i nabolandene.

Alternativt kan du hoppe på en taxi som du finner på flyplassens taxiholdeplass (ligger like utenfor terminalene). Prisene er relativt billige og reisen er rask avhengig av trafikken.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre