Leiligheter i Las Ramblas

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

11

Leiligheter i Las Ramblas

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Fira de Barcelona 20 Leiligheter
Palau Sant Jordi 18 Leiligheter
Camp Nou 10 Leiligheter
Casa Batlló 9 Leiligheter
Platja del Bogatell 8 Leiligheter
Sagrada Familia 7 Leiligheter
Plaza Real 4 Leiligheter
Parque Güell 2 Leiligheter
La Boqueria 1 Leilighet
Puerto Olímpico 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Las Ramblas, Barcelona, Spania få en evaluering av 4.1 om 5 basert på49 muligheter. Reserver din leilighet fra US$58/ natt.

Leiligheter på Las Ramblas, sentral overnatting

Las Ramblas ligger i hjertet av Barcelona og er 1,2 kilometer lang. Denne gaten er en sentral del av Barcelonas historie. Den har bevitnet besøk fra presidenter, diktere, kunstnere og fotballspillere, i tillegg til dagdrømmere som stopper opp for å se på den livlige atmosfæren. Navnet stammer fra arabisk og betyr «uttørket elveleie». Det refererer seg til Ramblas, og ikke la Rambla – og gaten er en lang aveny som starter på Plaza de Cataluña og slutter rett ved Middelhavet. Opprinnelig var dette en bekk som rant langs middelaldermurene rundt byen. Muren hadde fire porter; Trentaclaus, Boquería, Santa Ana og Portaferissa. På 1800-tallet ble muren revet og Las Ramblas ble til en lang aveny. De forskjellige områdene på Las Ramblas har fremdeles forskjellige navn. I dag er kalles den øvre delen av avenyen Rambla de los Canaletes. Den neste delen er kjent som Rambla de los Estudis, som er etterfulgt av la Rambla de las Flores og Rambla de los Capuchinos. Avenyen slutter med la Rambla de Santa Mónica. Du finner turistleiligheter til leie i alle de forskjellige delene av avenyen. Velg den delen av las Ramblas som tiltrekker deg mest – det vil du ikke angre på.

Ferieutleie leiligheter i Las Ramblas fra 20€

De forskjellige delene av Las Ramblas

Rambla de los Canaletes er navngitt etter Canaletas-fontenen, som tidligere lå i Sankt Severus-tårnet og forsynte Ramblas- og Raval-området med vann. I dag ligger den i nærheten av Plaza Cataluña og er en veldig viktig plass i byen. Seirene til FC Barcelona feires rundt denne fontenen. Den har et skilt der det står: «Dersom du drikker vann fra Canaletas-fontenen vil du for alltid være forelsket i Barcelona, og uansett hvor langt du reiser fra byen, vil du alltid komme tilbake». Så glem ikke å smake på vannet fra Canaletas-fontenen. Dette er et veldig livlig område fullt av butikker, og et ideelt sted å ta en spasertur når som helst på året.

La Rambla de los Estudios eller Rambla de Los Pájaros (estudios betyr «studier», og pájaros betyr «fugler») har fått navnet sitt etter universitetet som ligger der, og fuglemarkedet som lå like i nærheten. Denne delen av Ramblas ligger veldig nær det Gotiske Kvarteret, med butikker som selger vakkert håndverk og bygninger datert tilbake til 1700-tallet.

La Rambla de las Flores er et sted verdt å stoppe og se på, fordi det ligger i midten av en hel rekke boder som selger blomster og planter. La Boquería, et fantastisk marked ligger like i nærheten.

La Rambla de Los Capuchinos – både navnet og duften gjør oss oppmerksom på at dette er stedet der kaffe står i fokus. Det er også kjent som La Rambla del Centro, og området tilbyr tallrike steder av kulturell interesse. Her ligger det også flere utsøkte restauranter som serverer nydelig middelhavsmat.

La Rambla de Santa Mónica avsluttes der den møter Passeig de Colom, en vakker gate med utsikt til statuen av Christofer Columbus, mannen som oppdaget Amerika. Et ideelt sted å gå en tur med brisen fra havet som stryker deg i ansiktet, nyte en vermut og ta bekymringsfri lunsj. Dette er veldig livlig område, i nærheten av Katalonias historiske museum, og den berømte bydelen Barceloneta.

Overnatting på Las Ramblas

Las Ramblas har en tidløs atmosfære. Elementer av samtid og fortid smelter sammen og skaper et spennende område av byen der besøkende blir helt oppslukt av kunst og kultur. Samtidig tilbyr området et fengslende utvalg overnattingssteder. Utvalget består i alt fra luksushoteller, som har oppretthold en staslig atmosfære – til tradisjonelle gjestehus. Her er det også rimelige vandrerhjem i nærheten av utestedene for unge mennesker. For de som liker å bo i byen, og som i tillegg liker litt uavhengighet, er leiligheter, B&B og hybler det ideelle valget. De er utstyrt med alt det du måtte trenge. I tillegg ligger de fleste leilighetene i nærheten av severdighetene, og de har en karakteristisk stil som passer byens gode smak.

Steder å besøke på Las Ramblas

Det er stor etterspørsel etter leiligheter på Las Ramblas, så det anbefales å booke i god tid i forveien.

Hvordan komme seg til Las Ramblas

El Prat flyplass ligger 15,3 km unna Plaza de Cataluña. Det tar 30 minutter å kjøre med Aerobus inn til Plaza Cataluña, avhengig av trafikken. Bussen går 365 dager i året hvert 5. minutt. Turen koster 5,90 euro og du kan bestille billetter på nett. Dersom du har mye bagasje er det best å kjøre taxi fra en av terminalene. Taxiene bruker taksameter.

Dersom bevegelsesfrihet er viktig for turen din, finner du også bilutleieselskap inne på flyplassen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre