Leiligheter i Camp Nou

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

10

Leiligheter i Camp Nou

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Fira de Barcelona 20 Leiligheter
Palau Sant Jordi 18 Leiligheter
Las Ramblas 11 Leiligheter
Casa Batlló 9 Leiligheter
Platja del Bogatell 8 Leiligheter
Sagrada Familia 7 Leiligheter
Plaza Real 4 Leiligheter
Parque Güell 2 Leiligheter
La Boqueria 1 Leilighet
Puerto Olímpico 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Camp Nou, Barcelona, Spania få en evaluering av 4.2 om 5 basert på28 muligheter. Reserver din leilighet fra US$58/ natt.

Leiligheter i nærheten av Camp Nou, overnatting til leie

Camp Nou er en av de tre største fotballstadionene i verden, og stoltheten til innbyggerne i Barcelona, som støtter favorittklubben deres F.C. Barcelona fra tribunene. Stadion ligger i bydelen Les Corts, et tradisjonelt område av Barcelona. Den ble åpnet 24. september i 1957 som er dagen for La Mercè, skytshelgenen til Katalonia. Stadions historie har blitt koblet til F.C. Barcelona i mange år, den er ellers kjent som «asulgranas» og har bragt mye glede til det katalanske samfunnet.

Siden den ble åpnet har stadion blitt utvidet og pusset opp flere ganger. Et av de mest ambisiøse oppussingsprosjektene var i 2007, prosjektet sammenfalt med Camp Nous femti-års jubileum. I denne anledningen ble det avholdt en internasjonal konkurranse for å komme opp med ideer for oppussingen og moderniseringen av arenaen. Byrådet i Barcelona og arkitektforeningen la to forutsetninger til grunne: hovedstrukturen måtte respekteres, og oppussingen måtte ferdigstilles før feiringen av 50-års jubileet. Vinnerprosjektet brukte Antonio Gaudis arbeider som inspirasjon, og foreslo å dekke utsiden av stadion med blå, røde og gule plater for å representere fargene til Barcelona og Katalonia, i tillegg til å øke kapasiteten til 100 000 seter og gjøre den mer komfortabel. Selv om prosjektet ble godkjent, ble det på grunn av kostnadene utsatt og kun delvis oppussing ble foretatt for å utbedre presserende problemer og danne Espai Barça.

Espai Barça er F.C. Barcelonas mest ambisiøse prosjekt, både hva angår det idrettslige og det arkitektoniske. Det kommer til å koste 600 millioner euro og vil inkludere nye Palau Blaugrana, en sportspaviljong til mange formål i samme område som Mini Estadi. Den vil inneholde en skøytehall, og fasiliteter for fotballakademiet til Barça. Til sist vil den nye innendørsarenaen Camp Nou bygges, med en kapasitet på 105 000 tilskuere. En annen fasilitet er Campus Barça, som integreres i bydelen Les Corts via sportsklubben Les Corts. Dette enorme prosjektet tilfredsstiller alle tidligere krav fra befolkningen som kritiserte mangel på tilgang til fasilitetene.

For tiden består hovedbekymringen for ledelsen i Camp Nou i å sikre at taket beskytter tilskuere og fasiliteter fra kulde og regn, og at belysningen er bærekraftig og i samsvar med ny teknologi for å beskytte miljøet. Wi-Fi skal også installeres.

For å lære mer om disse alle disse prosjektene og mye mer, kan du ta en guidet tur på Camp Nou. Du vil se stedene der stjernespillerne opptrer. Her kommer du til og med se at mange av dem ber før de går ut på banen, det er derfor det er et kapell her. Og dersom du er fan av Lionel Messi får du anledning til å besøke «alteret» med utmerkelsene hans, her står de fire gullballene og gullstøvlene hans utstilt.

Ferieutleie leiligheter nær Camp Nou

Overnatting i nærheten av Camp Nou

Camp Nou dekker et område på 200 000 kvadratmeter i Les Corts, Barcelona. I tillegg til å være en arena for fotballkamper er Camp Nou også et museum der du kan følge historien til F.C. Barcelona og fotball generelt. Det er også mange overnattingssteder tilgjengelige i nærheten av Camp Nou – fra fantastiske 5-stjerners hoteller med all den luksus og fasiliteter du bare kan drømme om, til små koselige hoteller til mye lavere pris med mye av den samme luksusen. Området i seg selv derimot, er ikke av de rimeligste. I tillegg til hoteller finner du også vandrerhjem og gjestehus til mer fornuftige priser. Turistleiligheter er et annet populært valg, der du kan lage mat og vaske klærne dine selv. De er i tillegg utstyrt med alt du trenger, inkludert Wi-Fi og de er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Hybler og B&B er utsøkte alternativer for yngre mennesker til fantastiske priser. Dersom du har noen forespørsler kan du se igjennom listen over leiligheter i nærheten av Camp Nou på nettstedet vårt.

Steder å besøke i nærheten av Camp Nou

Leilighetene våre ligger i nærheten av stedene som er nevnt ovenfor, og i nærheten av andre steder som vil gjøre ferien din uforglemmelig. Alt du trenger å gjøre dersom du ønsker å bo i nærheten av stadion, er å se igjennom listen vår av leiligheter i nærheten av Camp Nou.

Slik kommer du deg til Camp Nou

Flyplassen i Barcelona – El Prat ligger 14 kilometer unna Camp Nou. Utenfor terminalen kan du ta Aerobus (flybussen) som går inn til Plaza Caraluña, der du kan ta metro linje nr. 3 og gå av på María Cristina. Taxi fra flyplassen går hele døgnet med forskjellige priser avhengig av om du tar taxi om dagen eller om natten. Du kan også leie en bil fra skrankene på flyplassen om du ønsker å reise i ditt eget tempo.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre