Leiligheter i Parque Güell

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

2

Leiligheter i Parque Güell

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Fira de Barcelona 20 Leiligheter
Palau Sant Jordi 18 Leiligheter
Las Ramblas 11 Leiligheter
Camp Nou 10 Leiligheter
Casa Batlló 9 Leiligheter
Platja del Bogatell 8 Leiligheter
Sagrada Familia 7 Leiligheter
Plaza Real 4 Leiligheter
La Boqueria 1 Leilighet
Puerto Olímpico 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Parque Güell, Barcelona, Spania få en evaluering av 4.2 om 5 basert på4 muligheter. Reserver din leilighet fra US$128/ natt.

Leiligheter i nærheten av Parc Guell i Barcelona: overnatting med den beste beliggenheten

Parc Güell er uten tvil den mest emplematiske åpne plassen i byen Bareclona. Her forenes naturen og arkitektoniske kreasjoner av kunstneren Antoni Gaudí til en unik komposisjon. Parken ligger i El Carmelo området (på katelansk: El Carmel), på det høyeste punktet av åsen med det samme navnet, i Barcelona. For å komme til dette fantastiske komplekset, må man klatre bratte trapper.

Parken var en ide av Eusebi Güell, som betrodde sitt design til den berømte modernisten Gaudí, hvis verk i dag er noen av de viktigste turistattraksjonene i Barcelona. Parken ble satt opp for mer enn 100 år siden, mellom 1900 og 1914 og ble offisielt innviet i 1926. Av Unesco regnes den som verdens kulturarv, sammen med andre verk av den katalanske kunstneren. Fusjonen mellom arkitekturen og naturen er det spesielle med verkene til Gaudí, og han fant stor inspirasjon i de organiske elementene i naturen. Han designet også la Sagrada Familia.

Et av verkene i denne flotte parken som skiller seg spesielt ut er mosaikken kjent som “el dragón” (“el drac” på katalansk). Den er å finne ved inngangen til området, og er en uttrykksfull salamander med middelhavsfarger. Det høyeste punktet i parken tilbyr utsikt over hele byen, Hvor man kan se la Sangrada Familia og de andre store skulpturene i Barcelona. Inne i parken kan man nyte mange forskjellige eksotiske fugler og planter, og områder spesielt designet for maksimal nytelse av naturen.

Leiligheter i nærheten av Parc Guell i Barcelona - Steder å besøke i nærheten av Parc Güell

Overnatting i nærheten av Parc Güell

Barcelona er en by med mange attraksjoner. Alle nabolagene tilbyr unike aktiviteter for de som kommer på besøk. Lei en leilighet i nærheten av Parc Güell for å dra full nytte av dette naturområdet designet av referenten av katalansk moderne kunst: Antoni Gaudí. I denne kosmopolitiske byen som har nest flest innbyggere og en av de mest turistifiserte byene i Europa er det et bredt tilbud av overnattingsmuligheter. I alle områder av byen finner du et økonomiske hostel, og luksuriøse hotell. Dersom du derimot ønsker å oppleve det autentiske katalanske livet, vil en leilighet tillate deg å ha det privatlivet og friheten du leter etter. Only-apartments har et stort tilbud av leiligheter og studioer i nærheten av Parc Güell, for at du skal kunne nyte dette grønne området som en lokal person. Etter en intens dag med gåturer ute vil den fullt utstyrte leiligheten være et perfekt fristed for en perfekt ferie.

Steder å besøke i nærheten av Parc Güell

I området av Parc Güell er det mange grønne områder og historiske steder hvor du kan lære mer om Katalonias historie og om Antoni Gaudí. Dette er noen av turistattraksjonene som ligger i nærheten av Parc Güell som du kan besøke:

Hvordan du kommer til Parc Güell

Man kan komme til parken med metro men det nærmeste stoppet ligger i en betydelig gåavstand fra inngangen til parken og i en mye lavere høyde. Dersom du tar den grønne linjen (L3), er de nærmeste stoppene Lesseps eller Vallcarca. Fra begge stoppene følger en gåtur på omtrent 15 minutter. Fra Lesseps anbefales det å ta passasjen Sant Josep de la Muntanya, som har rulletrapp. Fra stoppet Vallcarca kan man ta rulletrappen fra Baixada de la Glòria, videre kan du ta passasjen Sant Josep de la Muntanya. Du kan også bruke turistbusser eller bybussene H26, 32 (for begge må du gå av på stoppet Travessera de Dalt og gå 10 minutter), 24 (stopp Plaça Catalunya) eller 92 (stopp Trelawny-Passeig Marítim). For å komme inn i det monumentale området av parken er det et adgangsgebyr på €7,5 for voksne og €5,25 for eldre enn 65 år og barn mellom 7 og 12 år. Barn opp til seks år betaler ikke inngang.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre